Vi analyserer pokerhender

Svar
Brukeravatar
GoingKronos
Innlegg: 3511
Has thanked: 130 times
Been thanked: 476 times
Kontakt:

Vi analyserer pokerhender

Legg inn av GoingKronos »

La oss ha en tråd der vi kan legge inn pokerhender vi spiller og diskuterer hva som er riktig spill. Jeg spilte turnering i går siden det ikke var fotball på menyen, og dette var en interessant hånd.

Rebuy og knock out turnering, og vi er i slutten av første timen.

Jeg er i CO med 75 bb. MP2 er big stake og raiser 4bb i uåpnet pot - han har gjort noen av de utradisjonelle store preflop bettingen, jeg velger å calle med 43 i hjerter. Jeg er i nedre sjikt av hender jeg spiller her, mot en mer normal raise så vil jeg nok reraise denne hånden innimellom når jeg først spiller den. Men det blir med en gang en stor pot om jeg 3,5 ganger denne til 14, og det er uansett en grei hånd å se en flop med i posisjon. Jeg har også vært ganske card dead, og jeg vil ikke være for passiv slik at jeg får for mye respekt om jeg skulle få en premium hand. BB caller.

Flopp er 9d, Qh, 3s

BB checker, MP2 better 4bb igjen og jeg caller. For meg er det en opplagt call, når jeg først spiller hånden og får et par på floppen samt backdoor flushdrag så legger jeg den ikke for et minibet. BB caller også.

Turn er 7h, BB checker igjen og MP2 better 20bb i en 25bb stor pot. Jeg har nå flushdrag i tillegg til et par. Så om han har et par så vinner jeg ca 1/3 ganger, og det er der potoddsen ligger (+hva jeg kan få ut på river). Så har jeg BB å tenke på, jeg tenker i utgangspunktet han ikke har noe og er med for at han fikk ekstremt god potodds på floppen. Jeg velger å calle, men jeg tenker i ettertid at jeg bør gå all in, jeg har 52bb for push i en nå 45 bb stor pot. Hvilke hender får jeg til å folde? Jeg er inne på at alt utenom det som er Q eller bedre. Kanskje til og med en Q med svak kicker vil folde mot et slikt push. Så er selvsagt spørsmålet hvor ofte vil en spiller bette 80% av pot mot to spillere uten en Q eller bedre, jeg vet ikke om det er ofte nok til at et slikt spill er verd det.

Uansett jeg caller og BB folder, river er 10h og gir meg flush. MP2 går all in og jeg caller, og blir slått av en høyere flush (Kh8h). Så jeg var i en shitty situasjon, for jeg regner med at han hadde pushet også om flushen ikke kom inn og jeg hadde ikke callet med et dårlig par. Så slik jeg spilte hånden, var det egentlig bare 3 eller 4 som hadde kunne gitt meg potten. Men om jeg hadde pushet på turn så hadde han enten foldet (sannsynligvis) eller så hadde jeg fått inn pengene som klar favoritt. Så er spørsmålet om push på turn mest er en etterkonstruksjon for at hånden endte som den gjorde eller om det ville være den beste (eneste?) måten å spille hånden riktig på.

Synspunkter?
These users thanked the author GoingKronos for the post:
JompaBrukeravatar
Jompa
Innlegg: 1251
Has thanked: 65 times
Been thanked: 77 times

Legg inn av Jompa »

Litt farlig å overanalysere sånne hender.
Inntrykk av MP2? Hvor dyp er han? Så er det lett å bli farget av at vi vet hånden til villain.

K8s kan spilles fra midtposisjon, men er jo helt i bunn av rangen. Er ikke overbegeistret over synet ditt, så jeg ville nok ventet på et bedre spot. Men er jo greit å mixe det til innimellom. 3-bet er også en mulighet som du sier, men da ville jeg hatt noe høyere connectors.

Så spiller villain hånden relativt rart resten av hånden. Min bet på flop forstår jeg ikke. Enig i at du ikke kan kaste der.
At han plutselig dunker til på turn gir liten mening. Hva er det som gjør at hånden hans ser veldig bra ut på turn, men bare er verdt et min bet på flop? Vi vet han har K8 her, og det klarer ikke jeg å sette han på.

Min bet på flop så tenker jeg at han enten har et monster (QQ/99) der det å gi en billig turn ikke er så ille. Når turn-kortet åpner opp for både flushedrag og straightedrag så dunker han til. Da gir det i hvert fall litt mening med QQ/99. Alternativt at han ønsker et billig turnkort (JT, AK etc), men da gir ikke turn-spillet mening.

River syner jeg 7 dager i uka, og 2 ganger på søndag.

PS: er 15 år siden jeg spilte poker for penger.Brukeravatar
Ka9nen
Innlegg: 4721
Has thanked: 1834 times
Been thanked: 721 times

Legg inn av Ka9nen »

- Jeg kaster preflop, spesielt mot 4xbb raise.
- Flop så kan man argumentere for en reraise. Du treffer i teorien floppen best (med en vanlig preflop call range, som du dog ikke har) + du kan pushe BB ut av potten + du har grei equity + du kan få bedre equity til å kaste normalt sett. 4xbb inn i 12.5 mot 2 spillere er et veldig lavt bud, med noen spillere kan det bety svakhet. Men uansett blir det vanskelig å si at syn blir feil når du får så god odds.
- Turn er virkelig en ekkel spot, er nok kast med spiller bak til å agere og så stort bud. Liten mulighet for at en allin vil gi kast fra noe bedre. Han får ekstremt gode pot odds. Pot = 24.5 + 20 + 67(47allin+20call). Så 47 for å vinne 111.5
- River syner jeg.Brukeravatar
Ka9nen
Innlegg: 4721
Has thanked: 1834 times
Been thanked: 721 times

Legg inn av Ka9nen »

Analyse?
Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Poker»