En whiskymann er en god mann.
Hva spiser og drikker du i kveld?
Nå er jeg god og mett. Snaddermat ble det. Ny runde i morra, da blir den minst like god.Bjoro33 skrev: ↑man sep 19, 2022 12:22 pm Lever i håpet på at fårikålsesongen åpner med promp og fakt i kveld. Registrerer at det ligger et usprettet kålhode på benken. Hvis jeg finner ut hvordan kjøleskapet åpnes, så kan jeg sjekke om det er noe sauekjøtt der. Lever i håpet.
Ofte sådær kvalitet på tilbudskjøttet, men med kresen kokke blir det som regel veldig bra.
Stekt ørret med spaghetti, creme fraiche, tomat, sjampinjong, hvitløk, gulrøtter og erter.
Tom for poteter?Glycinello skrev: ↑man sep 19, 2022 7:37 pm Stekt ørret med spaghetti, creme fraiche, tomat, sjampinjong, hvitløk, gulrøtter og erter.
Kun fordi jeg hadde spaghetti liggende i skapet:)Number4 skrev: ↑man sep 19, 2022 7:49 pmTom for poteter?Glycinello skrev: ↑man sep 19, 2022 7:37 pm Stekt ørret med spaghetti, creme fraiche, tomat, sjampinjong, hvitløk, gulrøtter og erter.
Det er jo egentlig ikke så galt. Kokt ørret/laks pasta er ikke uvanlig, men stekt fisk med de ingrediensene har jeg ikke forsøkt sammen med spagetti.Glycinello skrev: ↑man sep 19, 2022 7:53 pmKun fordi jeg hadde spaghetti liggende i skapet:)Number4 skrev: ↑man sep 19, 2022 7:49 pmTom for poteter?Glycinello skrev: ↑man sep 19, 2022 7:37 pm Stekt ørret med spaghetti, creme fraiche, tomat, sjampinjong, hvitløk, gulrøtter og erter.
Spagetti hvitløk og fløte og et godt kinn av en gris med litt kokevann blir til en tasty corbonara i riktig rekkefølge. Synes du er sprek jeg, fortsett å eksperimenter, så slipper jeg.
Ørreten, spaghettien og grønnsakene ble tilberedt hver for seg. Spaghettien litt underkokt og blandet med creme fraice, litt pastavann og grønnsakene. Surret i 2-3 minutter og så ble den stekte ørreten lagt over.Number4 skrev: ↑man sep 19, 2022 8:14 pmDet er jo egentlig ikke så galt. Kokt ørret/laks pasta er ikke uvanlig, men stekt fisk med de ingrediensene har jeg ikke forsøkt sammen med spagetti.
Spagetti hvitløk og fløte og et godt kinn av en gris med litt kokevann blir til en tasty corbonara i riktig rekkefølge. Synes du er sprek jeg, fortsett å eksperimenter, så slipper jeg.
Bruker vanligvis fusili eller penne til denslags, men tenkte at pasta fikk være pasta i dag siden jeg hadde i skapet:) Kan absolutt anbefales. Kjapt og godt.
Klassisk måltid fra barndommen står på dagens middagsmeny: Hvite kjøttboller i hvit saus
Ganske standard salat med kylling. Dressing av creme fraiche blandet med sweet chilisaus, hvitløk og krydder. I pitabrød. Gristete å spise, men heldigvis er jeg enslig så jeg kan være så ufin jeg bare vil.
Mat som blir grisete, er som oftest DIGGGlycinello skrev: ↑tir sep 20, 2022 7:29 pm Ganske standard salat med kylling. Dressing av creme fraiche blandet med sweet chilisaus, hvitløk og krydder. I pitabrød. Gristete å spise, men heldigvis er jeg enslig så jeg kan være så ufin jeg bare vil.
Ref feks taco, spareribs osv.
Dog er det et jævla pes å stappe pitabrød fullt med godsaker
Dagens cardio: check!SirJames skrev: ↑tir sep 20, 2022 7:45 pmMat som blir grisete, er som oftest DIGGGlycinello skrev: ↑tir sep 20, 2022 7:29 pm Ganske standard salat med kylling. Dressing av creme fraiche blandet med sweet chilisaus, hvitløk og krydder. I pitabrød. Gristete å spise, men heldigvis er jeg enslig så jeg kan være så ufin jeg bare vil.
Ref feks taco, spareribs osv.
Dog er det et jævla pes å stappe pitabrød fullt med godsaker
Glycinello skrev: ↑tir sep 20, 2022 8:28 pmDagens cardio: check!SirJames skrev: ↑tir sep 20, 2022 7:45 pmMat som blir grisete, er som oftest DIGGGlycinello skrev: ↑tir sep 20, 2022 7:29 pm Ganske standard salat med kylling. Dressing av creme fraiche blandet med sweet chilisaus, hvitløk og krydder. I pitabrød. Gristete å spise, men heldigvis er jeg enslig så jeg kan være så ufin jeg bare vil.
Ref feks taco, spareribs osv.
Dog er det et jævla pes å stappe pitabrød fullt med godsaker
I dag ble det lammekjøttboller med sitronchili, ost, løk og hvitløk.
Salsa med tomater, chili, løk og hvitløk.
Kantrareller og traktkantareller.
.
Salsa med tomater, chili, løk og hvitløk.
Kantrareller og traktkantareller.
.
Brunt brennevin er ikke bra dagen derpå.
Personer som har drukket for mye bourbon sliter enda litt tyngre dagen derpå, enn de som har skylt innpå mye vodka.
Bare et lite tips...
Ikke helt i slag i dag tidlig, så avsluttet hjemmekontor etter et par timer... Fant noen grillpølser i fryseren. Disse stekes. Så varmer jeg opp tomatbønner, surrer litt løk og hvitløk og supplerer med et par speilegg, og så brødskiver med SMØR til dette. Det får gå i dag.
Ciabatta med avokado, marinert kylling, sprøstekt bacon, tomat, isberg, rødløk, tomat, sylteagurk, majones med sriracha og jarlsberg. Servert med standard salat og fun light.
Leste "Ciabatta med avdøde", og undret meg over hvorvidt du hadde fått deg en ny hobby
Kom hjem fra tur, og det var kun lunsjkaker og spaghetti i huset.
Så da ble det det.
Så da ble det det.
Kunne vært ciabatta med avdøde bestemorsfingre kanskje
Ellers ble det en lite planlagt middag i dag. Torsdager skal det spises ut av kjøleskap/kjøkkenskap/fryser (når det trengs, og i dag var det et behov). Ble en stekt ørretfilet, ris og standard blandet salat med avokado. Greit nok. Har vært gjennom verre ting på torsdager:)
Ja, jeg er positivt overrasket over at du ikke blandet inn sjampinjong i den fristende middagsretten dinGlycinello skrev: ↑tor sep 22, 2022 7:21 pmKunne vært ciabatta med avdøde bestemorsfingre kanskje
Next time;)SirJames skrev: ↑tor sep 22, 2022 7:29 pmJa, jeg er positivt overrasket over at du ikke blandet inn sjampinjong i den fristende middagsretten din
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute