Best music Babes

Svar
Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Re: Best music Babes

Legg inn av Frank.N.Steen »

KansjeD skrev: ons sep 28, 2022 8:01 pm Det begynner å bli noen år siden denne dama hadde dette utseende. Men du verden hun var flott.
► Show Spoiler
Fine med Madonna, er jo at hun har så mange ulike perioder i karrieren, ikke bare i stil, utseende men selvsagt viktigst, musikk, så ja, det å plukke ut en favoritt "versjon" av Madonna, det er ikke så lett. Men kjente ens interesse for henne, stoppet vel rundt tidlig 00-tallet og utover, og hvor det ble mer og mer smådesperate forsøk i å sjokkere og være stadig relevant i å henge med sine langt yngre kvinnelige "rivaler", som i grunn kanskje blir nesten en fornærmelse å si, da Britney, Christina og alle disse tenåringsidolene, de når jo ikke dama til lilletåa en gang.

Av album en får mest utbytte av, er det vel The Immaculate Collection (1990) som på mange måter hennes beste album, selv om det er ei samler, har sjeldent blitt for imponert over studioskivene, og fatter ikke hvordan så mange middelmådige og direkte fæle, kan få så mye god kritikk.
Men skal jeg først nevne et, i mer positivt omtale, må det være debuten, som har et mer friere, lekent og dansevennlig preg gående, synd hun ikke spilte litt mer på blanding av disco, new wave og synth-pop, for det var mye fengende og fine låter å finne der, ikke kun de kjente hitene.

Uansett, man kommer ikke med at Madonna videoene som gikk mye av på 90-tallet, de ble sjeldent muta eller at en bytta over til en annen tv-kanal.
Men om jeg absolutt må velge ei favoritt Madonna periode, så blir nok det rundt 1986-87, hvor hun hadde noen av sine beste singler/videoer, og selvsagt det nydelige bidraget i hop med Leonard Patrick i retning ektemannens drama-thriller At Close Range (1986), men noe med kombinasjonen av sjarmerende, søt og litt seriøs historiefortelling gjort om til en liten minifilm på knappe 4-5 minutter, og med den alltids likandes Danny Aiello som farsfigur. Kanskje ikke blant damas mest sexy videoer, men om en følger nøye med, tror jeg vi får en liten frekk "puppeglipp" i en av dansenumrene.

KansjeD

Legg inn av KansjeD »


Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Det er nok den versjone (Holly Valance) en husker best, mens den andre, tror jeg Elgen la til i Musikk fra helvete tråden, og ikke hørt for mye på, så kan ikke helt si noe annet enn at en ville blitt litt "sjokkert" om den videoen/låta over dukka opp der, selv om smak og behag og alt det der.
Angående Holly, kom hun med noen andre hits, eller ble det kun den ene?

Ei annen babe-verdig deltager, der dukka vel opp i S Club 7 tidlig ut, men prøvde med en viss suksess, som solo artist rundt 2003-04, og forsvant vel også litt bort, selv om hun sikkert har mange flere i hjemlandet, som aldri nådd oss.

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Sugababes ankom vel rundt 2000-01, og maktet å ha flere svære og sexy hits/videoer, så er vel nok å velge blant.
Selv likte jeg nok best den, der de kombinerer to gamle hits, inkludert Gary Numans - Are Friends Electric?, der jo også ble tungt samplet i 2001-02, også av Basement Jaxx og deres hit, hvor er huet ditt? (og noe med syngende apekatter i videoen osv), og der var det vel M.E. fra Garys 1979 soloalbum som ble benyttet.

KansjeD

Legg inn av KansjeD »

Frank.N.Steen skrev: fre sep 30, 2022 12:49 pm
Angående Holly, kom hun med noen andre hits, eller ble det kun den ene?
Jeg kan ikke huske noen andre hits fra henne. Men kansje andre kjenner til noen?

Hedning

Legg inn av Hedning »

Vi klarer vel et par til med godeste Polly. Live fra sin babeste periode



En til. Blir aldri nok Polly Jean.


Brukeravatar
B.E.
Innlegg: 2160
Sted: Langt ut på landet, midt i tjukkeste bibelbeltet

Legg inn av B.E. »

Kjøper de gamle sullikene på forumet fortsatt Topp fullt av plakater og jåleri-dill?

Husker det var mest jentene på skolen som var opptatt av toppblader... :)


Bilde
Sist redigert av B.E. den tor okt 13, 2022 6:16 pm, redigert 2 ganger totalt.

Brukeravatar
B.E.
Innlegg: 2160
Sted: Langt ut på landet, midt i tjukkeste bibelbeltet

Legg inn av B.E. »

TrondLFC skrev: ons sep 28, 2022 6:04 pm
Det er bra at iallfall noen har blitt voksne :lol:

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Phil Oakey gikk vel lei til slutt av å henge med "grinebiterne" Martyn Ware og Ian Craig Marsh i den originale og langt mindre suksessfulle utgaven av The Human League, for plutselig var det total renovering av både lyd og image. Og inn kom suksessformelen med produsent Martin Rushent samt to unge skolejenter fra lokale diskoen, og vel, de vokste jo raskt opp til å bli to meget vakre damer, og virker nå som at Phil følte seg mer komfortabel i deres selskap, enn i hop med sine tidligere bandkolleger:
Bilde
Bilde
Uansett ei vinn-vinn situasjon for fans av tidlig britisk synt-pop og elektronika, da både Dare og Heaven 17 debuten ble utgitt samme året, og regnes vel som klassikere i dag. Selv foretrekker jeg nok Penthouse and Pavement, et ørlite hakk foran Dare, men nei, nå var det jo musikkbabes det gjelder, og synes nå at Joanne og Susanne aldri så bedre ut enn i musikkvideoen til Heart Like a Wheel:

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Alltids vært svak for Bananarama, hvert fall tidligere 80-talls utgaven, og ikke noe minus i at de hadde bakgrunn innafor punkens verden, som gjorde at videoene deres ble litt mer "vampete" og spretne, samt at musikken slettes ikke var fæl den heller.
Falt muligens litt for tungt inni den mer mekaniske S.A.W. kverna mot andre halvdel av det tiåret, men nei, flotte damer og i hop med The Bangles var de vel blant de mest suksessfulle kvinnelige gruppene på den tid:
Bilde
Bilde
Bilde

Brukeravatar
B.E.
Innlegg: 2160
Sted: Langt ut på landet, midt i tjukkeste bibelbeltet

Legg inn av B.E. »

Frank.N.Steen skrev: tor okt 13, 2022 6:34 pm Alltids vært svak for Bananarama, hvert fall tidligere 80-talls utgaven, og ikke noe minus i at de hadde bakgrunn innafor punkens verden, som gjorde at videoene deres ble litt mer "vampete" og spretne, samt at musikken slettes ikke var fæl den heller.
Du hadde sikkert skrevet akkurat det samme om Spice Girls. De hadde vel også hatt like mye bakgrunn innafor punkens verden.... :lol:

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Banana-jentene har vel ikke lagt noe skjul på at de var tilhengere av punk, og den felles interessen gjorde visstnok at de havnet i kontakt med noen av gutta fra Sex Pistols, da ved å henge i de samme klubbene og utestedene. Hjalp nok på, da de tilbød å hjelpe dem ut med både bosituasjon, samt bistå i få dem innafor musikkbransjen.

Damene har vel også lagd noen slettes ikke gærne tribute coverlåter, i retning blant annet Sex Pistols. Nesten synd de ikke bare gjorde ei hel plate i hop med gutta, for de skal jo ha bodd nærmest vegg til vegg, med punkernes studio.
Bilde
Wilson søstrene i Heart burde vel også bli nevnt, selv om en ikke har hørt for mye på musikken deres, likte jeg nå godt Bad Animals skiva, der var langt mer enn kun "Alone". Så godt mulig at en må få sjekket opp noen av deres tidligere skiver.
Bilde

fargerik

Legg inn av fargerik »

PMJ (Post Modern Jukebox) har en tendens til å ha syngebabes som åler seg og vrikker på seg. Og stepper og sånn.....

fargerik

Legg inn av fargerik »

Grace Kelly! :-)

BioDex

Legg inn av BioDex »

Ladies and gubbjævlar; Ellie Rowsell!!






Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Musikk»