Kamptråd Slovenia(B) og Serbia(H) Nations League 2022/23

Svar
Deila

Re: Kamptråd Slovenia(B) og Serbia(H) Nations League 2022/23

Legg inn av Deila »

aderyn skrev: søn okt 02, 2022 11:43 pm
Deila skrev: søn okt 02, 2022 11:32 pm
Korgutt skrev: søn okt 02, 2022 11:27 pm

Mener å ha sett at du får kjøpt øl til maten i VIP-teltet i Holmenkollen. Noe som du vel får lov til bak glassveggene på Ullevål også? Er ikke meg imot om dette skal bli tillat i litt større utstrekning enn som så.
Får servert øl på VIP på div stadioner i Eliteserien. Stavanger Oilers selger vel også øl på DNB Arena. Vi hadde fint klart en engelsk variant hvor man kan kjøpe seg en pils ved kiosken i pausen, men ikke ta med inn på stadion. Det hadde trolig ført til at folk ikke hadde drukket seg så dritings fr match også, når de vet at de kan kjøpe der inne.
Synes den Engelske modellen er helt tullete. Man kan altså kjøpe øl på stadion, men ikke ta med på tribunen. Hvilken logikk er dette egentlig basert på? I stedet for at man kan sitte på tribunen i ro og mak å nyte en øl som et sivilisert menneske, så må man stå inni kioskområde og chugge et par halvlitre mens du stirrer inne i en betongvegg. Bare fordi det at unger skal se noen plastbegere med noe øl oppi skal være katastrofalt. Altså, jeg tar heller den Engelske modellen fremfor ingen ølsalg. Men la nå folk ta med øl utpå tribunen.

Hvis man virkelig er så bekymret for en fyllefest på tribunene så lanser nå hvert fall et pilotprosjekt der man åpner for å ta med øl på en avgrenset tribune på hver arena. Så kan de blodrelgiøse holde seg på andre siden av stadion mens man finner ut at dette kommer til å gå helt fint.
Jeg er selvfølgelig enig med deg, men jeg tror ikke det er realistisk. Derfor vil jeg heller ha den engelske modellen i stedet for ingenting.

Champis

Legg inn av Champis »

InsVerderben skrev: fre sep 30, 2022 1:57 pm
Norgefoot skrev: fre sep 30, 2022 12:09 am
Champis skrev: tor sep 29, 2022 11:34 pm


Jeg er uenig, det var helt klart vi som hadde presset på oss, det var vi som kunne tape flere ting som det så ut som vi skulle greie. Serbia derimot hadde alt å vinne, for det var nesten gruppeseieren allerede tapt etter fire kamper.

Jepp, jeg tipper de aller fleste landslagstrenere hadde overlevd det så lenge det de hadde levert før det var ganske bra. Se på Sverige, som har fem strake uten seier og nedrykk - og det er et lag som har mye større forventninger på seg og tradisjoner enn det Norge har. Se på England - nedrykk med 2 poeng på 6 kamper, hvor de med det mannskapet de har kun scoret ett mål på de første 5 kampene! Lengste rekka uten seier på 30 år! Ett år etter at de var i EM-finalen! Selv de har ikke gitt treneren sparken. Og her snakker man om sparken på en trener som har tatt oss opp et nivå i NL, nære enda et opprykk, opp noen plasser på FIFA-rankingen, de første seierne mot høyere rangerte lag på år og dag, samt fått laget til å se en del bedre ut. Selvsagt er det langt fra perfekt og mye som kan bli bedre, men allikevel.

At Norge faktisk gjorde det ganske bra i denne gruppa er kun fakta, ingen rasjonalisering.

Ingen har vel snakket om at treneren er fredet. Men å sparke treneren hver gang det er gjort en dårlig kamp eller to vil selvsagt aldri komme på tale.
Spørsmål til de som vi sparke Ståle; Når var sist gang vi vant over Sverige og når var sist gang vi vant to ganger over Sverige på rad?

Og når var sist gang vi vant over god motstand før vi nå slo både Serbia og Sverige?
Vel, akkurat dét viste seg vel ikke å være noen stor prestasjon, gitt svenskene sine andre resultater i gruppespillet eller at de rykket ned..?!

Har blitt "tatt på" at jeg vurderer SS sin innsats som for svak og ønsker ham sparket på grunnlag av de 2 siste kampene.

Din vurdering blir i dét lyset ikke noe argument for å beholde ham og jeg kan jo tillegge: når var siste gang vi tok 1 av 6 mulige poeng i en kvalik mot et såpass middelmådig lag som Slovenia...?!

Det har vel skjedd 10 ganger oftere enn at vi har tatt 6/6 poeng mot et lag på Sveriges nivå.

Champis

Legg inn av Champis »

Kaizen skrev: fre sep 30, 2022 10:09 pm
ehall skrev: fre sep 30, 2022 8:29 pm
startelver skrev: fre sep 30, 2022 12:59 pm Fortsatt er Drillo helten, etter 25 magre år.

Du skal være 40+ i dag for å huske det glade 90-tallet.

En 30-åring har ikke opplevd noe som helst positivt med landslaget.
Kommer vi noen gang til å oppleve noe lignede som vi gjorde i Marseille i ´98? For yngre lesere vant vi da mot Brasil i fotball VM og dermed kom videre i sluttspillet. Det kan skje, etter Solbakken har funnet på noe annet å gjøre.
Drillo slo til umiddelbart, han hadde heller ikke noe valg da han bare var tenkt som en midlertidig løsning av NFF. Vi er altfor tålmodig her i landet. La trenerne få en kvalikk på seg til å ta Norge til mesterskap. Ellers er det ut. Da får du rette fokuset!
Når har vi egentlig fått betalt for å la trenerne sitte i to kvalikker av gangen? Har det ført til tellende resultater noengang?

Du tenker at hvis treneren har mest mulig press på seg, så vil han gjøre en bedre jobb? Jeg tror du har en naiv inngang til det hele.

Champis

Legg inn av Champis »

Stialex skrev: søn okt 02, 2022 11:23 am Nå har Ståle blåst bort avslutningene i to turneringer, allerede. Noen burde kjøre 100 repllikater av EM-/VM-kval./Nations League på Football Manager med Ståle bak rattet og se om der er et mønster.

Er helt uakseptabelt å kaste bort to så gode utgangspunkter som vi har hatt nå.

To så gode utgangspunkter? Hadde vi så godt utgangspunkt når VM-kvaliken skulle avgjøres da?

Champis

Legg inn av Champis »

Kaizen skrev: søn okt 02, 2022 4:10 pm Haaland bøtter inn mål og er verdens beste spiss, og Ødegaard kaptein på Premier League sitt lederlag for øyeblikket. Likevel evner vi å ta ett poeng mot Slovenia, og tape for andre gang mot Serbia i en avgjørende kamp vi kun trenger uavgjort. På toppen mislyktes vi totalt hjemme mot Latvia i matchballen i VM kvalikken.

Solbakken bør sparkes. Han er ikke mannen vi trenger. Tror ikke han hadde klart å vinne gull i Eliteserien heller som trener. Hans ideer er utdaterte i 4-3-3 med en Sørloth som ustanselig trekker inn i rommet til Haaland og en MOI som viste form ifjor. Forsvarsrekka har null samspill og utspill fra vår keeper mot Sørloth blir vårt angrepsvåpen. Laguttaket er basert på de uendelige NFF klippekortene dessverre og resultatene blir deretter. Denne ørkenvandringen må ta slutt. Vi har spillere som fortjener å spille i mesterskap. Solbakken må gå!

Hva er dette snakket om "matchballen mot Latvia"? Seier i den hadde vel ikke utgjort noe særlig?

Champis

Legg inn av Champis »

dzk skrev: søn okt 02, 2022 4:25 pm Haaland pisser på PL. Men på landslaget får vi kun ut en brøkdel av potensialet hans. Er det ståle som mislykkes eller er medspillerne for ræva ?

Hvilke spisser på landslaget har noe som helst i nærheten av scoringsraten til Haaland?

Champis

Legg inn av Champis »

qbah skrev: søn okt 02, 2022 10:34 pm
Korgutt skrev: søn okt 02, 2022 10:15 pm
Kaizen skrev: søn okt 02, 2022 4:30 pm

Hvis landslagstrenere over hele verden kunne valgt hvem de ville ha som spiss og hvem som kunne ligge bak å fore spissen med baller så hadde de valgt Braut Haaland og De Bruyne eller Ødegaard i rollen bak. Men Solbakken evner ikke å sette opp Ødegaard i denne rollen heller. Det er smått utrolig rett og slett. Tror trenere fra hele verden kan være interessert i å trene Norge nå faktisk.
Fint det. Regner med at du blar opp for å hente denne utenlandske trenerkapasiteten. NFF har ikke råd til å se utenfor Norden.
Har vi råd til å betale 6 mill for en ytterst begrenset og alt for sta Solbakken så har vi råd til trenere både en og flere hakk opp. Smått kriminelt å få så lite (eller ingenting) ut av en spiss som regelmessig scorer hattrick i verdens beste liga.

Haha, få ingenting ut av... :lol: :lol: :lol:

Neida, han har bare 21 mål på 23 landskamper :lol: :lol:

Å sammenligne med å spille på det klart beste laget i en liga er helt tøysete. I tillegg er målsnittet i landskamper generelt mye lavere enn i ligaspill, det gjelder over hele verden. Det blir dobbelt og tre ganger så mange mål i City sine kamper som det gjør i landskamper for både Norge, England, Italia etc.

Faktisk synes jeg det Haaland har levert på landslaget er mer imponerende enn det han har levert i klubbhverdagen sin.

Champis

Legg inn av Champis »

Korgutt skrev: søn okt 02, 2022 10:41 pm
qbah skrev: søn okt 02, 2022 10:34 pm
Korgutt skrev: søn okt 02, 2022 10:15 pm

Fint det. Regner med at du blar opp for å hente denne utenlandske trenerkapasiteten. NFF har ikke råd til å se utenfor Norden.
Har vi råd til å betale 6 mill for en ytterst begrenset og alt for sta Solbakken så har vi råd til trenere både en og flere hakk opp. Smått kriminelt å få så lite (eller ingenting) ut av en spiss som regelmessig scorer hattrick i verdens beste liga.
Inngangsprisen er vel fra rundt 15 mill vil jeg tro. Pluss bonuser ved kvalifisering til mesterskap. Så mye penger er det ikke i kassa på Ullevål vil jeg tro.

Tror ikke man er i nærheten av å få noe særlige kapasiteter for 15 millioner.

Kaizen

Legg inn av Kaizen »

Champis skrev: man okt 03, 2022 3:18 am
Kaizen skrev: søn okt 02, 2022 4:10 pm Haaland bøtter inn mål og er verdens beste spiss, og Ødegaard kaptein på Premier League sitt lederlag for øyeblikket. Likevel evner vi å ta ett poeng mot Slovenia, og tape for andre gang mot Serbia i en avgjørende kamp vi kun trenger uavgjort. På toppen mislyktes vi totalt hjemme mot Latvia i matchballen i VM kvalikken.

Solbakken bør sparkes. Han er ikke mannen vi trenger. Tror ikke han hadde klart å vinne gull i Eliteserien heller som trener. Hans ideer er utdaterte i 4-3-3 med en Sørloth som ustanselig trekker inn i rommet til Haaland og en MOI som viste form ifjor. Forsvarsrekka har null samspill og utspill fra vår keeper mot Sørloth blir vårt angrepsvåpen. Laguttaket er basert på de uendelige NFF klippekortene dessverre og resultatene blir deretter. Denne ørkenvandringen må ta slutt. Vi har spillere som fortjener å spille i mesterskap. Solbakken må gå!

Hva er dette snakket om "matchballen mot Latvia"? Seier i den hadde vel ikke utgjort noe særlig?
Jo vi hadde klart oss med uavgjort i Nederland. En enorm forskjell på bortebane. Slik sett en liten matchball i forhold til å reise til Rotterdam for å vinne. Nærmest en umulig oppgave.

Champis

Legg inn av Champis »

Kaizen skrev: man okt 03, 2022 3:56 pm
Champis skrev: man okt 03, 2022 3:18 am
Kaizen skrev: søn okt 02, 2022 4:10 pm Haaland bøtter inn mål og er verdens beste spiss, og Ødegaard kaptein på Premier League sitt lederlag for øyeblikket. Likevel evner vi å ta ett poeng mot Slovenia, og tape for andre gang mot Serbia i en avgjørende kamp vi kun trenger uavgjort. På toppen mislyktes vi totalt hjemme mot Latvia i matchballen i VM kvalikken.

Solbakken bør sparkes. Han er ikke mannen vi trenger. Tror ikke han hadde klart å vinne gull i Eliteserien heller som trener. Hans ideer er utdaterte i 4-3-3 med en Sørloth som ustanselig trekker inn i rommet til Haaland og en MOI som viste form ifjor. Forsvarsrekka har null samspill og utspill fra vår keeper mot Sørloth blir vårt angrepsvåpen. Laguttaket er basert på de uendelige NFF klippekortene dessverre og resultatene blir deretter. Denne ørkenvandringen må ta slutt. Vi har spillere som fortjener å spille i mesterskap. Solbakken må gå!

Hva er dette snakket om "matchballen mot Latvia"? Seier i den hadde vel ikke utgjort noe særlig?
Jo vi hadde klart oss med uavgjort i Nederland. En enorm forskjell på bortebane. Slik sett en liten matchball i forhold til å reise til Rotterdam for å vinne. Nærmest en umulig oppgave.

Nja, med seier mot Latvia og uavgjort mot Nederland, så hadde vi vært likt med Tyrkia på poeng. Så vi måtte i så fall slått Latvia med fire mål, det hadde ikke bare holdt med seier.

Kaizen

Legg inn av Kaizen »

Champis skrev: tir okt 04, 2022 12:33 am
Kaizen skrev: man okt 03, 2022 3:56 pm
Champis skrev: man okt 03, 2022 3:18 am


Hva er dette snakket om "matchballen mot Latvia"? Seier i den hadde vel ikke utgjort noe særlig?
Jo vi hadde klart oss med uavgjort i Nederland. En enorm forskjell på bortebane. Slik sett en liten matchball i forhold til å reise til Rotterdam for å vinne. Nærmest en umulig oppgave.

Nja, med seier mot Latvia og uavgjort mot Nederland, så hadde vi vært likt med Tyrkia på poeng. Så vi måtte i så fall slått Latvia med fire mål, det hadde ikke bare holdt med seier.
Med 2-0 seier mot Latvia og uavgjort mot Nederland hadde vi stått likt på målforskjell med Tyrkia. Vi måtte ha ett mål til da pga mindre scorede mål. Så det korrekte antallet blir vel tre mål mot Latvia.
Vi scorer mindre mål enn Tyrkia og Nederland mot Gibraltar og taper viktig målforskjell her. I kvalikken kan man aldri slappe av. Selv mot de svakeste lagene.

Champis

Legg inn av Champis »

Kaizen skrev: ons okt 05, 2022 1:52 pm
Champis skrev: tir okt 04, 2022 12:33 am
Kaizen skrev: man okt 03, 2022 3:56 pm

Jo vi hadde klart oss med uavgjort i Nederland. En enorm forskjell på bortebane. Slik sett en liten matchball i forhold til å reise til Rotterdam for å vinne. Nærmest en umulig oppgave.

Nja, med seier mot Latvia og uavgjort mot Nederland, så hadde vi vært likt med Tyrkia på poeng. Så vi måtte i så fall slått Latvia med fire mål, det hadde ikke bare holdt med seier.
Med 2-0 seier mot Latvia og uavgjort mot Nederland hadde vi stått likt på målforskjell med Tyrkia. Vi måtte ha ett mål til da pga mindre scorede mål. Så det korrekte antallet blir vel tre mål mot Latvia.
Vi scorer mindre mål enn Tyrkia og Nederland mot Gibraltar og taper viktig målforskjell her. I kvalikken kan man aldri slappe av. Selv mot de svakeste lagene.

Stemmer, tre mål. Så vi var uansett et stykke unna. Og hvis vi hadde vunnet den, så vet vi aldri hvordan den siste kampen til Tyrkia hadde sett ut heller. Så at alt lå til rette for oss er feil å si. Selv om vi hadde en mulighet.

Pushback

Legg inn av Pushback »

Champis skrev: tor okt 06, 2022 2:52 am
Kaizen skrev: ons okt 05, 2022 1:52 pm
Champis skrev: tir okt 04, 2022 12:33 am


Nja, med seier mot Latvia og uavgjort mot Nederland, så hadde vi vært likt med Tyrkia på poeng. Så vi måtte i så fall slått Latvia med fire mål, det hadde ikke bare holdt med seier.
Med 2-0 seier mot Latvia og uavgjort mot Nederland hadde vi stått likt på målforskjell med Tyrkia. Vi måtte ha ett mål til da pga mindre scorede mål. Så det korrekte antallet blir vel tre mål mot Latvia.
Vi scorer mindre mål enn Tyrkia og Nederland mot Gibraltar og taper viktig målforskjell her. I kvalikken kan man aldri slappe av. Selv mot de svakeste lagene.

Stemmer, tre mål. Så vi var uansett et stykke unna. Og hvis vi hadde vunnet den, så vet vi aldri hvordan den siste kampen til Tyrkia hadde sett ut heller. Så at alt lå til rette for oss er feil å si. Selv om vi hadde en mulighet.
Det er UANSETT for dårlig å ikke vinne en kamp mot et lag som Latvia når man befinner seg i sluttkampen om en direkte eller playofplass til VM. Ingenting var avklart på dette tidspunktet, og det burde vært full tenning vel vitende om at denne kampen kunne bli avgjørende. Noe den, kanskje, ble. Det får vi aldri vite.

Norske landslag har for mange sånne feilskjær + svikt i viktige kamper, sistnevnte kanskje fordi vi aldri er i mesterskap.

Kaizen

Legg inn av Kaizen »

Pushback skrev: tor okt 06, 2022 4:08 pm
Champis skrev: tor okt 06, 2022 2:52 am
Kaizen skrev: ons okt 05, 2022 1:52 pm

Med 2-0 seier mot Latvia og uavgjort mot Nederland hadde vi stått likt på målforskjell med Tyrkia. Vi måtte ha ett mål til da pga mindre scorede mål. Så det korrekte antallet blir vel tre mål mot Latvia.
Vi scorer mindre mål enn Tyrkia og Nederland mot Gibraltar og taper viktig målforskjell her. I kvalikken kan man aldri slappe av. Selv mot de svakeste lagene.

Stemmer, tre mål. Så vi var uansett et stykke unna. Og hvis vi hadde vunnet den, så vet vi aldri hvordan den siste kampen til Tyrkia hadde sett ut heller. Så at alt lå til rette for oss er feil å si. Selv om vi hadde en mulighet.
Det er UANSETT for dårlig å ikke vinne en kamp mot et lag som Latvia når man befinner seg i sluttkampen om en direkte eller playofplass til VM. Ingenting var avklart på dette tidspunktet, og det burde vært full tenning vel vitende om at denne kampen kunne bli avgjørende. Noe den, kanskje, ble. Det får vi aldri vite.

Norske landslag har for mange sånne feilskjær + svikt i viktige kamper, sistnevnte kanskje fordi vi aldri er i mesterskap.
NFF bør snarest begynne med to-års kontrakter for landslagstrenere.
Så kan man evt skrive en 4 års kontrakt hvis de klarer å kvalifisere Norge til mesterskap. Ikke før.

Tillitt er ikke noe du får, det er noe du har gjort deg fortjent til.

Brukeravatar
Korgutt
Innlegg: 9974

Legg inn av Korgutt »

Kaizen skrev: fre okt 07, 2022 4:44 pm
Pushback skrev: tor okt 06, 2022 4:08 pm
Champis skrev: tor okt 06, 2022 2:52 am


Stemmer, tre mål. Så vi var uansett et stykke unna. Og hvis vi hadde vunnet den, så vet vi aldri hvordan den siste kampen til Tyrkia hadde sett ut heller. Så at alt lå til rette for oss er feil å si. Selv om vi hadde en mulighet.
Det er UANSETT for dårlig å ikke vinne en kamp mot et lag som Latvia når man befinner seg i sluttkampen om en direkte eller playofplass til VM. Ingenting var avklart på dette tidspunktet, og det burde vært full tenning vel vitende om at denne kampen kunne bli avgjørende. Noe den, kanskje, ble. Det får vi aldri vite.

Norske landslag har for mange sånne feilskjær + svikt i viktige kamper, sistnevnte kanskje fordi vi aldri er i mesterskap.
NFF bør snarest begynne med to-års kontrakter for landslagstrenere.
Så kan man evt skrive en 4 års kontrakt hvis de klarer å kvalifisere Norge til mesterskap. Ikke før.

Tillitt er ikke noe du får, det er noe du har gjort deg fortjent til.
Er det noe jeg ikke har fått med meg? Jeg visste absolutt ikke at det låg en billett til EM i potten dersom vi hadde vunnet Nations League puljen vår. Trodde det bare låg et opprykk samt en garantert playoff plass i mars 2024 jeg. Men takk for at du opplyste meg @Kaizen .

Kakebart
Innlegg: 1796

Legg inn av Kakebart »

Korgutt skrev: fre okt 07, 2022 4:49 pm
Kaizen skrev: fre okt 07, 2022 4:44 pm
Pushback skrev: tor okt 06, 2022 4:08 pm

Det er UANSETT for dårlig å ikke vinne en kamp mot et lag som Latvia når man befinner seg i sluttkampen om en direkte eller playofplass til VM. Ingenting var avklart på dette tidspunktet, og det burde vært full tenning vel vitende om at denne kampen kunne bli avgjørende. Noe den, kanskje, ble. Det får vi aldri vite.

Norske landslag har for mange sånne feilskjær + svikt i viktige kamper, sistnevnte kanskje fordi vi aldri er i mesterskap.
NFF bør snarest begynne med to-års kontrakter for landslagstrenere.
Så kan man evt skrive en 4 års kontrakt hvis de klarer å kvalifisere Norge til mesterskap. Ikke før.

Tillitt er ikke noe du får, det er noe du har gjort deg fortjent til.
Er det noe jeg ikke har fått med meg? Jeg visste absolutt ikke at det låg en billett til EM i potten dersom vi hadde vunnet Nations League puljen vår. Trodde det bare låg et opprykk samt en garantert playoff plass i mars 2024 jeg. Men takk for at du opplyste meg @Kaizen .
De snakker jo om Latvia-kampen. Så det er nok VM-kvalifiseringen det er snakk om. Ikke NL.

Kaizen

Legg inn av Kaizen »

Korgutt skrev: fre okt 07, 2022 4:49 pm
Kaizen skrev: fre okt 07, 2022 4:44 pm
Pushback skrev: tor okt 06, 2022 4:08 pm

Det er UANSETT for dårlig å ikke vinne en kamp mot et lag som Latvia når man befinner seg i sluttkampen om en direkte eller playofplass til VM. Ingenting var avklart på dette tidspunktet, og det burde vært full tenning vel vitende om at denne kampen kunne bli avgjørende. Noe den, kanskje, ble. Det får vi aldri vite.

Norske landslag har for mange sånne feilskjær + svikt i viktige kamper, sistnevnte kanskje fordi vi aldri er i mesterskap.
NFF bør snarest begynne med to-års kontrakter for landslagstrenere.
Så kan man evt skrive en 4 års kontrakt hvis de klarer å kvalifisere Norge til mesterskap. Ikke før.

Tillitt er ikke noe du får, det er noe du har gjort deg fortjent til.
Er det noe jeg ikke har fått med meg? Jeg visste absolutt ikke at det låg en billett til EM i potten dersom vi hadde vunnet Nations League puljen vår. Trodde det bare låg et opprykk samt en garantert playoff plass i mars 2024 jeg. Men takk for at du opplyste meg @Kaizen .
Har vel ikke sagt det heller Korgutt? Tipper du er godt opplyst om det meste som angår dette temaet uansett.

Vi diskuterer jo VM-kvaliken og Latvia-kampens betydning for sluttresultatet i VM kvaliken.
Nations league er innenfor den to-års kontrakten jeg sikter til og burde markere starten på perioden som landslagssjef.
I så måte burde vel Solbakken få fullføre sin periode nå, for så og la en ny trener slippe til før neste Nations league dersom han ikke lykkes i den kommende EM-kvaliken.
Sist redigert av Kaizen den fre okt 07, 2022 5:26 pm, redigert 1 gang totalt.

Brukeravatar
Korgutt
Innlegg: 9974

Legg inn av Korgutt »

Kaizen skrev: fre okt 07, 2022 5:11 pm
Korgutt skrev: fre okt 07, 2022 4:49 pm
Kaizen skrev: fre okt 07, 2022 4:44 pm

NFF bør snarest begynne med to-års kontrakter for landslagstrenere.
Så kan man evt skrive en 4 års kontrakt hvis de klarer å kvalifisere Norge til mesterskap. Ikke før.

Tillitt er ikke noe du får, det er noe du har gjort deg fortjent til.
Er det noe jeg ikke har fått med meg? Jeg visste absolutt ikke at det låg en billett til EM i potten dersom vi hadde vunnet Nations League puljen vår. Trodde det bare låg et opprykk samt en garantert playoff plass i mars 2024 jeg. Men takk for at du opplyste meg @Kaizen .
Har vel ikke sagt det heller Korgutt? Tipper du er godt opplyst om det meste som angår dette temaet uansett.

Vi diskuterer jo VM-kvalikken og Latvia-kampens betydning for sluttresultatet i VM kvaliken.
Nations league er innenfor den to-års kontrakten jeg sikter til og burde markere starten på perioden som landslagssjef.
Jeg er vel forsåvidt oppdatert på det. Burde vel heller vært litt mer direkte og sagt rett ut at jeg er ikke tilhenger av 2 års kontrakter innenfor landslagsfotball. Da får man ikke kvalifiserte søkere tenker jeg. De må få 2 kvaliker mener nå jeg. En EM og en VM-kvalik. Samt Nations League som kommer mellom. Mislykkes man begge gangene kan det være greitt å ta en vurdering.

Kaizen

Legg inn av Kaizen »

Korgutt skrev: fre okt 07, 2022 5:17 pm
Kaizen skrev: fre okt 07, 2022 5:11 pm
Korgutt skrev: fre okt 07, 2022 4:49 pm

Er det noe jeg ikke har fått med meg? Jeg visste absolutt ikke at det låg en billett til EM i potten dersom vi hadde vunnet Nations League puljen vår. Trodde det bare låg et opprykk samt en garantert playoff plass i mars 2024 jeg. Men takk for at du opplyste meg @Kaizen .
Har vel ikke sagt det heller Korgutt? Tipper du er godt opplyst om det meste som angår dette temaet uansett.

Vi diskuterer jo VM-kvalikken og Latvia-kampens betydning for sluttresultatet i VM kvaliken.
Nations league er innenfor den to-års kontrakten jeg sikter til og burde markere starten på perioden som landslagssjef.
Jeg er vel forsåvidt oppdatert på det. Burde vel heller vært litt mer direkte og sagt rett ut at jeg er ikke tilhenger av 2 års kontrakter innenfor landslagsfotball. Da får man ikke kvalifiserte søkere tenker jeg. De må få 2 kvaliker mener nå jeg. En EM og en VM-kvalik. Samt Nations League som kommer mellom. Mislykkes man begge gangene kan det være greitt å ta en vurdering.
Ja, ser den! Du mister noen kandidater da.
Samtidig har jeg litt troa på at trenere bør ha mantraet å lykkes på første forsøk, istedenfor at man tendenserer til å betrakte første kvalik som en prøveperiode. Er vel frustrert over at vi sitter hjemme i mesterskap etter mesterskap og vil prøve noe nytt :)

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Fotball - Norsk»