Carlsen/Niemann - poker edition

Svar
Jompa

Carlsen/Niemann - poker edition

Legg inn av Jompa »

Nå har også pokeren fått sitt Niemann/Carlsen-moment:



En av de mest suspekte synene jeg har sett. Og igjen spekuleres det i vibrerende gjenstander på kroppen som signaliserer at man har den beste hånda.

Garret Adelstein, som taper hånden, er en av verdens best cash-spillere, og er overbevist om at det var juks som foregikk. Ansiktsuttrykket hans når han ser hånden hennes sier mye!

Hun endte opp med gi tilbake gevinsten, men har nå utfordret Adelstein til en head-up match...

Jompa

Legg inn av Jompa »

Det spekuleres nå i at hun rett og slett har lest hånda si feil. Og at hun trodde hun hadde J3. Da gir noe av det litt mer mening. Hun sier hun har en bluff-catcher, noe J4 ikke er. Du taper mot QJ, Ax etc uansett. J3 derimot er en bluffcatcher.

Så sier hun mye rart, men det kan også være fordi hun rett og slett er flau over at hun ikke har lest hånda si rett.

Hadde hun hatt J3, og synt, så er det et spill som nok Garrett ville anerkjent.

Og såvidt jeg vet så dobbeltsjekker hun ikke hånda. Det er i hvert fall lærdommen. Kunne vært et kostbart syn og Garrett satt med en bløff som slo J4.

GoingKronos

Legg inn av GoingKronos »

Doug Polk er mer enn litt skeptisk:



For meg peker alt mot juks, bare det å spille med disse beløpene som en amatør som ikke er styrtrik bør føre til skepsis. Hennes oppførsel, hovedsakelig at hun ga pengene tilbake tyder på skyld - et forsøk på at det ikke skal bli en politisak der hun i verste fall kan bli dømt til flere år i fengsel for grov svindel. I tillegg så endrer hun forklaring hele tiden, som også er et klart tegn på at det er noe muffens.

Så er problemet at vi ikke vet hvordan det har skjedd rent teknisk og det er selvsagt problematisk. Forhåpentligvis så kan etterforskningen som casinoet gjennomfører gi noen svar.

Ka9nen

Legg inn av Ka9nen »

Hvis grafikken viser riktig, 98s er faktisk 53% favoritt mot J høy. Men det er nok matematikk en eventuell medhjelper ikke evner å ta på sparket. Er fort gjort å tro at J høy er favoritt mot 9 høy her.

Ellers er både hånden og oppførselen hennes svært mistenkelig. Er for meg utenkelig at det ikke er juks inne i bildet her.

Ka9nen

Legg inn av Ka9nen »

Hun ser jo på hånda si lenge før synet..


Jompa

Legg inn av Jompa »

Nå har de i hvert fall satt i gang en skikkelig etterforskning. Og da oppdaget de noe annet. I en av pausene ser de på bildene at en ansatt fra produksjonen går bort til Robbis stack og tar sjetonger til en verdi av 15 000 dollar. Personen innrømmet forholdet, og mistet umiddelbart jobben. Politiet og Robbi ble kontaktet, men Robbi ønsket ikke å anmelde forholdet.

Det er i hvert fall forfriskende å se hvor åpen de er om etterforskningen. Flere kunne lært av dette.

Lew_Ashby

Legg inn av Lew_Ashby »

Joey Ingram har hatt 8-10 timersstreamer daglig siden dette skjedde, og det er så ufattelig høy underholdningsverdi. Bob Voulgaris ringte inn idag og ga strålende underholdning. Fyren gir så totalt faen. Da Robbi ringe inn og sa han hørtes ut som han var med i Harry Potter holdt jeg på å le meg i hjel.

Uansett - klarer nesten ikke å se at det ikke har blitt jukset her. Det har i hvert fall vært noen svært underholdende dager i pokerverdenen, og absolutt alle kjente fjes kommer med sine meninger.

Denne storyen har jo absolutt alt. En stor pot, en av verdens beste deep stack NLH-spillere som er kjent for sin integritet, en dame som ser ut som hun er med i Real Housewives of LA, mann vs kvinne, en drøss interessante karakterer bla bla bla. Heeelt konge. Hele opplegget er som et reality show.


Ka9nen

Legg inn av Ka9nen »

Lew_Ashby skrev: fre okt 07, 2022 11:01 am Joey Ingram har hatt 8-10 timersstreamer daglig siden dette skjedde, og det er så ufattelig høy underholdningsverdi.
Jeg har sett første 1.5 timene av den nyeste, strålende underholdning ja :)

At en i produksjonen som har hatt tilgang til TV-bildene plutselig fant ut at han skulle ta 15.000$ fra chipstacken til hun dama akkurat den dagen OG at hun ikke vil anmelde forholdet er siste spikeren i kista for min del. Juks, case closed.

GoingKronos

Legg inn av GoingKronos »



Klarer bare ikke å se hvordan dette ikke skal være svindel.

startelver

Legg inn av startelver »

Det er juks ja, men ikke noe nytt at det er mange juksere som spiller poker.

Merkede kort har jo lenge vært dealerens mareritt. Merket det sist under NM på Gardermoen , der kortstokkene stadig ble byttet ut da man mistenkte noen hadde merket de rundt bordet ved å gi de en ekstra brett.

Synd at man ikke bare kan spille poker og ta tapene med fatning.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Poker»