NFL Uke 5

Svar
SalSomer

NFL Uke 5

Legg inn av SalSomer »

NFL Uke 5
NFL er tilbake i Europa, dere! For første gang på to år blir det London-kamp, da Falcons og Jets reiser til the Northumberland Development Project, eller altså Tottenham Hotspur Stadium. Og ja, dette er kanskje ikke den mest spennende matchupen, men siden den eneste andre London-kampen dette året er Dolphins mot Jaguars i Uke 6 kan man vel faktisk argumentere for at dette er årets beste London-kamp.
Men uansett, det er ikke bare i London det skal spilles kamper denne uken, vi har faktisk 16 kamper foran oss, i det som blir den siste fulle NFL-runden før desember. Neste uke starter bye-weeksene.

Fredag 02.20 Seahawks mot Rams i Seattle
Runden starter med det som kanskje er årets beste TNF-kamp? NFC West ser ut til å bli en virkelig hard divisjon i år, og begge disse lagene befinner seg akkurat nå litt på etterskudd i divisjonen bak Cardinals, som til nå har fått full uttelling på free agent-movesene i offseason. Seahawks klarte med en seier mot et skadeskutt 49ers-lag i forrige uke å rette opp skuta igjen, og holdt med det også inntakt statistikken der laget med Russell Wilson på QB aldri har tapt tre kamper på rad. Rams på sin side fikk nyte én enslig uke der de var ansett som det udiskutabelt beste laget i ligaen før de røk på et hardt og brutalt tap mot Cardinals, og de trenger å rette opp i ting igjen raskt. Som alltid når disse to møtes er kanskje det mest interessante møtet mellom Russell Wilson og Aaron Donald. Wilson er flink til å unngå press, men Donald er en av de absolutt beste på å sette QBs under press, og matchupen her vil nok som så mange ganger før være avgjørende for sluttresultatet. Forrige uke gikk Donald av banen med 0 sacks, 0 QB hits og 0 tackles for loss, noe som bare var 10. gang på 121 kamper i karrieren at det har skjedd for Donald. Som et resultat av Donalds labre dag på jobben ble altså Rams overkjørt. Men nå venter Wilson, QBen han har sacket mer enn noen annen, og tallenes tale er tydelig på hvor viktig produksjonen hans kommer til å være. I de ti kampene Donald og Rams har vunnet mot Wilson og Seahawks har Donald 13 sacks. I de fem kampene de har tapt har Donald bare 2 sacks.

Søndag 15.30 Falcons mot Jets i London
Merk den tidlige starten på denne kampen, som altså er fordi den går i London. Jets fikk seg endelig igjen en seier som også føltes som en seier i forrige uke, etter at begge seirene de plukket med seg i år hadde en sur bismak av å ødelegge draftposisjonen deres. Samtidig betydde draftposisjonen at de endte opp med Zach Wilson, som selv om han har slitt i starten av karrieren var en veldig viktig del av overtidsseieren mot Titans. Etter å bare ha scoret 20 poeng totalt på de første tre kampene var 27 poeng i Uke 4 en oppsving som viste at Jets er i stand til å ha kompetente offensive dager også. Allikevel er 47 poeng totalt verst i ligaen når det kommer til scorede poeng så langt. Det interessante er at de møter et Falcons-forsvar som med 128 tillatte poeng er verst i ligaen på den andre siden av ballen. Her snakker vi altså om et møte der en av sidene nesten er nødt til å fremstå kompetent, enten Jets-angrepet eller Falcons-forsvaret, og ut fra hvordan Jets så ut sist kan det kanskje fort bli dem som trekker det lengste strået her. To seire på rad vil nok være en veldig artig ting å ta med seg inn i bye week for hovedtrener Robert Salah og Gang Green. Det er nok ikke nok til at det føles som at de har kontakt med Buffalo BIlls i toppen av divisjonen, men det er nok til å gi en god følelse for et lag som ikke har hatt mange gode følelser de siste femti årene.

Søndag 19.00 Texans mot Patriots i Houston
Texans har i en del år blitt omtalt som “Patriots South” for deres forsøk på å gjenskape Patriots-suksessen med gamle Belichick-disipler i GM- og hovedtrener-roller. Det har vært et eksperiment som har gått litt opp og litt ned, før det hele det siste året skled så ekstremt ut av kontroll at det har vært vanskelig å se på fra utsiden uten å få litt vondt i seg. Når de for årets sesong begynte arbeidet med å bygge opp det Bill O’Brien rev ned var ikke Patriots-koblingen like sterk lenger. GM Nick Caserio er riktignok en gammel Patriots-mann, men for hovedtrener gikk de til det andre treet som desperate lag går til og hentet en av Andy Reids gamle assistenter, David Culley. Så langt har det verken blitt noe særlig Belichick eller noe særlig Reid over det Texans har vist frem, men det er også vanskelig med tanke på det spillermaterialet de har. I forrige uke nådde laget et nytt bunnpunkt da de tapte 40-0 og quarterback Davis Mills hadde en av NFL-historiens dårligste dager på jobben. Nå ryktes det at de ser etter noe nytt, og at de har vært i kontakt med lag om å få tradet til seg en ny mann under center. Får vi kanskje se en Nick Foles eller en Gardner Minshew i Houston snart? Og betyr det at Deshaun Watson også forsvinner en annen vei? Det kan jo bli interessant å følge.
Det som så klart også er interessant å følge er Patriots, som fortsetter å ta steg tilbake mot gammel storhet. Mot Buccaneers ble det tap, men kampen var også jevn, og spesielt unggutten Mac Jones fikk mye positiv oppmerksomhet for hva han fikk til på en dag da han hadde omtrent null hjelp fra løpespillet sitt. Texans er et lag som byr på langt bedre arbeidsforhold for Jones og co enn det Buccaneers gjør, så det bør bli en god dag for Patriots, det her. De går i hvert fall inn i kampen som gode favoritter, noe omtrent alle som spiller mot Texans bør være.

Søndag 19.00 Vikings mot Lions i Minnesota
Forrige uke noterte man seg i uketråeden at Vikings hadde tatt en seier på et litt ukarakteristisk offensivt vis, da dette er et lag man i utgangspunktet ser for seg har styrken i forsvaret. I kampen mot Browns svingte pendelen hardt tilbake, dog, da angrepet etter å åpne med en touchdown hadde 10 fruktløse drives i resten av det som ble et 7-14-tap. Noe av det litt triste for Vikings var hvor svakt løpespillet så ut, noe det ikke bør gjøre når de har en av ligaens beste RBs i bakfeltet. Mot hjelpeløse Lions bør ting se så meget bedre ut, dog. Lions er fortsatt et lag med et svakt forsvar og et middelmådig-at-best angrep. Det største problemet for Lions ser dog ut til å være at de ikke evner å spille komplette kamper. I de to siste kampene har de vært poengløse før pause, i kampen før der igjen klarte de ikke å score poeng etter pause. Det holder ikke å bare spille en halvdel av kampen hvis man vil vinne fotballkamper. Det bør bli en seier for Vikings her, men laget ser såpass ustødig ut akkurat nå at det kan fort gå Lions’ vei, det her.

Søndag 19.00 Panthers mot Eagles i Carolina
Panthers er ikke lenger ubeseirede, og deres forsvar viste også at de slet litt når de møtte et virkelig høykvalitetsangrep i form av Cowboys. Samtidig var kampen egentlig ganske oppløftende for Panthers, da Sam Darnold og angrepet viste at de klarer å henge med også når forsvaret sliter. Hvis Panthers virkelig har et godt forsvar og et dugelig angrep, noe det har fremstått som etter fire kamper, så har de et lag som bør kunne gjøre seg merkbart i sluttspillkampen i år. Skal de være det, dog, må de klare å slå et Eagles-lag som ser litt fortapt ut for tiden. Joda, angrepet deres så riktignok bra ut i forrige kamp mot Chiefs, men det var mot et Chiefs-forsvar som etter mange statistikker er ikke bare dårlig, men kanskje til og med historisk dårlig, etter fire kamper. Det er tvilsomt at de vil klare å gjenta den bedriften mot et langt stødigere Panthers-forsvar, som viser at de også satser på å bli enda bedre ved denne ukens signering av Stephon Gilmore. Defensvit var det også ingenting å rope hurra for for Eagles, som tillot seks touchdowns på bare syv drives imot i hele kampen. Det trengs en del endring i Philly, men det er tvilsomt at de endringene kommer på plass før kampen mot Panthers.

Søndag 19.00 Football Team mot Saints i DC
To lag som hadde hver sin dramatiske avslutning i forrige uke. Football Team scoret sin game winning touchdown med bare et halvt minutt igjen av kampen mot Saints-rivalene Falcons, mens Saints tapte i overtime mot Football Team-rivalene Giants. Begge lagene ligger dermed på 2-2 etter fire uker og ser sånn høvelig ut som at de er med på ting, men det er en del problemer som lurer i bakgrunnen her. For Football Teams del, hva i all verden har skjedd med forsvaret? Forsvaret, som var drivkraften bak divisjonstittelen i fjor, ser nå rimelig håpløst ut og er en akilleshæl heller enn en støtte. Mot et Saints-angrep som ledes av Sean Payton, en av de største offensive hodene i NFL-historien kan det bli en tung dag, det her. Men samtidig, hva kan vi egentlig forvente av Saints på QB-plassen? Jameis Winston ser ut til å ha klart å kvitte seg med gunslinger-tendensene, noe som har gjort han til en tryggere, men også langt mindre eksplosiv QB. Samtidig har han tilsynelatende veldig lite tillitt hos Payton, som lener seg mer og mer på løpespillet med Alvin Kamara og bakcup-QB Taysom Hill når kampene går mot slutten. Hvis Payton ikke klarer å ha den nødvendige tillitten til Winston, hva betyr det for Saints resten av sesongen? Og hva betyr det for dem videre? Saints ser ikke ut som et lag som vil gjøre noe mer enn å utfordre om et wild card i år, men de har en trener og de har en del brikker i laget som kan gjøre dem til et storlag igjen, hvis de får riktig mann under center. Er Winston riktig mann? Kanskje ikke, men det er litt urovekkende at hans hovedtrener går ut og gjør det så fryktelig tydelig at ikke en gang han selv vil svare bekreftende på det spørsmålet.

Søndag 19.00 Jaguars mot Titans i Jacksonville
Titans-trener Mike Vrabel kommenterte en gang at han ville skjære av seg sitt eget, øh, vedheng, dersom Titans vant Super Bowl. En som kanskje kunne trengt å få fjernet vedhenget, eller i hvert fall trengt å tenke litt mindre med det, er Jaguars-trener Urban Meyer. Meyer har klart å skape en fantastisk kjendis-sladder-sak etter et nattklubbesøk med en ung dame (som ikke er Meyers kone) og fingre plassert på steder man ikke bør snakke om. Det hele er en ganske tåpelig sak og mest av alt også en sak som kun burde være mellom Meyer, hans hustru, og den unge damen på videoen, men det er nå en gang ikke slik verden fungerer. Og dermed er Jaguars’ oppladning til denne kampen fullstendig kjørt i grøfta, og samtidig også Meyers forhold til spillerne etter at de etter sigende skal ha ledd høylydt og lenge av ham da han forsøkte å bortforklare hendelsen. Dette er også bare den nyeste i en lang rekke av uheldige hendelser for Meyer i det som har vært og ser ut til å også ende opp som en veldig kort NFL-karriere. Det er trist for Jaguars, det er trist for spillerne, det er også trist for Meyer, men det ser ut, fra utsiden, som om ingenting fungerer der akkurat nå. Dette burde jo da bety at Titans, selv med skadeproblemer, bør ha en enkel jobb i denne kampen denne søndagen. Samtidig, ville det ikke være uhyre typisk etter en slik oppladning at Jaguars plutselig gikk ut og banket Titans?

Søndag 19.00 Buccaneers mot Dolphins i Tampa
Det er ikke lystige tider i Jacksonville nord i Florida, men det er ikke så lystig i Miami sør i Florida heller. Jacoby Brissett og Dolphins-angrepet hadde en ny dårlig dag mot Colts i forrige uke, men de må nok leve med ham en uke til, da det ser ut som at Tua ikke er klar for å spille igjen før tidligst i Uke 6. Samtidig spør flere og flere seg om det at Tua kommer tilbake har så mye å si i det store og hele. Han slet med skader i college og nå sliter han med skader i NFL. Spillet på banen har også vært litt opp og ned, ting er rett og slett ikke helt bra i Miami. Nå den siste uken har det også dukket opp rykter om at en vesentlig spiller i Dolphins vurderer å legge opp etter sesongen, og selv om det mest sannsynlig ikke er Tua det er snakk om er det litt urovekkende at veldig mange folk foreslår at det kan være ham, grunnet skader og en svak start på karrieren. Dette skulle være et sterkt år tilbake for Dolphins der de skulle utfordre om sluttspill, men akkurat nå ser det ut som en marerittsesong, og mot det eneste laget i Florida som har noe å juble for, sterke Buccaneers som fortsatt ser ut som et av de definitive topplagene i ligaen, kan det her bli en ny stygg dag for sør-floridianerne.

Søndag 19.00 Bengals mot Packers i Cincinnati
Det er mye fokus på generasjonsskiftet som har foregått på QB de siste årene. Peyton har lagt opp, Brees har lagt opp, Roethlisberger burde ha lagt opp, Brady er så gammel at det begynner å bli sært, og Rodgers’ karriere er også på hell. Samtidig har vi en ung generasjon fremmadstormende quarterbacks klare til å erstatte dem, og en av de store navnene der er Joe Burrow. Forrige uke spilte han på seg sin første AFC Offensive Player of the Week-pris, det blir nok ikke den siste. Hvis han skal strekke seg etter ukens motstander Aaron Rodgers må han samle opp minst 18. Det er altså ung mot gammel her, men det er også et oppgjør med veldig mye kvalitet. Bengals er kanskje den største positive overraskelsen så langt, dog enkelte vil vel hevde at kvaliteten på motstanden deres har vært litt så som så. Uansett kan dette være et interessant oppgjør å følge mellom to 3-1-lag som vil bygge videre på en god start.

Søndag 19.00 Steelers mot Broncos i Pittsburgh
Det har blitt snakket litt om i disse uketrådene at Roethlisberger kanskje egentlig er en “dead man walking”, en quarterback som burde ha gitt seg, men ikke helt har innsett det selv ennå. Spillet hans den siste tiden får det virkelig til å se mer og mer ut som at det er tilfelle. Men det er nok vanskelig, både for Steelers og for Roethlisberger, å ta inn over seg at det er slutt. Broncos er et lag som vet veldig mye om akkurat det der. To ganger har de måtte bygge opp igjen etter at deres Hall of Fame-quarterback red inn i solnedgangen med en Super Bowl-ring. Både etter at Elway og etter at Manning dro var det en del år med middelmådighet. Håpet var kanskje at i år skulle de ha funnet veien ut av middelmådigheten, men etter å ha blitt feid av banen i første møte med skikkelig motstand ser det kanskje ikke helt sånn ut. Når deres midlertidige starter Teddy Bridgewater også har blitt skadet og de atter en gang må stole på Drew Lock under center ser det heller ikke bedre ut. Dette er kanskje et møte mellom et 1-3-lag og et 3-1-lag, men i realiteten er det et møte mellom to lag som er langt nærmere hverandre enn det recorden skulle tilsi. Og joda, de har noen virkelige playmakere på forsvar, begge lag, men akkurat nå er ikke det nok til å hindre noen av disse fra å fremstå som svake.

Søndag 22.05 Raiders mot Bears i Las Vegas
Det gikk ikke helt Raiders’ vei på MNF sist uke. Laget ble effektivt nedstengt i first half, og da det så ut som at de var på vei til å få til et slags comeback ble det plutselig og brutalt slått ned på, det også. For Derek Carr, som hadde begynt å få litt MVP-buzz i årets tre første uker, var kampen en katastrofe for hans videre sjanser der. Men så er det heller ikke MVPs som Raiders ser etter, men divisjonstitler, sluttspillopptredener og turer til Super Bowl. Og i så henseende ligger de fortsatt godt an, men de er også i en divisjon som ser ut til å bli jevn i år, så da har de ikke råd til å tape mot lag som Bears. Bears har nemlig ikke helt hatt den starten de hadde sett for seg. Forsvaret har ikke klart å fremstå like godt som de hadde håpet, og angrepet fortsetter å ha problemer. Nå er Justin Fields blitt gjort til en permanent starter, og det er nok et interessant og kanskje også godt trekk for fremtiden, men han ser ikke ut til å være den som vil utgjøre den største forskjellen akkurat nå. Sånn sett er nok dette fort et oppbygningsår for Bears, et der Fields får tid og anledning til å vokse og der laget nok vil ta noen vesentlige seiere, men også ryke på noen utidige tap. Det igjen betyr nok også at det er store muligheter for at Fields og resten av Bears-laget må venne seg til en ny trener til neste år, men det er en diskusjon for januar. For akkurat nå handler alt om å forsøke å vinne mot et Raiders-lag som til tross for en uheldig opptreden på MNF har sett meget godt ut i år.

Søndag 22.05 Chargers mot Browns i Los Angeles
Her har vi en kamp med virkelig mye potensiale! Begge lagene har startet 3-1, begge lagene har sett gode ut og begge lagene er ansett som vesentlige utfordrere i AFC i år. Mye av kampen her vil vel ligge i møtet mellom Browns’ offensive linje og Chargers’ defensive linje. I forrige uke hadde, som Joey Bosa sa etter kampen, Chargers mye suksess med å sette Raiders-QBen Carr under press. Det var en vesentlig del av å holde Raiders-angrepet til en mager dag. Videre klarte Chargers å hindre Raiders fra å virkelig få igang løpespillet sitt. Nå møter de et Browns-lag som forventer at de kan løpe mot hvem som helst og hvor som helst. Tospannet Nick Chubb og Kareem Hunt fortsetter å være en enorm trussel og ligger greit an til å kunne bli den 8. duoen i NFL-historien med 1000 rushing yards hver for samme lag i en sesong. Men det er jo som vi vet ikke rekorder som er det viktigste, det er seiere. Og siden begge disse lagene spiller i divisjoner der det ser ut til at det vil trengs mange seiere for å vinne divisjonen må de klare å samle opp så mange de bare klarer. Det er ikke utenkelig at når Uke 18 er ferdig er dette en kamp som kan fungere som en tiebreaker i et wild card-race.

Søndag 22.25 Cowboys mot Giants i Dallas
Giants fikk sin første seier forrige uke og Daniel Jones tok med seg en NFC Offensive Player of the Week-pris for sitt gode spill, og det er så klart veldig positivt, men det er ikke akkurat nok til å friskmelde Giants. Dette ser fortsatt ut som et svakt fotballag. Cowboys, derimot? Se opp! Det ble en maktdemonstrasjon fra et sterkt Cowboys-angrep mot et godt Panthers-forsvar i forrige uke. Dak Prescott fortsetter storspillet, og nå er også Ezekiel Elliott kommet ordentlig igang. Snakker vi kanskje ligaens beste angrep her? Det er i hvert fall slik at Cowboys må være med i samtalen. Når laget da i tillegg også har fått dugelig forsvar (ledet av ballhawken Trevon Diggs) og en vei til sluttspillet i særdeles svake NFC East som er så vidåpen at en skulle tro det var Cowboys-linja fra 90-tallet som stod og åpnet den opp så ser ting virkelig ut som at det er på stell i Big D. Cowboys-fans er jo vanligvis kjent for å være ganske nøkterne og realistiske i sin fremstilling av ting, men her er det faktisk lov å ta av litt. For la oss være ærlige, laget har praktisk talt vunnet divisjonen allerede, de vil nok ha et godt seed i sluttspillet og de er et lag som er i stand til å slå hvem det skal være. Det er så klart mange hindere, og det finnes andre gode lag der ute, men Cowboys fremstår nå som en av de tydelige kandidatene til å representere NFC i årets Super Bowl. Det er langt dit ennå, men reisen mot målet fortsetter i hvert fall med en seier mot svake Giants.

Søndag 22.25 Cardinals mot 49ers i Arizona
Er Cardinals ligaens beste lag? De er i hvert fall det eneste ubeseirede, og selv om det ikke nødvendigvis behøver å bety at de er best, så har de sett fryktelig gode ut også. Kyler Murray fremstår som den tydelige MVP-favoritten etter fire uker, samtidig som han har et godt kollektiv rundt seg. Og nå møter de et 49ers-lag som igjen befinner seg i en situasjon der det er usikkerhet rundt helsa til Jimmy Garoppolo og som meget mulig må stole på Trey Lance, som på ingen måte så klar ut for NFL forrige uke. Det er så klart muligheter for en bedre kamp denne gangen, og han fikk jo anledning til å vise frem den store armen, men i det store og hele ser dette ikke kjempelyst ut for 49ers. Skulle Cardinals vinne her og klatre til 5-0 vil ting begynne å se riktig så artig ut ute i ørekenen. Men samtidig er det viktig å huske på at dette er et lag som startet sesongen 6-3 i fjor og som avsluttet den 8-8. Det er ikke nok i NFL å bare ha en god start, Cardinals må vise at de kan holde det gående også. Akkurat det kan bli veldig interessant å følge i de kommende ukene.

Mandag 02.20 Chiefs mot Bills i Kansas City
Ukens SNF er en reprise på fjorårets AFC Championship Game, og her lukter det poeng. Bills og Chiefs er for øyeblikket likt i poeng for, med 134 poeng hver, nest best i ligaen. Dette er to unge quarterbacks og to angrep som tilsynelatende kan score når det skal være. Mahomes har Kelce og Hill, og nå kanskje også Josh Gordon, mens Allen har Diggs, Sanders og Beasley. Det er virkelig godt med kvalitet her. I hvert fall offensivt. Defensivt er en litt annen historie, og der vi finner den virkelige forskjellen på de to lagene. Mens Bills allerede har spilt to kamper med 0 poeng mot har Chiefs nemlig et forsvar som etter fire uker er på vei mot noen historiske bunnpunkt. Laget gir opp flere first downs enn noe annet lag i ligaen og de er også nesten hjelpeløse i red zone. Mot Eagles i forrige uke var det en defensiv forbedring å spore, da laget “bare” ga opp 3 touchdowns og 3 field goals. For tiden er det kun Falcons som gir opp flere poeng enn Chiefs, og noe av grunnen til det kan vel være at Chiefs-forsvaret ikke behøver å være på banen så ofte takket være angrepet. Ser man på gjennomsnitts-drives er Chiefs Nr. 1 i både yards og poeng offensivt, men nr. 32 defensivt. Det er en fascinerende Jekyll og Hyde-greie Kansas City har gående nå. De har riktignok klart å vinne to kamper til tross for forsvaret, men hvordan vil det gå mot et så godt lag som Bills? Har Chiefs i det hele tatt det som skal til for å henge med her? Det rareste er at svaret faktisk kanskje til og med er ja, for selv i lagets to tap har angrepet klart å holde laget inne i kampen. Det blir hardt, men det er muligheter for Chiefs å vinne her, men da i så fall i en shootout a la Chiefs-Rams fra 2018.
Og når det er sagt kan vi vel sikkert forberede oss på at denne kampen ender 6-2 til et av lagene.

Tirsdag 02.15 Ravens mot Colts i Baltimore
Johnny Unitas, Mayflower-lastebilene som snek seg ut av byen om natten og marching bandet i Baltimore som ikke sluttet å spille da byen var uten et lag i mange år. Sånn, da har man vel nevnt de tingene som alltid må nevnes når disse to møtes. Joda, det er fortsatt ondt blod mellom Ravens og Colts, i hvert fall fra Baltimores side, men det begynner å bli såpass lenge siden at det vel mest er de gamle som holder historien i hevd. Samtidig er det kanskje ikke så veldig mye annet å snakke om her? Ravens ser veldig mye bedre ut enn Colts, som riktignok fikk sin første seier for sesongen mot hjelpeløse Miami, men som allikevel ikke ser ut som et særlig godt lag. Det bør bli en oppskriftsmessig fjerde seier for sesongen på Ravens, det sørger Lamar Jackson og co for. Og hvis de løper for over 100 yards setter de også en ny rekord i kamper på rad over 100 yards, så det er jo noe. Kanskje man kan sitte oppe og se på bare for å få med seg rekorden? Eller så kan man se Justin Houston spille mot laget han spilte for de siste to årene. Det er noen storylines å snakke om her, men selve kampen? Neh, kampen bør gå Ravens’ vei.

MensenErnst

Legg inn av MensenErnst »

Glimrende som alltid. Dette må jo nesten bare gå i dass, men Cowboys har sett meget lovende ut de 4 første og kunne fort ha stått 4-0 egentlig. Tyrion Smith er tilbake for fullt etter flere år med nakkeskader og det merkes. Og det at en har et godt forsvar er en first for meg som har fulgt laget en 10-års tid. Artig.

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Nydelig tråd Sal👍

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

Jets sørger for stor underholdning i London.

Wrath

Legg inn av Wrath »

Helt fjernt at Eagles tar sin første ledelse med 2-3 mins igjen, så sykt dårlig som offense har vært. Regner med Panthers vinner allikevel, men denne kampen har ikke sett ut som seier gitt.

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

Sjukt at vi vant.

Wrath

Legg inn av Wrath »

Ja, sånn som offense spilte mesteparten av kampen og med dårlig playcalling igjen, så var det et lite under at det løsnet. Takket være defense som holdt oss inne i kampen. Deilig med seier, selv om vi ikke er noe playoff-lag akkurat.

Greg Ward og Miles Sanders kan få gå hjem til Philly. Ward med idiotpenalty som annullerte TD nummer ørten iår, og Sanders som presterer å rote seg out of bounds ikke bare en, men TO ganger så Panthers slipper å bruke timeouts når vi prøver å melke klokka så kampen vinnes...helt utilgivelig dumt.

HeskeyTime

Legg inn av HeskeyTime »

Har for lengst funnet meg i at som Packers-fan er man ikke langt unna hjerteproblemer grunnet stress, men kamper som i går tar likevel kaka.

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Drøyt ja😅


GoingKronos

Legg inn av GoingKronos »

Om Chiefs klarer å misse sluttspill med Mahomes og den offensiven så er det helt spinnvilt.

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

GoingKronos skrev: man okt 11, 2021 9:49 pm Om Chiefs klarer å misse sluttspill med Mahomes og den offensiven så er det helt spinnvilt.
De må for det første slutte med giveawaysan og spille mer kontrollert føler alt de gjør er litt sånn hurry up TD på kortest mulig tid

FightingVikes

Legg inn av FightingVikes »

Jon Gruden OUT!!

Overraskende, men ikke når historiene kommer opp. Trist at laget opplever litt motgang, not...;-)

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Amerikansk Sport»