Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
I dag blir det svinefilet m/råstekte poteter, gulrøtter og peppersaus.
Svinekjøtt med paprika i ulike farger, gulrot, løk, hvitløk, ananas(!) og vårløk i sursøt saus. Med ris til.
Det er skikkelig godt. I det hele tatt godt med røkt og salta ærlig fisk.KingKongHalvor skrev: ↑tir okt 19, 2021 12:34 pm Fisketirsdag
Har lyst på røkt fisk, kolje feks, lenge siden sist.
Her ble det veldig enkelt pga mye jobb og litt etterdønninger av forkjøelser. Rett og slett bare karbonader fra GIlde på brødskiver - Jegerbrødet fra Coop. Og så liker jeg sånn mykstekt løk som man finner i frysedisken hos Rema til dette formål. Topper det hele med rødbeter og drikker iskald lett lettmelk til. Temmelig godt. Men i morgen må det bli fisk!
Okay, her er noen jeg kan anbefale nå som jeg har ristet av meg misunnelsen over at du skal dit i novemberqbah skrev: ↑tir okt 05, 2021 8:50 pmJeg tror jaggu jeg har blingset totalt her. Jeg tenker på et kjøpesenter på fastlandet i Spania. Ved Alicante. Som er ganske lik i utforming og navn (tror jeg). Den har noen slike fontener som spruter opp fra bakken som barna løper i mellom.
Tror ikke jeg har spist middag på senteret du snakker om selv om jeg har vært der på shopping. Husker det var en donut-sjappe der.
Skal for øvrig nedover i november så tar gjerne i mot tips på restauranter
Vecindario
Foster's Hollywood (Comfort Food)
Arguineguin
Il Gusto: genuin restaurant med gode råvarer, argentisk biff inkludert. Hils de to hyggelige kelnerne, Leo og Ignacio.
Cabo Suroeste: digg tapasrestaurant på stranden i Patalavaca. Hils eieren Janett fra meg, så får du det beste bordet.
Palacio Chino: beste kinarestauranten i byen. Prøv "Beef Hong Kong" hvis du liker krydret, fritert mat. Hils Sing fra meg.
Bar Karile 2: flott fortauskafé med byens beste burger (serveres etter kl 14). Hils Julia og Lester (eieren) fra meg.
Palm Garden: meget god restaurant i Patalavaca, flott utsikt.
Puerto Rico
Taj Palace (ved det nye senteret Mogan Mall): deilig indisk mat.
Toro Bravo: meget flink kokk som alltid leverer. Ligger i "nye Puerto Rico". Hils Eddie fra meg.
Puerto Mogan
Clipper: genuin italiensk restaurant hvor maten er verdt å vente på. Ta gjerne båten tur/retur Puerto Rico.
Taj Tandoori: digg indisk mat. Hils eieren.
Gelatomania: øyas beste lunsjkafé med ekte italiensk is. De lager også lunsjretter fra bunn av, og har øyas beste pannekaker made to order. Prøv pannekake med 2 kuler Nocciola is, så får du en smak av himmelen.
God tur
SirOwen skrev: ↑ons okt 20, 2021 12:21 pmOkay, her er noen jeg kan anbefale nå som jeg har ristet av meg misunnelsen over at du skal dit i novemberqbah skrev: ↑tir okt 05, 2021 8:50 pmJeg tror jaggu jeg har blingset totalt her. Jeg tenker på et kjøpesenter på fastlandet i Spania. Ved Alicante. Som er ganske lik i utforming og navn (tror jeg). Den har noen slike fontener som spruter opp fra bakken som barna løper i mellom.
Tror ikke jeg har spist middag på senteret du snakker om selv om jeg har vært der på shopping. Husker det var en donut-sjappe der.
Skal for øvrig nedover i november så tar gjerne i mot tips på restauranter
Vecindario
Foster's Hollywood (Comfort Food)
Arguineguin
Il Gusto: genuin restaurant med gode råvarer, argentisk biff inkludert. Hils de to hyggelige kelnerne, Leo og Ignacio.
Cabo Suroeste: digg tapasrestaurant på stranden i Patalavaca. Hils eieren Janett fra meg, så får du det beste bordet.
Palacio Chino: beste kinarestauranten i byen. Prøv "Beef Hong Kong" hvis du liker krydret, fritert mat. Hils Sing fra meg.
Bar Karile 2: flott fortauskafé med byens beste burger (serveres etter kl 14). Hils Julia og Lester (eieren) fra meg.
Palm Garden: meget god restaurant i Patalavaca, flott utsikt.
Puerto Rico
Taj Palace (ved det nye senteret Mogan Mall): deilig indisk mat.
Toro Bravo: meget flink kokk som alltid leverer. Ligger i "nye Puerto Rico". Hils Eddie fra meg.
Puerto Mogan
Clipper: genuin italiensk restaurant hvor maten er verdt å vente på. Ta gjerne båten tur/retur Puerto Rico.
Taj Tandoori: digg indisk mat. Hils eieren.
Gelatomania: øyas beste lunsjkafé med ekte italiensk is. De lager også lunsjretter fra bunn av, og har øyas beste pannekaker made to order. Prøv pannekake med 2 kuler Nocciola is, så får du en smak av himmelen.
God tur
Herlig, takk for tips
Har du forresten prøvd restauranten La Aquarela? Nede ved Anfi del Mar. Lurer på om det ligger oppå et annet mindre hotell der. Har vurdert den flere ganger men aldri dratt dit.
Kun drøye 3 uker til nå. Det gledes
Ikke prøvd La Aquarela, men ser den har bra score på Tripadvisor.
Utifra menyen ser det ut som det er en taste-restaurant med mindre smaksretter, trolig litt for fancy for meg da
Skulle vært fisk, endte med karbonader. Ble litt overtid i dag. Litt sliten om dagen.
Ulike pylser med lomper og agurkmix, kjapt og enkelt når man kommer såpass sent hjem.
Får se om jeg får gitt den en sjanse da Blir å avgi rapport i så fall. Slike menyer er jo snadder det da. Spesielt om/når de gjerne har en bra vinmeny også.
Ser frem til rapport.qbah skrev: ↑ons okt 20, 2021 11:53 pm
Får se om jeg får gitt den en sjanse da Blir å avgi rapport i så fall. Slike menyer er jo snadder det da. Spesielt om/når de gjerne har en bra vinmeny også.
Hvilket hotell blir bosted under oppholdet?
Jeg skal bo på AnfiSirOwen skrev: ↑ons okt 20, 2021 11:57 pmSer frem til rapport.
Hvilket hotell blir bosted under oppholdet?
Haha, din snik, jeg visste ikke at jeg "pratet" med en millionær
Anfi er fint, har i tillegg den beste stranda på øya, etter min mening. Dog er spisestedene som ligger langs stranda ikke så veldig mye å skryte av, spør du meg
Hehe, jeg trodde du gjennomskuet meg ved min "smak" i restauranter her lengre oppe. Millionær du liksom!
Har ikke leilighet der selv nei, men kjekt med nære som har tilgang der
Enig vedrørende strand og restauranter der. Veldig kjip, og dyr mat egentlig. Like Amadores også jeg da, selv om stranda på Anfi er noe eget og mer behagelig på sett og vis.
-
- Innlegg: 2589
Jada, dette var greier!DoktorS skrev: ↑lør okt 16, 2021 6:54 pm Denne var god. Kan sikkert lagres noen år, med fordel...
https://www.aperitif.no/pollisten/produ ... ux,2287988
Tenker jeg kjøper en kasse, og tester en i året fremover, og så drekker alt når den er på topp (selvom det seff er litt vanskelig å vite).
Men den ga allerede mye etter et par timer lufting, så her er det potensielt gull.
Takk for tips!
-
- Innlegg: 2589
Her kommer alt på en gang!
I dag indiske lammekjøttboller i en digg currysaus. Mange ingredienser, mye hakking og kutting, men gud bedre så godt.
I morgen er det pizzakveld. Deigen laget i går, bør bli god i mårra.
Lørdag blir det risotto med sjøkreps, kamskjell i en eller annen variant, til forrett.
Beef Wellington til hovedrett, portvinssaus, stekt rosenkål og roast potatoes som tilbehør.
Ost og portvin får runde av.
Søndag blir det en helstekt Stangekylling laget etter en Jamie Oliver- oppskrift.
Og det skal drikkes masse gøtt - champagne, chablis, chateauneuf de pape, cognac osv.
God mathelg!
I dag indiske lammekjøttboller i en digg currysaus. Mange ingredienser, mye hakking og kutting, men gud bedre så godt.
I morgen er det pizzakveld. Deigen laget i går, bør bli god i mårra.
Lørdag blir det risotto med sjøkreps, kamskjell i en eller annen variant, til forrett.
Beef Wellington til hovedrett, portvinssaus, stekt rosenkål og roast potatoes som tilbehør.
Ost og portvin får runde av.
Søndag blir det en helstekt Stangekylling laget etter en Jamie Oliver- oppskrift.
Og det skal drikkes masse gøtt - champagne, chablis, chateauneuf de pape, cognac osv.
God mathelg!
Blir en grei mathelg her også, ikke helt på nivå med KingKong sjøl sagt. Hatt en lammestek liggende i marinade i godt over ett døgn allerede, i morgen tidlig blir den lagt inn i ovnen for å langtidsstekes til fredagstacoen.
På lørdag blir det pinnekjøtt og kålrabistappe, på søndag blir det sikkert noe rester av pinnekjøttet, tipper typ pizza.
På lørdag blir det pinnekjøtt og kålrabistappe, på søndag blir det sikkert noe rester av pinnekjøttet, tipper typ pizza.
Etter oppskrift eller på gefühlen? Interessant!KingKongHalvor skrev: ↑tor okt 21, 2021 10:59 pm
I dag indiske lammekjøttboller i en digg currysaus. Mange ingredienser, mye hakking og kutting, men gud bedre så godt.
-
- Innlegg: 2589
Lise Finckenhagen!lok1 skrev: ↑fre okt 22, 2021 2:04 amEtter oppskrift eller på gefühlen? Interessant!KingKongHalvor skrev: ↑tor okt 21, 2021 10:59 pm
I dag indiske lammekjøttboller i en digg currysaus. Mange ingredienser, mye hakking og kutting, men gud bedre så godt.
https://www.godt.no/oppskrift/7972/lamm ... er-i-curry
Bør absolutt lage syltet rødløk også, enkelt men godt.
Digg!KingKongHalvor skrev: ↑fre okt 22, 2021 6:45 amLise Finckenhagen!lok1 skrev: ↑fre okt 22, 2021 2:04 amEtter oppskrift eller på gefühlen? Interessant!KingKongHalvor skrev: ↑tor okt 21, 2021 10:59 pm
I dag indiske lammekjøttboller i en digg currysaus. Mange ingredienser, mye hakking og kutting, men gud bedre så godt.
https://www.godt.no/oppskrift/7972/lamm ... er-i-curry
Bør absolutt lage syltet rødløk også, enkelt men godt.
Si ikke det, du har jo ikke smakt maten hans.Chromeback skrev: ↑tor okt 21, 2021 11:03 pm Blir en grei mathelg her også, ikke helt på nivå med KingKong sjøl sagt.
Akkurat KingKong tror jeg vet hva han driver medNumber4 skrev: ↑fre okt 22, 2021 2:14 pmSi ikke det, du har jo ikke smakt maten hans.Chromeback skrev: ↑tor okt 21, 2021 11:03 pm Blir en grei mathelg her også, ikke helt på nivå med KingKong sjøl sagt.
Kjørte en omvei til polet og rasket med meg et par flasker etter anbefaling fra dere.KingKongHalvor skrev: ↑tor okt 21, 2021 10:51 pmJada, dette var greier!DoktorS skrev: ↑lør okt 16, 2021 6:54 pm Denne var god. Kan sikkert lagres noen år, med fordel...
https://www.aperitif.no/pollisten/produ ... ux,2287988
Tenker jeg kjøper en kasse, og tester en i året fremover, og så drekker alt når den er på topp (selvom det seff er litt vanskelig å vite).
Men den ga allerede mye etter et par timer lufting, så her er det potensielt gull.
Takk for tips!
Skal konsumeres med potittmos laget på bakte poteter tilsatt myye kvitseidsmør, sopp/løk-stuing og entrecôte.
Takk for tips og håper vinen lever opp til forventningene.
Kona har funnet en oppskrift på nett hun mener må være perfekt for meg:
https://www.matprat.no/oppskrifter/fami ... a-lasagne/
Jeg elsker jo Indisk og Italiensk mat, men er litt skeptisk. Kommer med resultatet senere.........
https://www.matprat.no/oppskrifter/fami ... a-lasagne/
Jeg elsker jo Indisk og Italiensk mat, men er litt skeptisk. Kommer med resultatet senere.........
-
- Innlegg: 2589
Vil absolutt anbefale et par timer lufting, den åpner seg fint da.Arsène Wenger skrev: ↑fre okt 22, 2021 5:18 pmKjørte en omvei til polet og rasket med meg et par flasker etter anbefaling fra dere.KingKongHalvor skrev: ↑tor okt 21, 2021 10:51 pmJada, dette var greier!DoktorS skrev: ↑lør okt 16, 2021 6:54 pm Denne var god. Kan sikkert lagres noen år, med fordel...
https://www.aperitif.no/pollisten/produ ... ux,2287988
Tenker jeg kjøper en kasse, og tester en i året fremover, og så drekker alt når den er på topp (selvom det seff er litt vanskelig å vite).
Men den ga allerede mye etter et par timer lufting, så her er det potensielt gull.
Takk for tips!
Skal konsumeres med potittmos laget på bakte poteter tilsatt myye kvitseidsmør, sopp/løk-stuing og entrecôte.
Takk for tips og håper vinen lever opp til forventningene.
-
- Innlegg: 2589
Spenstig når to verdener møtes. Spent på dommen!InternalExile skrev: ↑fre okt 22, 2021 5:51 pm Kona har funnet en oppskrift på nett hun mener må være perfekt for meg:
https://www.matprat.no/oppskrifter/fami ... a-lasagne/
Jeg elsker jo Indisk og Italiensk mat, men er litt skeptisk. Kommer med resultatet senere.........
Denne gleder jeg meg også til å høre dommen over!InternalExile skrev: ↑fre okt 22, 2021 5:51 pm Kona har funnet en oppskrift på nett hun mener må være perfekt for meg:
https://www.matprat.no/oppskrifter/fami ... a-lasagne/
Jeg elsker jo Indisk og Italiensk mat, men er litt skeptisk. Kommer med resultatet senere.........
Uff, det ble en nedtur. Elsker jo Tikka Masala og Lasagn, men å blande de var ingen god ide. Spiste bare litt, resten gikk i søpla, og det med retter som jo egentlig er helt ok dag to.
Terningkast: 1
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute