Å drikke til, ja. Men i selve bolognesen, tenkte jeg
https://www.aperitif.no/artikler/den-ek ... e,169374,2
Det er nå tir apr 23, 2024 9:29 am
Legg inn av SirJames »
Å drikke til, ja. Men i selve bolognesen, tenkte jeg
Legg inn av SirJames »
Skjønner.KingKongHalvor skrev: ↑tor jan 12, 2023 6:02 pmHvitvin i klassisk bolognese. Det er syren man er ute etter.
Legg inn av Tormund »
Jeg tenkte på i selve sausen.SirJames skrev: ↑tor jan 12, 2023 6:03 pmÅ drikke til, ja. Men i selve bolognesen, tenkte jeg
https://www.aperitif.no/artikler/den-ek ... e,169374,2
Legg inn av KingKongHalvor »
Hvis man tenker vinen i glasset så har det noe for seg, men ingen fasit. Rødvin til torsk feks er ganske vanlig. Og hva vil du servere til svinekjøtt? Er det lyst eller rødt kjøtt?
Legg inn av Tormund »
Hehe, regnes ikke svin som lyst? Selv er jeg ikke glad i alkohol til mat, drikker det kun i selskap når noe annet ikke er sosialt akseptert, samme med kaker, spiser det kun i selskap, for å slippe maset om hvorfor jeg ikke vil ha.KingKongHalvor skrev: ↑tor jan 12, 2023 6:04 pmHvis man tenker vinen i glasset så har det noe for seg, men ingen fasit. Rødvin til torsk feks er ganske vanlig. Og hva vil du servere til svinekjøtt? Er det lyst eller rødt kjøtt?
Legg inn av Someone »
Her spiller jo tilbehøret inn. Dessuten er det jo så stor forskjell i smaken og brukdområdet innenfor hver av vintypene slik at jeg nekter å være så kategorisk. Også kommer det jo an på individuelle preferanser, selv om enkelt kombinasjoner er objektivt feilKingKongHalvor skrev: ↑tor jan 12, 2023 6:04 pm Hvis man tenker vinen i glasset så har det noe for seg, men ingen fasit. Rødvin til torsk feks er ganske vanlig. Og hva vil du servere til svinekjøtt? Er det lyst eller rødt kjøtt?
Legg inn av KingKongHalvor »
Kategorisk har jeg sluttet med å være for lenge siden.Someone skrev: ↑tor jan 12, 2023 7:57 pmHer spiller jo tilbehøret inn. Dessuten er det jo så stor forskjell i smaken og brukdområdet innenfor hver av vintypene slik at jeg nekter å være så kategorisk. Også kommer det jo an på individuelle preferanser, selv om enkelt kombinasjoner er objektivt feilKingKongHalvor skrev: ↑tor jan 12, 2023 6:04 pm Hvis man tenker vinen i glasset så har det noe for seg, men ingen fasit. Rødvin til torsk feks er ganske vanlig. Og hva vil du servere til svinekjøtt? Er det lyst eller rødt kjøtt?
Og er man i tvil, så går man for Champagne
Legg inn av DoktorS »
Legg inn av Someone »
Legg inn av SirJames »
@Tormund likes this
Legg inn av Glycinello »
Hvor får man tak i villsvin? Har hatt lyst til å spise det siden første gang jeg bladde i et Asterixblad.Chromeback skrev: ↑fre jan 13, 2023 4:36 pm Taco her og, men kanskje ikke den vanligste varianten her inne.
Blir med villsvin som er slowcooked, sammen med en bønnesalsa og ostedip.
Gøtt gøtt gøtt.
Legg inn av DoktorS »
Nettopp - jeg pleier i hvert fall å legge på skinken etter halve steketiden. Synes det blir rart med topping som ikke er stekt. Sist gang jeg spiste på pizzarestaurant var toppingen åpenbart hentet rett fra kjøleskapet og til overmål så jeg det tok lang tid å legge det på, så pizzaen var allerede godt avkjølt når den kom...Someone skrev: ↑fre jan 13, 2023 2:31 pm Hjemmelaget pizza her og, planlagt følgene tre varianter
- Thaimarinert kylling
- Kjøttboller
- Parmaskinke
Tipper jeg lager kyllingen og halve skinken hvit, og rød med kjøttboller og andre halvdelen av skinken. Blir trolig litt muggost på en av dem, og tar å forveller noe sopp jeg har på. Skinken stekes med pizzaen
Legg inn av DoktorS »
Legg inn av DoktorS »
Legg inn av KingKongHalvor »
Legg inn av KingKongHalvor »
Bryst eller helstekt?Chromeback skrev: ↑lør jan 14, 2023 4:54 pm Blir and her i kveld. Usikker på hva tilbehøret blir, finner vel ut av det på veien.
Legg inn av Chromeback »
Bryst! Så blir nok noe god og fin fett man kan få lagd litt sås påKingKongHalvor skrev: ↑lør jan 14, 2023 4:56 pmBryst eller helstekt?Chromeback skrev: ↑lør jan 14, 2023 4:54 pm Blir and her i kveld. Usikker på hva tilbehøret blir, finner vel ut av det på veien.
Legg inn av PapaSmurf »
You need to be a member in order to post a reply
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute
Gå tilbake til «Mat og Drikke»