Fransk hotdog og french fries?
Hva spiser og drikker du i kveld?
-
- Innlegg: 2589
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Her i huset lukter det godt nå, håper det smaker like bra. Oksekjøtt i store stykker med hvitløk, rødløk rotfrukter etc. Langtidkokes i ovnen, ca. 4 timer med en boks Guinness over seg.
I all beskjedenhet må jeg få si at dette var innertier. Smaker like godt som når jeg fikk det servert i sommer. Lager seg selv, akkurat som får i kål. Deilig mørt kjøtt som nesten faller fra hverandre. Gryte for gutter
Forholdsvis enkelt her. Potetbåter med stekt karbonadedeig, mild tacokrydder saus, løk, tomat og mais greit krydret og saltet. Er ihvertfall litt bedre enn han irriterende WoW gameren som bor her. Det mest imponerende han har mekket på drøyt 3 mnd er plain Grandis.
Top Gear via Prime som underholdning, for var bare dritt på tv-kanalene…
Blir noe creme brulee greier til dessert.
Top Gear via Prime som underholdning, for var bare dritt på tv-kanalene…
Blir noe creme brulee greier til dessert.
Her blir det en klassiker - egentlig en hverdagsklassiker på en søndag: Kjøttpudding. Har både okse og svin, den siste kjøpt inn til annet formål som ikke ble noe av... Så blir vel en blanding da. Sausen blir til etter hvert, men har hauger med løk, så det blir nok en slags sjy/løksaus til. Gulløyepoteter. Og så har jeg gulrot og brokkoli til.
-
- Innlegg: 2589
God mat de siste par dagene, hjorten i går fortreffelig.
I dag begynner VM i fotball, to sønner kommer på besøk, da blir det å ringe 22225555
I dag begynner VM i fotball, to sønner kommer på besøk, da blir det å ringe 22225555
Bursdagfest for minstemann, så ble store mengder sjokoladekake. Etter hjemmelaget pizza
Kyllinglår-filet med ris og cherrytomat. Har akkurat nå tilbud på 2 kg Solvinge på Rema.
Har faktisk gått 1 mnd uten å spise pizza nå
Har faktisk gått 1 mnd uten å spise pizza nå
-
- Innlegg: 2589
Ikke dårlig å starte uken med en typisk søndagsmiddagstartelver skrev: ↑man nov 21, 2022 8:00 pm Det ble klassisk skinkesteik med surkål , poteter og tyttebærsyltetøy.
-
- Innlegg: 2589
Neida, tenkte mer at det tar litt tid å lage dette. Men da er jeg seff skrudd sammen slik at jeg tenker at folk jobber som meg, 8-10 timer hver dag fra morgen til kveld. Og sånn er det seff ikke.startelver skrev: ↑man nov 21, 2022 8:37 pm Er ikke så nøye hvilken dag i uka det er, så lenge jeg har mat i frysen.
Håper det smakte
En digestive med edamer og to pepperkaker med Golvereid blåmuggost. Og en kopp te. Selve middagen var jo en relativt barnevennlig rett med både tagliatelle og gildes svenske kjøttboller, spist i ettermiddag
Varm lunsj på kontoret - ganske umotivert og rar kyllingrett, servert varm men med råkostsalat til. Blir jo merkelig. Døyva det hele med mye pepper og chili.... Den gode nyheten er at vi fra februar skal bytte lokaler og der er det kantine. Det er mange år siden, og et har jeg savna...
... så det ble altså som vanlig brødmat på mandag. Rester av noen sylte, og laksepålegg med kokt egg. Helt greit. Kjøpte dette Mills Laksepålegg på tilbud, tenkte det var greie greier, men egentlig er det ikke noe godt og har litt rar konsistens.
I morgen blir det, tradisjonen tro på tirsdager - rester av søndagsmiddagen. Har vokst opp med dette hjemmefra - det var strengt regime. Det var fisk mandag-onsdag-fredag, og tirsdag var det fast restedag etter søndagsmiddagen. Typisk kunne være lapskaus.... Men nå er jo maten forholdsvis rimeligere, så man kan unne seg søndagsmiddag to ganger, og for så vidt var jo kjøttpudding hverdagsmat da. Litt rart at kjøttkaker var på kanten til søndagsmiddag, mens pudding ikke var det, forresten...
... så det ble altså som vanlig brødmat på mandag. Rester av noen sylte, og laksepålegg med kokt egg. Helt greit. Kjøpte dette Mills Laksepålegg på tilbud, tenkte det var greie greier, men egentlig er det ikke noe godt og har litt rar konsistens.
I morgen blir det, tradisjonen tro på tirsdager - rester av søndagsmiddagen. Har vokst opp med dette hjemmefra - det var strengt regime. Det var fisk mandag-onsdag-fredag, og tirsdag var det fast restedag etter søndagsmiddagen. Typisk kunne være lapskaus.... Men nå er jo maten forholdsvis rimeligere, så man kan unne seg søndagsmiddag to ganger, og for så vidt var jo kjøttpudding hverdagsmat da. Litt rart at kjøttkaker var på kanten til søndagsmiddag, mens pudding ikke var det, forresten...
Kyllingkjøttdeig med ris, løk, squash, paprika, mais og krydderkombo samt salt & pepper. Laget dobbelt slik at jeg har til ny middag. Burde egentlig gjøre det oftere.
Pepsi Max i glasset såklart, og Flus.
Pepsi Max i glasset såklart, og Flus.
Barnebursdag, så her har det blitt både pølser og kake. Og nå tror jeg det blir litt mer kake til kvelds
Lettsaltet torsk med potet, gulrot og eggesmør til middag.
Nå steker ungdommene vafler til kvelds. Jeg har bestilt to plater.
Nå steker ungdommene vafler til kvelds. Jeg har bestilt to plater.
Har ikke tenkt over det. Tror vi har jordbærsyltetøy i kjøleskapet. Syns det er godt med smør og sukker også. Rømme er ikke min greie.
-
- Innlegg: 2589
Fire elgkarbonader fra fryseren, basmatiris fra skapet, hvor jeg også fant en peppersaus fra Toro som var best før 2017. Ikke noe galt med den. Eneste innkjøp var en brokkoli til 14,90. Deilig med sånne middager.
-
- Innlegg: 2589
Laget dugelig med bacalao forrige uke, blir middag for to i dag. Sper på med litt torskefilet da den andre som skal spise ikke er så begeistret for klippfisken. Og i dag trenger jeg ikke kjøpe noe som helst, dette begynner å bli riktig trivelig. Alltid happy når det er «gratis» middag, handler mye om bevissthet og planlegging, noe jeg er veldig dårlig på. Jeg er typen som handler hver dag og dessverre kaster litt for mye mat. Men ting er i endring.
Endring er bra....
Jeg fortsetter dog mitt 7-17-opplegg, altså maks 7 timer hver dag hvor mat kan inntas. Det funker forbausende greit. Og med stopp i snop og denslags på hverdager, gir det god effekt.
Onsdag og "lillelørdag" i dag, og dessuten den herlige overgangen i jobben, der jeg går fra 06-14 jobbing mandag-onsdag, til 09-16 (eh, 17... ), torsdag-fredag. Da er det alltid litt ekstra avslappende. Lot meg friste av ribbe fra varmeskapet på Meny i dag. Ganske liten porsjon men det er er jo greit når man skal være litt forsiktig også. Så koker jeg poteter til i morgen i samme slengen, og tar en halv pakke surkål til, så blir det rester av dette til stekt julepølse i morgen, tenker jeg.
Jeg fortsetter dog mitt 7-17-opplegg, altså maks 7 timer hver dag hvor mat kan inntas. Det funker forbausende greit. Og med stopp i snop og denslags på hverdager, gir det god effekt.
Onsdag og "lillelørdag" i dag, og dessuten den herlige overgangen i jobben, der jeg går fra 06-14 jobbing mandag-onsdag, til 09-16 (eh, 17... ), torsdag-fredag. Da er det alltid litt ekstra avslappende. Lot meg friste av ribbe fra varmeskapet på Meny i dag. Ganske liten porsjon men det er er jo greit når man skal være litt forsiktig også. Så koker jeg poteter til i morgen i samme slengen, og tar en halv pakke surkål til, så blir det rester av dette til stekt julepølse i morgen, tenker jeg.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute