Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Pizza grandiosa... med noen tilfeldige biter pepperoni. Og selvsagt Ketchup
Ble Thai take-away fra den lokale "bua" her i denne delen av Asker. En Red Curry og en Pad Thai, med kylling
Lutefisk, er så heldig å få hjemmelaget lutefisk, ertepure, stekte baconterninger og kokte poteter. Akevitt og pils til og etterpå, avslutter med wisky.
Testet nyretapp som biff. Smakte mye, men mørheten var ikke helt der. Tror jeg bruker resten av stykket til gryte.
Ble vel to hjemmelagede pizza-baguetter her, kan man vel kalle det. Tok oppi noe random fajitas krydderi i kjøttdeig, mais og ost og noe tacosaus i ovnen. Helt ok får man si
Det mener kona også, selv tar jeg den mer "naturell". Sausen er jo strengt tatt mer eller mindre ketchup uansett
-
- Innlegg: 5307
Stekte pizzating er bra saker. En fin måte å bli kvitt rester på, og det kan varieres nærmest i det uendelige.
Ketsjup på Grandiosa? Nei takk! Der allerede nok tomatsmak/tomatsaus... Forresten en av mine kjepphester mot nåværende og tidligere lunsjleverandører/kantiner - veldig mye av det de følger med noe tomatbasert. Og ofte er ikke tomatsausen god. Fredag bestilte jeg "tapas", som blant annet inneholdt kjøttboller og kylling. Hele greiene lå i en tjukk, sur og motbydelig tomatsaus. Denne burde enten være servert separat, eller bare til kjøttbollene. Det var altfor mye saus og den smakte ikke godt. Mandag skulle det være Sheperds Pie - her var det også altfor mye tomat - det smakte dårlig lasagne, bare med poteter. Det skal jo smake av kjøtt.....
Nuvel. Her i heimen blir det kjøttpudding - rester fra forrige søndag. Greit la ting ikke ligge for lenge i fryseren.
Nå venter to middager i Tallinn mandag og tirsdag, der har jeg ingen kontroll, for blir bare invitert ut der. Litt spennende i grunnen, men litt dumt ingen av kveldene er "fri" til å dra dit vi ønsker, jeg og han andre hyggelige nordmannen som skal bort.
Nuvel. Her i heimen blir det kjøttpudding - rester fra forrige søndag. Greit la ting ikke ligge for lenge i fryseren.
Nå venter to middager i Tallinn mandag og tirsdag, der har jeg ingen kontroll, for blir bare invitert ut der. Litt spennende i grunnen, men litt dumt ingen av kveldene er "fri" til å dra dit vi ønsker, jeg og han andre hyggelige nordmannen som skal bort.
Her ble det 1 stykk kylling laget i Römertopf. Med 40 fedd hvitløk, samt litt rotgrønnsaker i bunn. Potetstappe og brokkolini ved siden av, og en slags saus laget på alt fra kyllingkraft, fløte og hvitvinsrester
Årets nest siste fårikål ble fortært i dag. Den siste, restene etter dagens, går i morgen.
Vet ikke hvorfor men leste dette med Roy Narvestad’s stemme i hodet
Mekket en jambalaya til middag i dag. Brukte reker og chorizo i tillegg til alt det andre som går i. Altfor lenge siden jeg spiste det sist, så dette var en innertier. Servert med store mengder ketchup.
-
- Innlegg: 2589
Første søndag i advent betyr baking av julekake (med og uten sukat), og serinakaker. Derfor blir det enkel middag i dag - smashburger m/fries.
Første julerett for sesongen; julepølse og makaroni med ketsjup. + litt pizza fra gårsdagen.
I går var det skikkelig streetfood i Jalan Alor gata i Kuala Lumpur. Vi var såpass mange så ble bare bestilt ymse retter av lokal valør og alt var godt. Drikke i form av klassiske murere (0,66l) med Tiger øl
Dessuten var det durian sesong så fikk omsiden smakt, visstnok ikke helt lurt å spise med øl til, så gikk å rapet durian i flere timer etterpå, selv om jeg bare tok 3 biter av styggedommen. Da har jeg smakt det, og trenger ikke gjøre det igjen
Dessuten var det durian sesong så fikk omsiden smakt, visstnok ikke helt lurt å spise med øl til, så gikk å rapet durian i flere timer etterpå, selv om jeg bare tok 3 biter av styggedommen. Da har jeg smakt det, og trenger ikke gjøre det igjen
Durian og alkohol skal visstnok kunne gi noe ubehag, ja.Someone skrev: ↑ons nov 30, 2022 2:52 am I går var det skikkelig streetfood i Jalan Alor gata i Kuala Lumpur. Vi var såpass mange så ble bare bestilt ymse retter av lokal valør og alt var godt. Drikke i form av klassiske murere (0,66l) med Tiger øl
Dessuten var det durian sesong så fikk omsiden smakt, visstnok ikke helt lurt å spise med øl til, så gikk å rapet durian i flere timer etterpå, selv om jeg bare tok 3 biter av styggedommen. Da har jeg smakt det, og trenger ikke gjøre det igjen
Det er veldig lett å velge bort en av dem.
Det finnes noe som er om mulig heftigere luktmessig, en thaigrønnsak som kona fiklet frem til frokost i dag.
Hun kalte det Chum, tror jeg. Fy Fxxx som det stinket! I hele huset!
Stående ordre fra meg : Aldri mer i mitt hus!!!!!
Jeg skal gi tilbake, siden hun liker Stinkfood. Surstrømming skal hun få i julegave.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute