Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Spagetti Bolognese. Men tidlig middag, så ikke umulig det blir en tacorest til kveldsmat gitt en god nok løpetur først
Det ble nattmat for meg etter en tur på byn i går. Instant spaghetti bolognese, tilsett bare kokende vann.
I dag fyser jeg igjen på stekt flesk, kokte poteter og kålstuing. En sikker schlæger her i huset.
Blir seifilet med løk, og poteter og saus. Litt frosne grønnsaker slenger vi også på.
I dag blir det Nduja pizzaen til Rema
Forbereder meg mentalt, og har 110 på speed dial
Forbereder meg mentalt, og har 110 på speed dial
Baguette med kylling, avokado, tomat, rødløk, paprika, agurk, isberg og majones med cholula, hvitløk og finhakket sylteagurk. Pommes frites og salat som tilbehør.
Enkelt i dag. Koteletter, brun saus, poteter, gulrøtter og erter.
Potetene ble knadd inn i sausen som jeg gjorde når jeg var en liten gutt, og middagen ble strengt tatt bedre av det
Potetene ble knadd inn i sausen som jeg gjorde når jeg var en liten gutt, og middagen ble strengt tatt bedre av det
startelver skrev: ↑man mar 27, 2023 12:02 pm Blir seifilet med løk, og poteter og saus. Litt frosne grønnsaker slenger vi også på.
Har hatt uåpnet seifilet i sikkert 6 uker nå. Hvilken saus anbefales?
Det der er faen meg Patrick Bateman sitat.Glycinello skrev: ↑man mar 27, 2023 7:21 pm Baguette med kylling, avokado, tomat, rødløk, paprika, agurk, isberg og majones med cholula, hvitløk og finhakket sylteagurk. Pommes frites og salat som tilbehør.
Kjøttkaker (Gilde), med brunsaus (Toro) og snarkokt ertestuing (Toro). Med potet og gulrot
Det er landskamp i kveld igjen, og jeg har jo igjen pizzadeig og tomatsaus, så hvorfor ikke. Det er jo godt med noe godt til landskamper.
Jeg fant denne lille artigkaren på tilbud på Meny, og det kan jo bli spennende topping:
https://www.askgard.no/produkt/nduja-st ... li-salami/
Jeg fant denne lille artigkaren på tilbud på Meny, og det kan jo bli spennende topping:
https://www.askgard.no/produkt/nduja-st ... li-salami/
Egg, bacon, pølser og rundstykker til frokost i hvert fall.
Middagen får jeg planlegge litt senere.
Middagen får jeg planlegge litt senere.
Har mye til felles med hanSaturn skrev: ↑tir mar 28, 2023 12:18 amDet der er faen meg Patrick Bateman sitat.Glycinello skrev: ↑man mar 27, 2023 7:21 pm Baguette med kylling, avokado, tomat, rødløk, paprika, agurk, isberg og majones med cholula, hvitløk og finhakket sylteagurk. Pommes frites og salat som tilbehør.
Impressive, very nice… Let’s see Paul Allens chicken baguette.Saturn skrev: ↑tir mar 28, 2023 12:18 amDet der er faen meg Patrick Bateman sitat.Glycinello skrev: ↑man mar 27, 2023 7:21 pm Baguette med kylling, avokado, tomat, rødløk, paprika, agurk, isberg og majones med cholula, hvitløk og finhakket sylteagurk. Pommes frites og salat som tilbehør.
-
- Innlegg: 2589
Favorittrett i dag - stekt skreiloin med ertepuré, stekt bacon, bakte cherrytomater, rösti og rødvinssaus. Beaujolais i glasset.
Bra tips, tar meg en tur i butikken. Best å passe nå imens skreiloin fremdeles er tilgjengelig. Går gjerne også inn på polet ved siden av butikken og tar med en Jean-Paul Brun Beaujolais Le Ronsay 2021KingKongHalvor skrev: ↑tir mar 28, 2023 3:59 pm Favorittrett i dag - stekt skreiloin med ertepuré, stekt bacon, bakte cherrytomater, rösti og rødvinssaus. Beaujolais i glasset.
-
- Innlegg: 2589
Gjør det, sesongen er snart over.MacanT skrev: ↑tir mar 28, 2023 5:11 pmBra tips, tar meg en tur i butikken. Best å passe nå imens skreiloin fremdeles er tilgjengelig. Går gjerne også inn på polet ved siden av butikken og tar med en Jean-Paul Brun Beaujolais Le Ronsay 2021KingKongHalvor skrev: ↑tir mar 28, 2023 3:59 pm Favorittrett i dag - stekt skreiloin med ertepuré, stekt bacon, bakte cherrytomater, rösti og rødvinssaus. Beaujolais i glasset.
Samme vinen her, en sikker vinner til skrei
-
- Innlegg: 2589
Da vet vi at du får mat.
Hadde en omelett med brokkoli og champignon istad. Blir nok en hjemmelaget pizza om noen timer.
Alt-i-ett-gryte med gulrot, brokkoli, paprika, hvitløk, løk, sjampinjong, ris, laks, fløte og sweet chilisaus.
-
- Innlegg: 5307
Prøvde italiensk stenovnsbakt bunn av Rema. Den var ikke noe særlig. Surdeig prime fra Meny som jeg testet sist uke var mye bedre og fyldigere.
Pizzan ble hvertfall fyldig. Fikk trykket på 1 pk svinekjøttdeig (gidder ikke bruke en formue på kjøttdeig, og trenger nok protein).
Ikke noe rakettforsker ingredienser forøvrig.
-
- Innlegg: 845
-
- Innlegg: 2589
-
- Innlegg: 2589
I dag blir det to burgere - veldig enkelt med løk, tomat, bacon og ost.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute