Hva spiser og drikker du i kveld?
Nei, Les Gres er den jeg bruker til krabbe. Billig og god.SlimWhitman skrev: ↑lør jul 24, 2021 8:32 pmHøres godt ut. En skvett Chablis for å skylle det ned eller?
Blir nesten ikke bedre enn det. Jeg pleier å dra på med litt aioli og sitron. Men det er noe av det beste jeg vet. Sitte i timesvis og pelle reker, drikke vin og prate skit. Sommerlykke.
Ja, selve essensen av sommer. Pokker, nå har jeg lyst på både vin og reker.
Det er deilig. Er så heldig at jeg har en far som er ivrig hobbyfisker. Så får en del fersk fisk, men også krabbe og hummer (når det er sesong). Det har blitt noen måltider med krabbe i sommer heldigvis. I dag ble det dog ikke skalldyr, men en enkel pizza med ferdig pizzabunn, ferdig saus, pepperoni, løk, paprika, sjampinjong og (nesten for mye) ost.
-
- Innlegg: 2589
Hva kostet noe sånt rett fra båten?
Var nylig i Bergen, der tok de 500,- kr/kg på Fisketorget, det er jo rimelig frisk prising.
130 kr pr kg, tok han.
Er forresten ikke noen premie for å gjette hva jeg spiser til frokost;-)
Er forresten ikke noen premie for å gjette hva jeg spiser til frokost;-)
Hjemmelaget pasta fra bunnen av i dag. Lager ravioli med fyll av flaskegresskar puree, med en salvie/brun smør saus. Toppet med crispy salvieblad, selvsagt.
-
- Innlegg: 2589
Hjemom en dag i ferien, vaske klær og pakke om. Ble sushi og bobler på terrassen.
DIGG.KingKongHalvor skrev: ↑søn jul 25, 2021 6:45 pm Hjemom en dag i ferien, vaske klær og pakke om. Ble sushi og bobler på terrassen.
Ble svinekoteletter, surkål, smelta smør og poteter her. Smakte fortreffelig.
-
- Innlegg: 2589
Var kanskje ikke 32 grader på terrassen?Fringegirl skrev: ↑søn jul 25, 2021 8:34 pmDIGG.KingKongHalvor skrev: ↑søn jul 25, 2021 6:45 pm Hjemom en dag i ferien, vaske klær og pakke om. Ble sushi og bobler på terrassen.
Ble svinekoteletter, surkål, smelta smør og poteter her. Smakte fortreffelig.
Hei! I dag blir det fiskekaker. Men så må jeg allerede i kveld lage selve grunnlaget for morgendagens bacalao, så det ikke blir for mye jobb i morgen.
-
- Innlegg: 2589
Grilling i dag. Men det er så varmt at det blir til kveldsmat. Og jeg sverger fortsatt til kullgrill. Litt mer hassle, men det er det som er grilling for meg.
Jeg er jo en enkel sjel, så det blir øl til maten. Vetlebror og Dag fra Ægir.
Jeg er jo en enkel sjel, så det blir øl til maten. Vetlebror og Dag fra Ægir.
Her ble det en sandwich/burger med kylling, speilegg, diverse garnityr og litt ost. Salat ved siden og pepsi max i glasset.
Prøvd å lage den grillet, med "lutefisktilbehør"?KingKongHalvor skrev: ↑man jul 26, 2021 7:02 pmVelkommen!
Har klippfisk til utvanning selv, men det blir en variant uten tomater men med pesto.
Tacorester i aften. Er ikke komfortabel med å kaste mat, så dermed blir det restemiddager rett som det er.
-
- Innlegg: 2589
Spiste grillet forrige dagen, nydelig. Men tilbehøret litt mer sommerlig - dvs bakte og moste småpoteter, forvellet sommerkål, smørsaus, limemarinert rødløk og en liten blanding av grillet paprika og sorte oliven.morrisey skrev: ↑man jul 26, 2021 8:27 pmPrøvd å lage den grillet, med "lutefisktilbehør"?KingKongHalvor skrev: ↑man jul 26, 2021 7:02 pmVelkommen!
Har klippfisk til utvanning selv, men det blir en variant uten tomater men med pesto.
Ja, mange varianter av klippfisk som er gode, men det er noe eget med den spanske varianten. Sånn raus og koselig mat. Skal visst vanke både hvit og rød vin til. Til lunsj blir det nykokt krabbe som kom på døra her i går. Og mellom dette en kake som jeg selv har bakt. Nøttebunn med en fyldig sjokoladekrem med plenty god whisky oppi.
Blir en ordentlig fake carbonara her i dag, men hjemmelaget pasta. Blir med kylling i stedet for pancetta, men fløten er sjølvsagt strøket.
-
- Innlegg: 2589
Klippfiskgryte. Potet, løk, oliven, tomat og fesk, olivenolje og pesto. Bakt i ovn i 45 min. Og et nystekt grytebrød til. Og en fruktig og god portugiser i glasset. Deilig å være litt på eget kjøkken igjen.
I dag ble det en av mine favoritter. Moule frites, inntatt på en bryggekant.
Altså blåskjell og pomme frites med en herlig dip. Lagetav en sjømatkokk som kan det.
Herlig å finne så mange av dere her
Altså blåskjell og pomme frites med en herlig dip. Lagetav en sjømatkokk som kan det.
Herlig å finne så mange av dere her
-
- Innlegg: 2589
Fikk lyst på indisk i dag, og da jeg har ferie og god tid blir det indisk fra bunnen av, med veldig mange ingredienser. Raita må til, og en crunchy salat. Og heimelaga naanbrød.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute