Hva spiser og drikker du i kveld?

Svar
Someone

Re: Hva spiser og drikker du i kveld?

Legg inn av Someone »

Spagetti Bolognese. Men tidlig middag, så ikke umulig det blir en tacorest til kveldsmat gitt en god nok løpetur først

fargerik

Legg inn av fargerik »

Someone skrev: man mar 27, 2023 10:20 am Spagetti Bolognese. Men tidlig middag, så ikke umulig det blir en tacorest til kveldsmat gitt en god nok løpetur først
Det ble nattmat for meg etter en tur på byn i går. Instant spaghetti bolognese, tilsett bare kokende vann.
I dag fyser jeg igjen på stekt flesk, kokte poteter og kålstuing. En sikker schlæger her i huset.

startelver

Legg inn av startelver »

Blir seifilet med løk, og poteter og saus. Litt frosne grønnsaker slenger vi også på.

SirJames

Legg inn av SirJames »

I dag blir det Nduja pizzaen til Rema

Forbereder meg mentalt, og har 110 på speed dial

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

Det blir rester av kjøttkaker i dag. Gårsdagens smakte utmerket!

Glycinello

Legg inn av Glycinello »

Baguette med kylling, avokado, tomat, rødløk, paprika, agurk, isberg og majones med cholula, hvitløk og finhakket sylteagurk. Pommes frites og salat som tilbehør.

Mehell

Legg inn av Mehell »

Enkelt i dag. Koteletter, brun saus, poteter, gulrøtter og erter.
Potetene ble knadd inn i sausen som jeg gjorde når jeg var en liten gutt, og middagen ble strengt tatt bedre av det :D

Feelsocl

Legg inn av Feelsocl »

Bilde


En digg ferdigbunn men enda diggere med fyll på, cola drikkes

Saturn

Legg inn av Saturn »

Ale skrev: man mar 27, 2023 8:25 am Karbonader, ris og peppersaus.

Enkelt og greit.

Selvlaget.
Dyrket du risen og slaktet du dyret?

Saturn

Legg inn av Saturn »

startelver skrev: man mar 27, 2023 12:02 pm Blir seifilet med løk, og poteter og saus. Litt frosne grønnsaker slenger vi også på.

Har hatt uåpnet seifilet i sikkert 6 uker nå. Hvilken saus anbefales?

Saturn

Legg inn av Saturn »

Glycinello skrev: man mar 27, 2023 7:21 pm Baguette med kylling, avokado, tomat, rødløk, paprika, agurk, isberg og majones med cholula, hvitløk og finhakket sylteagurk. Pommes frites og salat som tilbehør.
Det der er faen meg Patrick Bateman sitat.

Someone

Legg inn av Someone »

Kjøttkaker (Gilde), med brunsaus (Toro) og snarkokt ertestuing (Toro). Med potet og gulrot

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

Det er landskamp i kveld igjen, og jeg har jo igjen pizzadeig og tomatsaus, så hvorfor ikke. Det er jo godt med noe godt til landskamper.

Jeg fant denne lille artigkaren på tilbud på Meny, og det kan jo bli spennende topping:

https://www.askgard.no/produkt/nduja-st ... li-salami/

Mehell

Legg inn av Mehell »

Egg, bacon, pølser og rundstykker til frokost i hvert fall.
Middagen får jeg planlegge litt senere.

Glycinello

Legg inn av Glycinello »

Saturn skrev: tir mar 28, 2023 12:18 am
Glycinello skrev: man mar 27, 2023 7:21 pm Baguette med kylling, avokado, tomat, rødløk, paprika, agurk, isberg og majones med cholula, hvitløk og finhakket sylteagurk. Pommes frites og salat som tilbehør.
Det der er faen meg Patrick Bateman sitat.
Har mye til felles med han ;)

Machine_Head

Legg inn av Machine_Head »

Saturn skrev: tir mar 28, 2023 12:18 am
Glycinello skrev: man mar 27, 2023 7:21 pm Baguette med kylling, avokado, tomat, rødløk, paprika, agurk, isberg og majones med cholula, hvitløk og finhakket sylteagurk. Pommes frites og salat som tilbehør.
Det der er faen meg Patrick Bateman sitat.
Impressive, very nice… Let’s see Paul Allens chicken baguette.

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

Favorittrett i dag - stekt skreiloin med ertepuré, stekt bacon, bakte cherrytomater, rösti og rødvinssaus. Beaujolais i glasset.

SirJames

Legg inn av SirJames »

Rema EMV Pepperoni pizza

Ormen den lange

Legg inn av Ormen den lange »

Fjordland Kjøttkaker med erterstuing. Tyttebær og sennep på. Hansa til. :D

Brukeravatar
MacanT
Innlegg: 3102

Legg inn av MacanT »

KingKongHalvor skrev: tir mar 28, 2023 3:59 pm Favorittrett i dag - stekt skreiloin med ertepuré, stekt bacon, bakte cherrytomater, rösti og rødvinssaus. Beaujolais i glasset.
Bra tips, tar meg en tur i butikken. Best å passe nå imens skreiloin fremdeles er tilgjengelig. Går gjerne også inn på polet ved siden av butikken og tar med en Jean-Paul Brun Beaujolais Le Ronsay 2021 :D

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

MacanT skrev: tir mar 28, 2023 5:11 pm
KingKongHalvor skrev: tir mar 28, 2023 3:59 pm Favorittrett i dag - stekt skreiloin med ertepuré, stekt bacon, bakte cherrytomater, rösti og rødvinssaus. Beaujolais i glasset.
Bra tips, tar meg en tur i butikken. Best å passe nå imens skreiloin fremdeles er tilgjengelig. Går gjerne også inn på polet ved siden av butikken og tar med en Jean-Paul Brun Beaujolais Le Ronsay 2021 :D
Gjør det, sesongen er snart over.

Samme vinen her, en sikker vinner til skrei👌🏼

Brukeravatar
JauKaninen  
Innlegg: 1718

Legg inn av JauKaninen »

Grillet kylling.

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

JauKaninen skrev: tir mar 28, 2023 5:27 pm Grillet kylling.
Da vet vi at du får mat. 😉

Saturn

Legg inn av Saturn »

Hadde en omelett med brokkoli og champignon istad. Blir nok en hjemmelaget pizza om noen timer.

Glycinello

Legg inn av Glycinello »

Alt-i-ett-gryte med gulrot, brokkoli, paprika, hvitløk, løk, sjampinjong, ris, laks, fløte og sweet chilisaus.

Guttorm123
Innlegg: 5307

Legg inn av Guttorm123 »

Saturn skrev: tir mar 28, 2023 12:14 am

Har hatt uåpnet seifilet i sikkert 6 uker nå. Hvilken saus anbefales?
TORO Parisienne fiskesaus

Saturn

Legg inn av Saturn »

Saturn skrev: tir mar 28, 2023 6:03 pm Hadde en omelett med brokkoli og champignon istad. Blir nok en hjemmelaget pizza om noen timer.
Prøvde italiensk stenovnsbakt bunn av Rema. Den var ikke noe særlig. Surdeig prime fra Meny som jeg testet sist uke var mye bedre og fyldigere.

Pizzan ble hvertfall fyldig. Fikk trykket på 1 pk svinekjøttdeig (gidder ikke bruke en formue på kjøttdeig, og trenger nok protein).
Ikke noe rakettforsker ingredienser forøvrig.
Bilde

rosmebraad
Innlegg: 845

Legg inn av rosmebraad »

Ale skrev: ons mar 29, 2023 8:46 am Fiskeboller i hvit saus. M/poteter og gulerøtter.
Lurer på å gå denne i næringa. Med Lofoten fiksekarbonader. (nb! Fant den uten karragenan.... tror jeg)

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

Ale skrev: ons mar 29, 2023 8:46 am Fiskeboller i hvit saus. M/poteter og gulerøtter.
Mmm, det skal jeg ha en dag ganske snart!😋

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

I dag blir det to burgere - veldig enkelt med løk, tomat, bacon og ost.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Mat og Drikke»