Hva spiser og drikker du i kveld?
-
- Innlegg: 2589
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Fotball på tv hele dagen og bare gutter tilstede, da passer det bra med napolitansk pizza. Deigen laget på torsdag, tre typer mel, er nok den beste hittil.
Og så er det fortsatt masse norske epler, så da blir det det til dessert. Biter bakt i ovn med nøttemasse, vaniljeis til.
Og så er det fortsatt masse norske epler, så da blir det det til dessert. Biter bakt i ovn med nøttemasse, vaniljeis til.
Dagens middag ble tidlig ferdig.
Raguen har stått å kokt siden i går, gleder meg smått nå.
Raguen har stått å kokt siden i går, gleder meg smått nå.
-
- Innlegg: 2589
Dette er jo nok til alle her i tråden, når skal vi komme?Chromeback skrev: ↑søn nov 06, 2022 1:20 pm Dagens middag ble tidlig ferdig.
Raguen har stått å kokt siden i går, gleder meg smått nå.
Dørene åpner 17:00, alle er velkomneKingKongHalvor skrev: ↑søn nov 06, 2022 1:49 pmDette er jo nok til alle her i tråden, når skal vi komme?Chromeback skrev: ↑søn nov 06, 2022 1:20 pm Dagens middag ble tidlig ferdig.
Raguen har stått å kokt siden i går, gleder meg smått nå.
Chromeback skrev: ↑søn nov 06, 2022 1:20 pm Dagens middag ble tidlig ferdig.
Raguen har stått å kokt siden i går, gleder meg smått nå.
Nydelig benkeplate, den likte jeg. Og maten er sikkert nydelig den også.
Well, color me jealous...Chromeback skrev: ↑søn nov 06, 2022 1:20 pm Dagens middag ble tidlig ferdig.
Raguen har stått å kokt siden i går, gleder meg smått nå.
Her ble det fårikål i regi av mor. Det ble mer enn nok plass til dessert for å si det slik.
I dag ble det Fjordland Fiskeboller i hvit saus med gulrøtter og poteter. Ketchup på.
Siden det ble kokt kraft på gårsdagens hummere, så ble det en liten hummerbisque til forrett. Dog kun en liten smak, da kraften er tiltenkt en litt større samling på nyttårsaften. Men hadde en kalv ytefilet i fryseren, jeg ikke turte la ligge lenger, så da ble den til hovedrett, med gorgonzolasaus, bakt persillerot, eple- og rødløkskompott, brokkolini og bakt hvitløk
Har drukket fire pils og spist hjortestek av "egenskutt" hjort. Nydelig. Til kvelds har jeg drukket cola zero og spist litt snacks
-
- Innlegg: 2589
Starter uken med kylling. Typ Stange, bryst med coppaskinke. Med stekt asparges, byggryn og urtesaus.
Jeg var så "heldig" at jeg fikk med meg rester fra gårsdagens fårikål. For høflig til å takke nei og for gjerrig til å la det gå i søpla:) Helt greit, men ved neste nasjonalrett-valg går stemmen min til taco(neida).
Pga varm lunsj på jobben og fast oppmøte er mandagen etter hvert blitt brøddagen. Godt med salat, salami, tomat og agurk til grovt speltbrød fra Meny er ok det. I morgen er det bare å glede seg til oppvarma potetball (synes det er såpass mye bedre med originalen enn stekt at jeg helst varmer opp - samtidig gikk det en del i fryseren, og da blir det nok stekt - en gang i neste uke, kanskje... )
Her ble det rester av en pasjonsfruktkake fra Pascal etter trening.
Middagen tidligere i dag var kyllingfilet, med ratatouille, stekt sopp, brokkolini, estragnsmør og ris. Dog litt usikker hvorfor jeg "inviterte" minstemann som etter klaging på både tallerken, bestikk og sånn alt, endte opp med å spise kun ris med soyasaus....
Middagen tidligere i dag var kyllingfilet, med ratatouille, stekt sopp, brokkolini, estragnsmør og ris. Dog litt usikker hvorfor jeg "inviterte" minstemann som etter klaging på både tallerken, bestikk og sånn alt, endte opp med å spise kun ris med soyasaus....
Går forbi en Fly Chicken hver gang jeg skal på trening, men det er lett å aldri prøve det ut takket være de jævlig pretensiøse og liksomkule plakatene de har utenfor sjappa. «Ketchup kan du bruke på Macern» my ass, gjør heller det enn å bli fortalt av de hva jeg kan og ikke kan spise.
I går nappa jeg med meg en Fish And Chips fra datoboksen i rema, ferdig på 15 minutter, og DÆNG! det var jo akkurat som på gatekjøkken, med litt ketchup til!
I dag blir det ytrefilet av svin, marinert med noe chili og annet krydder.
Men det skal selvfølgelig få stå og godgjøre seg i mange timer før det blir gnafs i kveldinga.
I dag blir det ytrefilet av svin, marinert med noe chili og annet krydder.
Men det skal selvfølgelig få stå og godgjøre seg i mange timer før det blir gnafs i kveldinga.
Ovnsbakt laks med creme fraiche blandet med sweet chilisaus, hvitløk og ingefær. Servert med stekte (sauterte) grønnsaker og ris.
-
- Innlegg: 2589
Spiste hos venner i dag, skjer ikke så altfor ofte.
Fisketirsdag betød lettsaltet torsk, kokte poteter og gulrot, og litt emulgert smør/vann. Deilig å bare sette seg til bords og bli servert.
Fisketirsdag betød lettsaltet torsk, kokte poteter og gulrot, og litt emulgert smør/vann. Deilig å bare sette seg til bords og bli servert.
Torsk her og, men fersk filet ovnsbakt med en lokk av hakkede pinjekjerner, persille, revetsitronskall og olivenolje. Servert med søtpotetstappe, noe grønt og chilibrent smør
-
- Innlegg: 2589
Av grønt var det en miks av brokkoli og sukkererterKingKongHalvor skrev: ↑tir nov 08, 2022 9:50 pmTorsk og skrei er favoritten min, dette skal prøves!
Ganske enkelt variant av chilibrent smør, hvor jeg bare heller en blanding persille, chili, sjalottløk, hvitløk og soyasaus oppi det glovarme smørret
Hjemmelaget blomkålsuppe står på menyen i dag
Ikke umulig det også blir et par pepperkaker med blåmuggost i kveld også
Ikke umulig det også blir et par pepperkaker med blåmuggost i kveld også
Litt redusert etter gårsdagen, så her blir det pimpet Grandis i aften.
Pimper med ekstra tomatsaus, spicy kjøttboller, rødløk og ekstra ost.
Pimper med ekstra tomatsaus, spicy kjøttboller, rødløk og ekstra ost.
Kjøpte noe panert torsk på Kiwi - på tilbud, dette. Står i ovnen. Tar litt lune poteter blander i rømme med fersk reven pepperrot. Og så blir det litt frest spinat til dette. Om jeg skal klare litt dessert, i form av et eple og litt Biola pære, innen fristen, som er 1845, for å holde 7-17-fasten, så må jeg snart spise middag.
Beste helsing
Sunnheten sjøl
Beste helsing
Sunnheten sjøl
Torskeloins, stekt bacon, kokte poteter og gulrøtter sto på menyen her. Godt, sunt og enkelt.
Salmaburger med rødløk, avokado, sylteagurk, tomat, isberg. Dressing av creme fraiche, majones, hvitløk, litt salt og krydder og en dæsj sriaracha. Servert med ovnsbakte poteter og litt salat.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute