Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Biffsnadder med pommes frites i kveld. TIl dette ble det en boks Guinness.
-
- Innlegg: 2589
Mmm, had I been there
Gjorde det enkelt og varmet opp baliansk kyllinggryte fra fredagen. Servert med salat og rundstykke med smør. Til drikke ble det et glass Villa.
-
- Innlegg: 2589
Helstekt Stangekylling, ris, saus og masse salat.
Rosévin til, Langmann Schilcher Klassik
Rosévin til, Langmann Schilcher Klassik
En bologneseporsjon ble hentet opp fra fryseren, så da var det bare varme den og koke spagetti
Renset kjøleskap og fryser i dag. Improvisert middag med andre ord. Alt-i-ett panne med karbonadedeig, grønnsaker og poteter med bernaisesaus. Det gikk ned.
Fine dining i aften. Det hevdes at det serveres 16-20 retter. Håper ikke det serveres like mange glass vin. Knipser muligens noen bilder hvis atmosfæren tillater det.
I dag ble det en Grandiosa Delux med kjøttdeig, bacon og skinke. Drysset på Oregano krydder. Smurte over med Peppes pizzasaus. Hadde så på 2 tomater i små-delte biter. Toppet det hele med et lag med Norvegia. Ble overrasket over at det smakte så bra. Mulig oreganoen her var avgjørende.
Smalt sammen en stroganoff av en ytrefilet jeg hadde liggende i fryseren.
Det er skremmende godt med stroganoff.
Forøvrig friskt vann til maten.
Det er skremmende godt med stroganoff.
Forøvrig friskt vann til maten.
Stekte karbondadedeig sammen med løk, hvitløk, chili, paprika, et par overmodne tomater og diverse krydder. Kokte ris og blandet hele herligheten sammen med srircacha og fløte. Flottet med med et glass vann for anledningen.
Har hamstret sjokolade fra Freia. 1 palle med 10 karmer fylt opp til randen.
► Show Spoiler
-
- Innlegg: 2589
Lager calzone i dag, også mtp neste uke, hvor jeg er borte på jobb. Greit å bare varme opp noe da.
Ble et lite en-manns junibord. Hadde noen pinnekjøttpinner liggende i fryseren fra jul. Disse ble trukket +2 timer i buljong før de havnet på grillen ute. Servert med potetsalat og en tomatsalat, med basillikum og ruccola fra hagen. En Feinherb Kabinett fra Bruno i glasset. Sammen med sterk asiatisk mat er jo pinnekjøtt noe som tåler en halvtørr tysker
-
- Innlegg: 2589
Du er utålmodig mæn - «jul-i-juli» er greia.Someone skrev: ↑fre jun 09, 2023 9:49 pm Ble et lite en-manns junibord. Hadde noen pinnekjøttpinner liggende i fryseren fra jul. Disse ble trukket +2 timer i buljong før de havnet på grillen ute. Servert med potetsalat og en tomatsalat, med basillikum og ruccola fra hagen. En Feinherb Kabinett fra Bruno i glasset. Sammen med sterk asiatisk mat er jo pinnekjøtt noe som tåler en halvtørr tysker
Det ble thaimat. En supperett som heter Khao Soy. Ofte severt med kylling, men i dag med noe ytrefilet av svin vi hadde på lur. Jeg liker den der. Ikke så sterk mat. Khao Soy skal ikke være sterk.
Det er eggnudler i suppa, og crispy, gule nudler drysset over før servering.
Det er en rett som er typisk for nord-thailand. Nam!
Det er eggnudler i suppa, og crispy, gule nudler drysset over før servering.
Det er en rett som er typisk for nord-thailand. Nam!
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute