Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Fortsetter i det sunne hjørnet med tunfisksalat, en boks vanlig, en boks med thai chili, blandet med crispysalat, paprika, tomater, agurk.
Trekt torsk. Servert med søtpotetmos og woket brokkoli, gulrot, løk, sjampinjong og paprika. Pluss en dæsj rømme med salt, pepper og en sitronskvis. En boks Pepsi Max til å skylle det ned med.
Fysjom!SirJames skrev: ↑ons jan 11, 2023 3:55 pmFlink guttKingKongHalvor skrev: ↑ons jan 11, 2023 3:22 pm Fiskeboller i hvit saus m/karri. Potet og gulrot til. Vesterålens selvfølgelig. Fruktsalat til dessert og boller til kvelds. M/rosin.
Boller med rosiner er fandens verk.Glycinello skrev: ↑ons jan 11, 2023 7:16 pmFysjom!SirJames skrev: ↑ons jan 11, 2023 3:55 pmFlink guttKingKongHalvor skrev: ↑ons jan 11, 2023 3:22 pm Fiskeboller i hvit saus m/karri. Potet og gulrot til. Vesterålens selvfølgelig. Fruktsalat til dessert og boller til kvelds. M/rosin.
Desserten her viste seg å være friterte grønne bananer og friterte søtpoteter.
Yum!
Det som gjør dette godt er det de vendes i før de blir fritert.
Vendes i hva? Rosiner?fargerik skrev: ↑ons jan 11, 2023 7:57 pmBoller med rosiner er fandens verk.
Desserten her viste seg å være friterte grønne bananer og friterte søtpoteter.
Yum!
Det som gjør dette godt er det de vendes i før de blir fritert.
hehehe....skal spørre kona om det er verd å teste
Rosiner er jo godt til sitt, men i boller vil jeg ikke ha dem.
Jeg vet ikke oppskriften på det disse godsakene vendes i, men rismel er jaffal en ingrediens, pluss litt hemmelig krydder og et snev sesamfrø.
- Big George
- Innlegg: 7842
Vet ikke, må være noe Gunhild Stordalen har anbefalt. Kanskje jeg til og med blir høy på meg selv av det.
Friterte bananer og søtpoteter?Big George skrev: ↑tor jan 12, 2023 10:37 am Vet ikke, må være noe Gunhild Stordalen har anbefalt. Kanskje jeg til og med blir høy på meg selv av det.
Tror ikke Gunhild ville gå god for det. Det er jo fra det rike thailandske gatemat-universet, dette...
Ørretfilet stekt i pannen, men en slags kremet saus (fløte, melk, maizena, purre, røyklaks, parmesan, sitron og dill). Med brokkoli og pasta
Ikke restemat av gårsdagens thaimat på meg.
Det kan MLE spise. Jeg koker poteter, gulrot, fiskepinner er hentet fra fryseren, og hvit saus fra pose kommer til.
Noen maiskorn fullbydrer retten.
Det kan MLE spise. Jeg koker poteter, gulrot, fiskepinner er hentet fra fryseren, og hvit saus fra pose kommer til.
Noen maiskorn fullbydrer retten.
-
- Innlegg: 2589
Nei, men fersk sådan. Så da er den kun godkjent av det italienske bolognesesauslauget.
My mistake.
Hva slags kjøtt bruker Demses i bolognesen?Tormund skrev: ↑tor jan 12, 2023 4:41 pmNei, men fersk sådan. Så da er den kun godkjent av det italienske bolognesesauslauget.
My mistake.
Jeg spiste en slik forleden dag. Innholdsfortegnelsen står på emballasjen, Fjordland har sjekk på slikt.
Hvorfor er det nedtur hver gang jeg spiser Fjordland???
Jeg spiste det i fjor eller året før det, og val heller ikke da spesielt begeistret.
Men nå har jeg kløpt Joika. Det er også lenge siden. Så lenge at retten har fått et nytt navn, som jeg ikke husker i farta.
Blir stekt torskefilet her - kjøpte på Rema. Det er jo litt upassende størrelser for enestående husholdninger - 420 gram - halvparten for lite, hele for mye... Men det mest latterlige her var at det var to flotte stykker og så lå det i midten en liten klatt - den ene fileten var på ca 200 gram, den andre 180 - og så var den tredje på knappe 40 gram..
... steker fisken. Surrer forvella purre i creme fraiche og så har jeg kokte mandelpotetes til. Det blir nok greit.
... steker fisken. Surrer forvella purre i creme fraiche og så har jeg kokte mandelpotetes til. Det blir nok greit.
Håper Demses forsikret Demses om at dyret ikke var blitt tvangsfóret
-
- Innlegg: 2589
Prøv å lage sjøl, det er hundre ganger bedre enn Fjordland og hermetikk. Tid har du vel nok av.fargerik skrev: ↑tor jan 12, 2023 5:30 pmJeg spiste en slik forleden dag. Innholdsfortegnelsen står på emballasjen, Fjordland har sjekk på slikt.
Hvorfor er det nedtur hver gang jeg spiser Fjordland???
Jeg spiste det i fjor eller året før det, og val heller ikke da spesielt begeistret.
Men nå har jeg kløpt Joika. Det er også lenge siden. Så lenge at retten har fått et nytt navn, som jeg ikke husker i farta.
-
- Innlegg: 2589
Og hva slags vin?
-
- Innlegg: 2589
Har sett noen oppskrifter hvor det brukes hvitvin, men burde det ikke smake bedre med rød?
-
- Innlegg: 2589
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute