Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
I dag ble det Gilde grillpølser i brød. Pølsene ble selvsagt trukket i vann til de er godt gjennomvarme. Nå i kveld ble det til overmål rekesalat på toppen. Til lunsj bare pølser i brød med ketsjup og sennep. Cola til begge ganger. Smakte godt før og etter 6-7 øl i sommvarmen...
Blir rene maxitaxisjåfør av det.
- Big George
- Innlegg: 7835
Det blir ikke gjenkjøp nei. Er syk, så fikk lyst på trekte grillpølser i morgen. Det er sykemat fra 90-tallet, så forhåpentligvis smaker det litt nostalgi av det også.
I dag blir det en biff til middag. Litt usikker på hvor den skal kjøpes inn, men tror ikke jeg tar det for avansert i dag. Tenkte bare helt enkelt stekt med pommes til, kanksje - i alle fall bare enkelt med litt løk og tomat. Kanskje en peppersaus. Kunne gjerne tenkt meg den jeg spiste i Malaga for en uke siden - det var et skikkelig stykke kjøtt med nydelig smak av kjøtt.
In psychoanalysis, a Freudian slip, also called parapraxis, is an error in speech, memory, or physical action that occurs due to the interference of an unconscious subdued wish or internal train of thought.
Var såpass økonomisk av meg at det ble rester av Bali kyllinggryte og nanbrød. Skylt ned med et glass temperert vann for anledningen.
Etter det ble quiche lorraine og kake i ettermiddag i forbindelse med et bursdagsbarn i huset, ble det takeaway sushi nå i kveld. Den kjipe scampibiten ble byttet ut me den ekstra laks, og den mest fancy var dog en bit med ål
I dag ble det mat og drikke fra Trøndelag. Først og fremst fiskeboller fra Rørvik - tettstedet på øya der oldefar på morsiden kommer fra. Veldig gode fiskeboller. Fås på Coop i Oslo. Det ble i hvit saus, med litt løk oppi. Gulrøttene var også fra Trøndelag, ifølge pakken. Men her må det sies - det er nok en stund siden de ble tatt opp av jorda. Og i glasset var det appelsinsaft uten sikker fra Røra....
... liker så godt appelsinsaft til slik fiskemat. Ellers var det poteter fra antakelig Kypros. Det hele ble overdrysset med et raust dryss av muskat. I morgen blir det den aldre halvparten av pakken (litt mindre, for det var så godt i dag) - og da bare tar jeg oppi karri for å få litt variasjon.
No mett.
... liker så godt appelsinsaft til slik fiskemat. Ellers var det poteter fra antakelig Kypros. Det hele ble overdrysset med et raust dryss av muskat. I morgen blir det den aldre halvparten av pakken (litt mindre, for det var så godt i dag) - og da bare tar jeg oppi karri for å få litt variasjon.
No mett.
Fiskeboller i hvit saus.. Det er så digg det. Klarer ikke å få det skikkelig til selv da dessverre, men det er noe som jeg skal bestille hos mine foreldre neste gang jeg skal på besøk til dem.DoktorS skrev: ↑man jun 27, 2022 6:47 pm I dag ble det mat og drikke fra Trøndelag. Først og fremst fiskeboller fra Rørvik - tettstedet på øya der oldefar på morsiden kommer fra. Veldig gode fiskeboller. Fås på Coop i Oslo. Det ble i hvit saus, med litt løk oppi. Gulrøttene var også fra Trøndelag, ifølge pakken. Men her må det sies - det er nok en stund siden de ble tatt opp av jorda. Og i glasset var det appelsinsaft uten sikker fra Røra....
... liker så godt appelsinsaft til slik fiskemat. Ellers var det poteter fra antakelig Kypros. Det hele ble overdrysset med et raust dryss av muskat. I morgen blir det den aldre halvparten av pakken (litt mindre, for det var så godt i dag) - og da bare tar jeg oppi karri for å få litt variasjon.
No mett.
I dag ble det en bagel med altfor mye fyll. Kylling, bacon, avokado, aioli, tomat(soltørket og cherry), syltet rødløk, sylteagurk, ost, isberg, tomat, usyltet rødløk og agurk og et speilegg. Den måtte pakkes inn i folie for å spises. En boks iskald Pepsi Max ved siden. Bagelen var av typen hjemmelaget av mor, så den var litt større enn de man finner i frysedisken.
DoktorS skrev: ↑fre jun 24, 2022 9:21 pm I dag ble det Gilde grillpølser i brød. Pølsene ble selvsagt trukket i vann til de er godt gjennomvarme. Nå i kveld ble det til overmål rekesalat på toppen. Til lunsj bare pølser i brød med ketsjup og sennep. Cola til begge ganger. Smakte godt før og etter 6-7 øl i sommvarmen...
Du er helt tydelig en skaptrønder.
- Big George
- Innlegg: 7835
Middagen ble Grandiosa pizza sånn kl 2000 . Er mett resten av kvelden tror jeg.
I går ble det "grilled seabass" på en lokal pub, og dagens middag inntas nok på Heathrow Terminal 2 før flyet går
Ble bagel med kremost, tomat, agurk, rødløk, dill, kapers og røkelaks. Og litt pastasalat med reker.
Resten av fiskebollene i kvit saus ble i dag fiskeboller i hvit karrisaus. Mye karri. Men middagen er lenge siden. Nå er det litt kveldsmat - medbrakt spansk skinke og gode aprikoser.
Tror du er en ekstrem livsnyter DoktorS. Har full respekt for det
Viktig å kunne nyte de gode tingene i livet.
Viktig å kunne nyte de gode tingene i livet.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute