Hva spiser og drikker du i kveld?

Svar
SirJames

Re: Hva spiser og drikker du i kveld?

Legg inn av SirJames »

Enkelt her også, Gilde wiener.

Alpha

Legg inn av Alpha »

Skulle nesten ha trodd at butikkene var tomme for grønnsaker!

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

I dag må det bli reker og krabbe, loff og majones, dill og sitron.
Både chardonnay og cremant fra Jura til. Klarte ikke å bestemme meg, men så slo det meg at jeg er en voksen mann, jeg trenger ikke å velge.🥳

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

Alpha skrev: fre jun 02, 2023 4:49 pm Skulle nesten ha trodd at butikkene var tomme for grønnsaker!
Haha, ikke sant. Og man skulle ikke tru at Norge er en fiskenasjon heller.😅

PapaSmurf

Legg inn av PapaSmurf »

I dag skal de andre ha taco. Jeg er så møkka lei at jeg lager crispy chicken.

Brukeravatar
MacanT
Innlegg: 3096

Legg inn av MacanT »

KingKongHalvor skrev: fre jun 02, 2023 6:26 pm I dag må det bli reker og krabbe, loff og majones, dill og sitron.
Både chardonnay og cremant fra Jura til. Klarte ikke å bestemme meg, men så slo det meg at jeg er en voksen mann, jeg trenger ikke å velge.🥳
Samme her, men jeg nøyer meg med en flaske Cremant de Bourgogne :D

Denne har etter hvert blitt min favoritt-bubbly. Syns den er langt mer prisverdt enn de fleste Champagne sorter jeg har smakt.
Bilde

Alpha

Legg inn av Alpha »

Ale skrev: fre jun 02, 2023 7:30 pm Når stenger ølsalget? 20:00?
Korrekt, hvis du tenker på i dag.

PapaSmurf

Legg inn av PapaSmurf »

Alpha skrev: fre jun 02, 2023 4:49 pm Skulle nesten ha trodd at butikkene var tomme for grønnsaker!
Kaninforet kan Gunnhild Stordalen få.

Ohlaien

Legg inn av Ohlaien »

Det blir et par glass 2006 Krug Clos d'Ambonnay Blanc de Noirs Brut og litt kyllingsuppe i kveld.

Alpha

Legg inn av Alpha »

Ohlaien skrev: fre jun 02, 2023 7:47 pm Det blir et par glass 2006 Krug Clos d'Ambonnay Blanc de Noirs Brut og litt kyllingsuppe i kveld.
Har skattepengene kommet? Heheh

Ohlaien

Legg inn av Ohlaien »

Alpha skrev: fre jun 02, 2023 7:55 pm
Ohlaien skrev: fre jun 02, 2023 7:47 pm Det blir et par glass 2006 Krug Clos d'Ambonnay Blanc de Noirs Brut og litt kyllingsuppe i kveld.
Har skattepengene kommet? Heheh
Eg vant i Lotteriet forrige helg.

Glycinello

Legg inn av Glycinello »

Bali kyllinggryte. Servert med salat og rundstykke.

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

Ohlaien skrev: fre jun 02, 2023 7:47 pm Det blir et par glass 2006 Krug Clos d'Ambonnay Blanc de Noirs Brut og litt kyllingsuppe i kveld.
Kontraster her, du lager kyllingsuppe og drikker champagne til 40 000 kr, men grasrota eter pølser og frozzenpizza. Selv ligger jeg og vaker midt i mellom.

Ohlaien

Legg inn av Ohlaien »

KingKongHalvor skrev: fre jun 02, 2023 8:27 pm
Ohlaien skrev: fre jun 02, 2023 7:47 pm Det blir et par glass 2006 Krug Clos d'Ambonnay Blanc de Noirs Brut og litt kyllingsuppe i kveld.
Kontraster her, du lager kyllingsuppe og drikker champagne til 40 000 kr, men grasrota eter pølser og frozzenpizza. Selv ligger jeg og vaker midt i mellom.
Haha, godt poeng. Orket ikke lage noe mer avansert etter en lang dag på jobb.

Someone

Legg inn av Someone »

Burgere fra ferskvaredisken til Meny i gå. En "ghost" som var akkurat passe spicy, og en med pepper.

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

I dag blir det smashburger med ost, bacon, karamellisert løk, tomat, coleslaw og bbq-saus. Gidder ikke telle kalorier på lørdag, det er grisete men akk så deilig. Blir vel en liten salat til, for samvittigheten.😅

startelver

Legg inn av startelver »

Blir pasta bolognese, servert med hjemmelaget ramsløk , og diverse krydderier. Og loff. Nam nam.

Someone

Legg inn av Someone »

Spekemat, så da blir det både øl og dram

Brukeravatar
MacanT
Innlegg: 3096

Legg inn av MacanT »

Forretten er klar til å nytes :D

Har virkelig fått sansen for hvit Asparges denne våren. Kommer nok av den gode tilgangen i Meny butikkene. De ser så innbydende ut der de ligger på knust is at det er nærmest umulig å gå forbi uten å plukke med seg litt ;)

Bilde

Brukeravatar
MacanT
Innlegg: 3096

Legg inn av MacanT »

Da er grillingen av hovedretten i gang. Angus Indrefilet, marinerte båtpoteter med grillkrydder, tomater, aromasopp og brokkolini :D

Vinen er en meget god og fyldig Sørafrikansk Cabernet Sauvignon.

Bilde
Sist redigert av MacanT den lør jun 03, 2023 9:03 pm, redigert 1 gang totalt.

Glycinello

Legg inn av Glycinello »

Biffsnadder med pommes frites i kveld. TIl dette ble det en boks Guinness.

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

MacanT skrev: lør jun 03, 2023 7:38 pm Forretten er klar til å nytes :D

Har virkelig fått sansen for hvit Asparges denne våren. Kommer nok av den gode tilgangen i Meny butikkene. De ser så innbydende ut der de ligger på knust is at det er nærmest umulig å gå forbi uten å plukke med seg litt ;)

Bilde

Mmm, had I been there😋

SirJames

Legg inn av SirJames »

Velfylte tubs x 3

Brukeravatar
MacanT
Innlegg: 3096

Legg inn av MacanT »

SirJames skrev: lør jun 03, 2023 10:03 pm Velfylte tubs x 3
Ingen drikke ;)

Glycinello

Legg inn av Glycinello »

Gjorde det enkelt og varmet opp baliansk kyllinggryte fra fredagen. Servert med salat og rundstykke med smør. Til drikke ble det et glass Villa.

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

Helstekt Stangekylling, ris, saus og masse salat.
Rosévin til, Langmann Schilcher Klassik

Someone

Legg inn av Someone »

Mævler restene av en comte...

SirJames

Legg inn av SirJames »

Etter fotballtreninga passet det perfekt med en brennhet Nduja

Someone

Legg inn av Someone »

En bologneseporsjon ble hentet opp fra fryseren, så da var det bare varme den og koke spagetti

Glycinello

Legg inn av Glycinello »

Renset kjøleskap og fryser i dag. Improvisert middag med andre ord. Alt-i-ett panne med karbonadedeig, grønnsaker og poteter med bernaisesaus. Det gikk ned.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Mat og Drikke»