Ajajajaj. Komle er perfekt som søndagsmiddag. Så er man mett så lenge etterpå også, så det er helt perfekt å bare ligge å sløve på sofaen i etterkant.Glycinello skrev: ↑søn jan 15, 2023 6:41 pm Satt og funderte på hvilken burgervariant jeg skulle kjøre i dag, da det dukket opp en tekstmelding om at jeg var invitert til potetball. Fan-tastisk. Horisontal i sofaen resten av kvelden.
Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Hadde potetball her også. Trukket med pinnekjøtt i gryta.
Så nå sitter jeg her som en redneck med oppkneppa bukse og uffer meg bare jeg må strekke meg etter fjernkontrollen.
Så nå sitter jeg her som en redneck med oppkneppa bukse og uffer meg bare jeg må strekke meg etter fjernkontrollen.
Jeg føler de i praksis mer eller mindre "smelter sammen" i stekeprosessenSulfat skrev: ↑søn jan 15, 2023 11:36 am
Eneste grunnen må være at det blir mulig å dele opp platene, uten at de går i tusen knas.
Den som fant opp en knekkbar lasagneplate, hadde blitt rik.
Forøvrig har jeg aldri klart å finne ut hva som egentlig er den riktige rekkefølgen på plater, bechamel og ragu.
Ellers er min kjepphest å kutte opp grønnsakene i små nok biter
Her ble det så mye kake, gjærbakst og pizza i en bursdag i ettermiddag, at selv 10km med løpeskoene på ikke frembrakte noe mer appetit enn en kopp te og en kornmo med brunost...
Ble kebabpizza på meg.
Kjørte først ut og handlet inn en pizza, før jeg så fikk svar på et av livets essensielle spørsmål: Hva skjer hvis du mister en eske med en kebabpizza på gulvet? Svar er selvfølgelig at esken åpner seg, og at pizzaen havner med toppingen ned på gulvet.
Fikk så ringt og bestilt en ny pizza, tok en gulvvask, og hentet min pizza nummer to.
Kjørte først ut og handlet inn en pizza, før jeg så fikk svar på et av livets essensielle spørsmål: Hva skjer hvis du mister en eske med en kebabpizza på gulvet? Svar er selvfølgelig at esken åpner seg, og at pizzaen havner med toppingen ned på gulvet.
Fikk så ringt og bestilt en ny pizza, tok en gulvvask, og hentet min pizza nummer to.
En fiskegrateng ble laget i går, så da trenger den bare litt i ovnen. Noen gulerøtter rivet, også er maten klar
-
- Innlegg: 2589
Ble så mye snakk om lasagne i går, så da blir det det. Til hverdags får Toro duge.
- Big George
- Innlegg: 7842
Har kjøpt 400 gram storfe kjøtt-deig. Blir løk og muligens litt ost på i løpet av ettermiddagen.
Mandag.... Valgte varm lunsj på jobbens levering. Angret på det. Chili sin carne var både lunsj og veg lunsj... luringer. Full av søtpotet. Ris med konsens av grøt, som vanlig. Det eneste som var litt godt var en slags salat av rødkål oppi guffa....
... med varm lunsj er det OK med Jegerbrød og pålegg til Dax18, som middag - i dag sild fra Aukra og makrell fra Brattvåg.... hhv Juvik og Gjendemsjø. Grei kost på en mandag.
... med varm lunsj er det OK med Jegerbrød og pålegg til Dax18, som middag - i dag sild fra Aukra og makrell fra Brattvåg.... hhv Juvik og Gjendemsjø. Grei kost på en mandag.
Pasta med kylling, rød pesto, soltørkede tomater, spinat og et aldri så lite dryss parmesan.
Pannekaker her i dag. Lettvint og godt. Sideflesk til, ikke bacon.
Hadde ikke fantasi til å finne på noe som helst, så da ble det en slik løsning.
Hadde ikke fantasi til å finne på noe som helst, så da ble det en slik løsning.
Hehe. Er vel en sannhet i det. Men pannekaker er strengt tatt noe som absolutt alle skal kunne lære seg da. Er jo veldig enkelt.
Synd jeg ikke klarer å lage sushi. Har prøvd noen ganger, men er ikke i nærheten av å få det til skikkelig.
Haha. Jada, jeg kan også fiske og filetere.
Desverre er det litt vanskeligere å lage sushi.
Blir nok til at jeg stikker innom SABI sushi i løpet av uken. En av Norges aller beste sushirestauranter, og maten er rett og slett fantastisk god.
Har du prøvd med sushirulle?
Har bambusmatte, hvis det er den du mener.Chromeback skrev: ↑man jan 16, 2023 8:34 pmHar du prøvd med sushirulle?
Det blir en slags sushi ut av det, men hverken like delikat eller like god som de man kan få på restaurant. Dessuten så er det jo lettere å få mange forskjellige typer sushibiter når man bestiller enn hvis man må lage alle selv.
Når det kommer til sushi så strekker fantasien min seg akkurat langt nok til at jeg klarer å ringe og legge inn en bestilling:) Holder meg til pannekaker.Mehell skrev: ↑man jan 16, 2023 7:44 pmHehe. Er vel en sannhet i det. Men pannekaker er strengt tatt noe som absolutt alle skal kunne lære seg da. Er jo veldig enkelt.
Synd jeg ikke klarer å lage sushi. Har prøvd noen ganger, men er ikke i nærheten av å få det til skikkelig.
Fiskesuppe til middag i dag. Den var av typen hjemmelaget med creme fraice, torsk, reker, fiskebuljong og grønnsaker.
-
- Innlegg: 2589
Dampet Salma i en panne med sukkererter, vårløk, fløte og hvitvin, granateple og dill. Smaksatt med dijonsennep, salt og pepper.
Takk til Gladkokken, dette var godt. Jeg serverte med basmatiris.
Takk til Gladkokken, dette var godt. Jeg serverte med basmatiris.
Her ble det "store fiskepinner" som vi kaller Findus Fish&chips. Med potetstappe og revet gulerot. Men lagde en hjemmelaget remulade til
-
- Innlegg: 845
Lekte millennial og tok et par avocado toast:
Rugbrød toastet på/i Dualit (den engelskmonterte, ikke den fra Kina, mye styr derom) med litt Rørossmør under avocadoen.
https://jeffjbutler.com/2019/04/12/wher ... come-from/
Rugbrød toastet på/i Dualit (den engelskmonterte, ikke den fra Kina, mye styr derom) med litt Rørossmør under avocadoen.
https://jeffjbutler.com/2019/04/12/wher ... come-from/
Ny rett i dag, da vi tok i bruk endel av en matgave-kurv kona fikk til jul.
Tagliatelle, røde med chillismak med litt sting, sammen med stekte scampi. Freste opp litt squash, paprika, hvitløk, chilli og sukkererter som ble kokt sammen med et glass tomat og aubergine-saus. Justerte med litt matfløte og sitron
Tagliatelle, røde med chillismak med litt sting, sammen med stekte scampi. Freste opp litt squash, paprika, hvitløk, chilli og sukkererter som ble kokt sammen med et glass tomat og aubergine-saus. Justerte med litt matfløte og sitron
-
- Innlegg: 2589
Fikk skikkelig lyst på wok i dag, kylling og masse digge grønnsaker. Nudler eller ris, ikke bestemt meg ennå.
Nudler > risKingKongHalvor skrev: ↑tor jan 19, 2023 2:55 pm Fikk skikkelig lyst på wok i dag, kylling og masse digge grønnsaker. Nudler eller ris, ikke bestemt meg ennå.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute