Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Kjøttkaker, men jukser så er både ferdige fra Gilde og posesaus fra Toro
Får vårruller her helt ferske fra et Thaikjøkken. 15 kr stykk.Glycinello skrev: ↑man feb 06, 2023 7:34 pm Vårruller og stekt ris med egg og grønnsaker. Sweet chilisaus til dipping.
-
- Innlegg: 2589
I dag blir det å steke et par kyllinglår i ovnen, bake noen små poteter og servere med gresk salat og tzatziki.
Sikkert en del bedre enn de jeg spiste fra frysedisken i går:)startelver skrev: ↑tir feb 07, 2023 10:58 amFår vårruller her helt ferske fra et Thaikjøkken. 15 kr stykk.Glycinello skrev: ↑man feb 06, 2023 7:34 pm Vårruller og stekt ris med egg og grønnsaker. Sweet chilisaus til dipping.
-
- Innlegg: 2589
Det får vente til i morgen. De hadde flott skrei på tilbud, så da blir det årets første fedtmåltid. Som vanlig er det første av den rene og enkle sorten, skiver trukket i lettsaltet vann, servert med kokt potet og gulrot, og en enkel smørsaus til. Fisken er stjerna i dag.KingKongHalvor skrev: ↑tir feb 07, 2023 11:27 am I dag blir det å steke et par kyllinglår i ovnen, bake noen små poteter og servere med gresk salat og tzatziki.
Og så får man jo en anledning til å smake på en bløt og saftig beaujolais, dette blir bra.
Luftet ideen om kjøttaker, hjemmelagde , for fruen nå. Så da blir det det. Kokte poteter og grønnsaker fra fryseboksen. Brun saus har vi også igjen.
Gledes
Gledes
Omelett med pølser, makaroni, løk, paprika, sjampinjong, brokkoli, tomat og revet ost. Servert med en smurt bagel.
Onsdager er hjemme alene dag. Tenker alltid at jeg skal lage noe kult. Ender opp med å gå i fryseren og ta opp noe kjapt.
Har sett meg lei på at alle burgersteder opererer med brioche brød, i stedet for classic med sesamfrø.
Hjemmelaget burger med gulost, bacon, og masse krydder.
Cheddar osten kan de også få beholde.
Hjemmelaget burger med gulost, bacon, og masse krydder.
Cheddar osten kan de også få beholde.
Pasta med reker, sitronpesto, sjampinjong, spinat, rødløk, paprika og noen godt mode tomater.
Fiskesuppe. Om ikke hjemmelaget, så fersk fra min lokale fiskehandler. Hadde noen rester av torsk og uer i fryseren, som også havnet oppi suppen
-
- Innlegg: 5307
Da ville garantert presentasjoen vært sterkere. :lol:Guttorm123 skrev: ↑tor feb 09, 2023 12:19 amEr du kokk?
Moussakaen min ligner på en blanding av suppe og brent grøt..., men den smaker jo godt da:-)
Et generelt råd er å ha i mindre vann enn hva som er oppført på de ulike pakninger.
-
- Innlegg: 5307
Som med biff, så trenger jo gjerne slike former/gratenger gjerne å hvile litt etter steking
MLE har lagt noe indrefilet av svin i sin spesielle marinering, nå er vi litt på to planeter vedrørende hva som skal skje videre. Tror hun vinner, og at det blir thaimat med ris.
Men det er nok kjøtt til at det kan bli en potetrett i mårå...
Men det er nok kjøtt til at det kan bli en potetrett i mårå...
Jeg har kylling liggende til marinering. Lager en tikka masala på slump i dag.
Kan gå alle veier.
Kan gå alle veier.
Hvitløksmarinert kalkun, fløtegratinerte poteter og peppersaus blir middag om ikke lenge
Fiskegrateng fra Lofoten. Det har blitt lite Findus etter at jeg fikk tips om den. Kvalitet!
-
- Innlegg: 2589
Ukens minst planlagte- og mest spennende- middag. Kun lov til å bruke det som finnes i kjøleskap/fryser/kjøkkenskap. Resultatet ble en gryterett med laks, reker, ris, paprika, brokkoli, løk, hvitløk med kokosmelk og peanøttsmør.
Kokosmelk og peanøttsmør...ble det bra?Glycinello skrev: ↑tor feb 09, 2023 7:19 pm Ukens minst planlagte- og mest spennende- middag. Kun lov til å bruke det som finnes i kjøleskap/fryser/kjøkkenskap. Resultatet ble en gryterett med laks, reker, ris, paprika, brokkoli, løk, hvitløk med kokosmelk og peanøttsmør.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute