Hva spiser og drikker du i kveld?
-
- Innlegg: 2589
I dag må det bli reker og krabbe, loff og majones, dill og sitron.
Både chardonnay og cremant fra Jura til. Klarte ikke å bestemme meg, men så slo det meg at jeg er en voksen mann, jeg trenger ikke å velge.
Både chardonnay og cremant fra Jura til. Klarte ikke å bestemme meg, men så slo det meg at jeg er en voksen mann, jeg trenger ikke å velge.
-
- Innlegg: 2589
Samme her, men jeg nøyer meg med en flaske Cremant de BourgogneKingKongHalvor skrev: ↑fre jun 02, 2023 6:26 pm I dag må det bli reker og krabbe, loff og majones, dill og sitron.
Både chardonnay og cremant fra Jura til. Klarte ikke å bestemme meg, men så slo det meg at jeg er en voksen mann, jeg trenger ikke å velge.
Denne har etter hvert blitt min favoritt-bubbly. Syns den er langt mer prisverdt enn de fleste Champagne sorter jeg har smakt.
Det blir et par glass 2006 Krug Clos d'Ambonnay Blanc de Noirs Brut og litt kyllingsuppe i kveld.
-
- Innlegg: 2589
Haha, godt poeng. Orket ikke lage noe mer avansert etter en lang dag på jobb.KingKongHalvor skrev: ↑fre jun 02, 2023 8:27 pmKontraster her, du lager kyllingsuppe og drikker champagne til 40 000 kr, men grasrota eter pølser og frozzenpizza. Selv ligger jeg og vaker midt i mellom.
Burgere fra ferskvaredisken til Meny i gå. En "ghost" som var akkurat passe spicy, og en med pepper.
-
- Innlegg: 2589
I dag blir det smashburger med ost, bacon, karamellisert løk, tomat, coleslaw og bbq-saus. Gidder ikke telle kalorier på lørdag, det er grisete men akk så deilig. Blir vel en liten salat til, for samvittigheten.
Blir pasta bolognese, servert med hjemmelaget ramsløk , og diverse krydderier. Og loff. Nam nam.
Da er grillingen av hovedretten i gang. Angus Indrefilet, marinerte båtpoteter med grillkrydder, tomater, aromasopp og brokkolini
Vinen er en meget god og fyldig Sørafrikansk Cabernet Sauvignon.
Vinen er en meget god og fyldig Sørafrikansk Cabernet Sauvignon.
Sist redigert av MacanT den lør jun 03, 2023 9:03 pm, redigert 1 gang totalt.
-
- Innlegg: 2589
Mmm, had I been there
Gjorde det enkelt og varmet opp baliansk kyllinggryte fra fredagen. Servert med salat og rundstykke med smør. Til drikke ble det et glass Villa.
-
- Innlegg: 2589
Helstekt Stangekylling, ris, saus og masse salat.
Rosévin til, Langmann Schilcher Klassik
Rosévin til, Langmann Schilcher Klassik
En bologneseporsjon ble hentet opp fra fryseren, så da var det bare varme den og koke spagetti
Renset kjøleskap og fryser i dag. Improvisert middag med andre ord. Alt-i-ett panne med karbonadedeig, grønnsaker og poteter med bernaisesaus. Det gikk ned.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute