Fårikål - Sau eller Lam?
Fårikål - Sau eller Lam?
Skal lage fårikål. For de av dere som spiser fårikål, hva liker dere best av sau eller lam?
Jeg tenker jeg i utganspunktet kjører sau som vanlig, men jeg har aldri prøvd med Lam.
Jeg tenker jeg i utganspunktet kjører sau som vanlig, men jeg har aldri prøvd med Lam.
- missChance
- Innlegg: 5423
Sau gir jo mer/kraftigere smak, men lam er ikke fullt så fett, så jeg foretrekker lamAccountsReceivable skrev: ↑tor okt 14, 2021 8:00 pm Skal lage fårikål. For de av dere som spiser fårikål, hva liker dere best av sau eller lam?
Jeg tenker jeg i utganspunktet kjører sau som vanlig, men jeg har aldri prøvd med Lam.
Lam, alltid lam. Jeg kjøper alltid et lammelår som jeg beiner ut og koker på. Hater det makkverket av kjøtt som de selger som fårikål-kjøtt.
Jeg kjøper vanligvis kjøttet fra en barndomsvenn som er sauebonde, så har ikke handlet kjøttet i butikken. Dog har jeg hørt at det kan være litt ymse det man får i de pakkene på butikken.
Ja, veldig ymse. Mesteparten havner rett i matsøpla. Du er heldig som kan kjøpe direkte fra bonde. Både med tanke på pris og kvalitet.AccountsReceivable skrev: ↑tor okt 14, 2021 8:22 pmJeg kjøper vanligvis kjøttet fra en barndomsvenn som er sauebonde, så har ikke handlet kjøttet i butikken. Dog har jeg hørt at det kan være litt ymse det man får i de pakkene på butikken.
1 kg av hver er ideelt, hvis man har tilgang til begge...... Synes lam kan bli litt tamt, sau litt for kraftig. De utfyller hverandre, mor og barn.
-
- Innlegg: 12991
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute