Snøhetta arkitektkontor fortjener kritikk

Svar
Brukeravatar
Oddesen
Innlegg: 418

Snøhetta arkitektkontor fortjener kritikk

Legg inn av Oddesen »

Snøhetta arkitektkontor følger trenden i resten av samfunnet, som innebærer at penger renvasker. En gang het det renvasking av penger. Men i dagens verden er dette snudd på hodet. Nå renvaskes ikke penger - nå er det penger som vasker ren. Diktaturer stjeler befolkningens arbeidskraft, stjeler deres overskudd, for så å bruke dem på gigantomani for å fremheve diktatur-regimets egen fortreffelighet. Å bygge monumentale bygg i diktatur-stater er kanskje en måte å bygge sin egen status opp på, jeg vet ikke.

Mitt eneste konkrete møte med Snøhetta arkitektkontors "geniale" byggkonstruksjoner, skriver seg noen år tilbake. Trondheim kommune slo på stortromma, og bestilte busskur designet av Snøhetta arkitektkontor. De er tatt vekk nå. De uheldige som ventet på bussen i disse skurene, opplevde at regnvann ble ledet inn i skuret og dryppet fra takhimlingen. Snobbene i Snøhetta hadde glemt de fysiske lover, og nå har de glemt menneskerettighetslovene, også. Og ingen snakker om kostnaden dette belaster norske skattebetalere med.

Brukeravatar
Oddesen
Innlegg: 418

Legg inn av Oddesen »

Snøhetta arkitektkontor er fullstendig umoralske. De har ingen yrkesetikk, og de har ingen moraletikk. De er fullstendig kjøpt og betalt av markedet.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Økonomi»