Har prøvd slike sauser. Men det er bare smerte. Man tror et par sekunder at det ikke var så ille, men så kommer det snikende.LeSorcier skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:04 pm Jeg elsker sterk mat, men har aldri spist det for å tøffe meg. Tabasco habanero har jeg for øvrig byttet ut med denne. Mener å huske at Tabasco habanero lå på rundt 7000 på scoville-skalaen, mens denne herlige sausen ligger på 6,6 millioner.
Screenshot_20230528_160041_Samsung Internet.jpg
Test av mat, drikke og godis
Re: Test av mat, drikke og godis
Test denne for meg, gi tilbakemelding, takk på forhåndLeSorcier skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:04 pm Jeg elsker sterk mat, men har aldri spist det for å tøffe meg. Tabasco habanero har jeg for øvrig byttet ut med denne. Mener å huske at Tabasco habanero lå på rundt 7000 på scoville-skalaen, mens denne herlige sausen ligger på 6,6 millioner.
Screenshot_20230528_160041_Samsung Internet.jpg
https://hellfirehotsauce.com/products/f ... 7325611171
Ja, den er ganske hissig, for å si det pent. Jeg bruker å være ganske forsiktig om jeg har det på f.eks. pizza. Av og til blir det litt i overkant, og da må jeg gjerne ha en liten pustepause på fem minutter før neste stykke. Den er for øvrig helt gull til taco. Pleier å blande litt i kjøttet mens det steker og "trekker".SirJames skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:05 pmSer fryktinngytende ut.LeSorcier skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:04 pm Jeg elsker sterk mat, men har aldri spist det for å tøffe meg. Tabasco habanero har jeg for øvrig byttet ut med denne. Mener å huske at Tabasco habanero lå på rundt 7000 på scoville-skalaen, mens denne herlige sausen ligger på 6,6 millioner.
Screenshot_20230528_160041_Samsung Internet.jpg
Her snakker vi vel kun et par dråper for å skape et skikkelig kick?
Haha, ja, lett å la seg lure.PapaSmurf skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:07 pmHar prøvd slike sauser. Men det er bare smerte. Man tror et par sekunder at det ikke var så ille, men så kommer det snikende.LeSorcier skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:04 pm Jeg elsker sterk mat, men har aldri spist det for å tøffe meg. Tabasco habanero har jeg for øvrig byttet ut med denne. Mener å huske at Tabasco habanero lå på rundt 7000 på scoville-skalaen, mens denne herlige sausen ligger på 6,6 millioner.
Screenshot_20230528_160041_Samsung Internet.jpg
-
- Innlegg: 5307
Ja det høres jo helt vilt ut.
For mange herrens år siden var jeg på en indisk restaurant i Oslo. Vi bestilte noe grillspyd-lignende som hovedrett, styrke mild, og denne var helt fantastisk god.
Mens vi ventet på hovedretten, så kom de med en suppe vi ikke hadde bestilt , og som dermed var "på huset". Denne suppa holdt på å drepe oss, og vi måtte utsette hovedretten en halv times tid for å summe oss.
Dama som serverte beklaget så mye, og vi fikk en gratis øl som kompensasjon.
Driver de fortsatt med disse gratis "ventemåltidene" som er tilpasset indiske kokkeganer, så kan nok en del av "klagene" ha kommet på grunn av disse.
PysePapaSmurf skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:07 pmHar prøvd slike sauser. Men det er bare smerte. Man tror et par sekunder at det ikke var så ille, men så kommer det snikende.LeSorcier skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:04 pm Jeg elsker sterk mat, men har aldri spist det for å tøffe meg. Tabasco habanero har jeg for øvrig byttet ut med denne. Mener å huske at Tabasco habanero lå på rundt 7000 på scoville-skalaen, mens denne herlige sausen ligger på 6,6 millioner.
Screenshot_20230528_160041_Samsung Internet.jpg
Kødda. Kona lager balansert thaimat som er grei for norsk gane. Men det er alltid noen små boller på bordet med ondskap for de som liker det sterkt.
Det er en grønnsak som er spesiell. Den er meeeeeget særegen med en karakteristisk lukt. Heter Cha Om.
Jeg har nedlagt forbud mot å bringe denne kvasten inn i huset.
Noen her som har vært borti den røveren?
Sist redigert av fargerik den søn mai 28, 2023 4:20 pm, redigert 1 gang totalt.
-
- Innlegg: 5307
Big One Classic er ikke sterk, men det er amerikansk pizza på sitt aller, aller beste!
Der leste jeg Hellfire Butt Sauce.. Coincidence? Forøvrig elsker jeg selv diverse spicy food.LeSorcier skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:04 pm Jeg elsker sterk mat, men har aldri spist det for å tøffe meg. Tabasco habanero har jeg for øvrig byttet ut med denne. Mener å huske at Tabasco habanero lå på rundt 7000 på scoville-skalaen, mens denne herlige sausen ligger på 6,6 millioner.
Screenshot_20230528_160041_Samsung Internet.jpg
Nei. Det er det ikke. Det er papp på sitt versteLeSorcier skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:38 pmBig One Classic er ikke sterk, men det er amerikansk pizza på sitt aller, aller beste!
-
- Innlegg: 5307
Minuset med denne sausen er jo at man gjerne våkner før vekkerklokken dagen derpå, og må forte seg på toalettet pga. magesmerter. Det er ikke alltid like trivelig når denne sausen skal ut igjen.4pLaY skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:39 pmDer leste jeg Hellfire Butt Sauce.. Coincidence? Forøvrig elsker jeg selv diverse spicy food.LeSorcier skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:04 pm Jeg elsker sterk mat, men har aldri spist det for å tøffe meg. Tabasco habanero har jeg for øvrig byttet ut med denne. Mener å huske at Tabasco habanero lå på rundt 7000 på scoville-skalaen, mens denne herlige sausen ligger på 6,6 millioner.
Screenshot_20230528_160041_Samsung Internet.jpg
Jeg er glad i forskjellige varianter av frossenpizza, men Big One Classic er en jeg alltid vender tilbake til.Guttorm123 skrev: ↑søn mai 28, 2023 4:45 pmBare kødda litt... Min Big One favoritt er nok den som bare er ost på.
-
- Innlegg: 5307
Jeg er også glad i frossenpizza, men den originale Grandiosaen er en jeg alltid vender tilbake til. I aller høyeste grad sammenlignbart, selv om merkene er forskjellige.
-
- Innlegg: 5307
Rema 1000 sin ferdige brisket, som bare varmes på grillen. Var jo god, selv om det jo ikke når helt opp til "the real stuff"
Etter at Spiralloffen fra Coop ikke lenger er å få, har jeg sett meg om etter alternativ. Dog er det tynt i hyllene. Så for et par uker siden gikk jeg for sånn toast-loff, ferdigskivet. Husker ikke om de var fra Coop eller Rema, men den var faktisk ganske så OK. Lett risting gjør den fin. Smaker godt og varer lenge. Meny hadde tilsvarende fra United Bakeries, bakt i Frankrike, som så fristende ut. Men nei - denne var rar i konsistensen og hadde en slags søt smak, uten at den var tilsatt sukker. Så her er den billigste varianten best.
Fikk et tips om at Dumle Fudge er fantastisk. Fant en pakke på Normal, så slo til. Men - nei, dette var bare søt sukkersmak. Kjenner litt av den karakteristiske Dumle-smaken, men de blir altfor søtt og kvalmende. Skuffende.
-
- Innlegg: 186
Double Pepperoni er veldig god men Big One Classic er vond. Jeg var glad i den for mange år siden men jeg tror de forandret den en gang, ikke til det bedre.
Var innom tyrkersjappa og plukket med meg denne posen med jordnøtter, eller peanøtter på godt norsk. Den inneholder 88% peanøtter så er ganske naturlig.
Produsert på lisens i Serbia og importert til Sverige og videre derfra til Norge.
Terningkast en sterk 5er. Pris for 250 gram : 35,-
Tydeligvis veldig populær i Serbia. Måtte sjekke Wiki
Smoki (Serbian Cyrillic: Смоки) is a well-known puffed corn snack from Serbia, brought to the market by Soko Štark from Zemun in 1972 as the first of its kind in Southeast Europe.
Produsert på lisens i Serbia og importert til Sverige og videre derfra til Norge.
Terningkast en sterk 5er. Pris for 250 gram : 35,-
Tydeligvis veldig populær i Serbia. Måtte sjekke Wiki
Smoki (Serbian Cyrillic: Смоки) is a well-known puffed corn snack from Serbia, brought to the market by Soko Štark from Zemun in 1972 as the first of its kind in Southeast Europe.
Sist redigert av startelver den ons mai 31, 2023 7:33 pm, redigert 2 ganger totalt.
Rema sin ferdig skivet smørloff/sommerloff er faktisk veldig god.DoktorS skrev: ↑tir mai 30, 2023 6:10 pm Etter at Spiralloffen fra Coop ikke lenger er å få, har jeg sett meg om etter alternativ. Dog er det tynt i hyllene. Så for et par uker siden gikk jeg for sånn toast-loff, ferdigskivet. Husker ikke om de var fra Coop eller Rema, men den var faktisk ganske så OK. Lett risting gjør den fin. Smaker godt og varer lenge. Meny hadde tilsvarende fra United Bakeries, bakt i Frankrike, som så fristende ut. Men nei - denne var rar i konsistensen og hadde en slags søt smak, uten at den var tilsatt sukker. Så her er den billigste varianten best.
Norgesgruppen sin er tørr selv om den er fersk.
Coop sin vet jeg ikke om jeg har smakt.
-
- Innlegg: 5307
Det kom en ny variant med "luftigere bunn" for en 8 10 år siden. Kan det ha vært da de "karvet" den?LondoMollari skrev: ↑ons mai 31, 2023 12:39 am
Double Pepperoni er veldig god men Big One Classic er vond. Jeg var glad i den for mange år siden men jeg tror de forandret den en gang, ikke til det bedre.
Hhv terningkast 3 og 2+. Sørlandschips har tapt seg noe så JÆVLIG...
Hhv terningkast 4+ og 1. Kommer aldri til å kjøpe Kims igjen, jævla svindlere. Chipotle, my shiny & lubricated ass
Som det fremgår av karakterene, MÅ man ha dip til 3 av disse. Gullchips eneste som kan spises alene.
► Show Spoiler
► Show Spoiler
Som det fremgår av karakterene, MÅ man ha dip til 3 av disse. Gullchips eneste som kan spises alene.
Hvis dere er på ferie i overskuelig fremtid, understreker jeg at denne ananasbrus seiler inn til et overlegent terningkast 6
► Show Spoiler
Etter chipsprodusentene begynte med alle disse "spennende" smakene så er det helt tydelig at kvantitet overgår kvalitet, for makan til å spy ut chips etter chips med ulike smaker og fascinerende nok hvor de aller fleste smaker helt ræva. INGEN likte sjokolade/appelsin variaten til Sørlandschips, men de fikk nok solgt en god slump kvanta bare pga nysgjerrigheten.SirJames skrev: ↑tor jun 01, 2023 5:29 pm Hhv terningkast 3 og 2+. Sørlandschips har tapt seg noe så JÆVLIG...
Hhv terningkast 4+ og 1. Kommer aldri til å kjøpe Kims igjen, jævla svindlere. Chipotle, my shiny & lubricated ass► Show Spoiler
► Show Spoiler
Som det fremgår av karakterene, MÅ man ha dip til 3 av disse. Gullchips eneste som kan spises alene.
Men jeg er så drittlei de tåpelige smaksvariantene de pumper ut 2-3 ganger året bare for å oppdage at ingen av chipsprodusentene FORSTÅR HVA SMAK FAKTISK ER, så her er en som ikke gidder å prøvesmake de norske chipsene lenger.
Og prøversmaker jeg noe, så blir det heller de svenske/utenlandske variantene en finner på CoopersCandy.
Veldig enig i dette, ja.Winnowill skrev: ↑tor jun 01, 2023 5:53 pmEtter chipsprodusentene begynte med alle disse "spennende" smakene så er det helt tydelig at kvantitet overgår kvalitet, for makan til å spy ut chips etter chips med ulike smaker og fascinerende nok hvor de aller fleste smaker helt ræva. INGEN likte sjokolade/appelsin variaten til Sørlandschips, men de fikk nok solgt en god slump kvanta bare pga nysgjerrigheten.SirJames skrev: ↑tor jun 01, 2023 5:29 pm Hhv terningkast 3 og 2+. Sørlandschips har tapt seg noe så JÆVLIG...
Hhv terningkast 4+ og 1. Kommer aldri til å kjøpe Kims igjen, jævla svindlere. Chipotle, my shiny & lubricated ass► Show Spoiler
► Show Spoiler
Som det fremgår av karakterene, MÅ man ha dip til 3 av disse. Gullchips eneste som kan spises alene.
Men jeg er så drittlei de tåpelige smaksvariantene de pumper ut 2-3 ganger året bare for å oppdage at ingen av chipsprodusentene FORSTÅR HVA SMAK FAKTISK ER, så her er en som ikke gidder å prøvesmake de norske chipsene lenger.
Og prøversmaker jeg noe, så blir det heller de svenske/utenlandske variantene en finner på CoopersCandy.
Denne var veldig god. Kjempesterk! Kanskje litt for sterk? Men den var god og den har ikke den vonde ettersmaken som enkelte potetgull har. Jeg gir den en sterk 5/6.
med tanke på denne så må jeg si at jeg ble positivt overrasket over den salte versjonen av denne nylanseringen fra Kims. Altså Salt Crunch.
I motsetning til de andre så synes jeg at denne var temmelig nær helt vanlig salt chips fra Kims/Maarud, og således får den godkjent fra meg.
Kanskje til og med et lite hakk bedre.
Så skal det sies at jeg føler at potetene og potetgårdene har mye å si når det kommer til chips. Den jeg spiste var fra Tømte Gård på Eidsvoll. Nær Hurdalsjøen.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute