Den med blåbær ser rett og slett DIGG utLeSorcier skrev: ↑man nov 14, 2022 3:30 pm Jeg skal teste to nye sauser etterpå. Begge er kjøpt på Gulating. Den første kommer nok til å svi ganske greit.
https://hellfirehotsauce.com/products/doomed
https://www.sterksaus.com/products/blab ... gJVs_D_BwE
Test av mat, drikke og godis
Re: Test av mat, drikke og godis
Disse tre får hhv terningkast 5, 5 og 4:
► Show Spoiler
► Show Spoiler
► Show Spoiler
Den var nydelig! Prøvde den på vaniljeis, og det var virkelig en herlig smaksopplevelse. Terningkast 6!SirJames skrev: ↑man nov 14, 2022 5:09 pmDen med blåbær ser rett og slett DIGG utLeSorcier skrev: ↑man nov 14, 2022 3:30 pm Jeg skal teste to nye sauser etterpå. Begge er kjøpt på Gulating. Den første kommer nok til å svi ganske greit.
https://hellfirehotsauce.com/products/doomed
https://www.sterksaus.com/products/blab ... gJVs_D_BwE
Den andre har jeg ikke tatt sjansen på å teste enda, men det skjer nok i morgen.
Kanskje teste den med blåbær, tross litt psyke priserLeSorcier skrev: ↑man nov 14, 2022 9:39 pmDen var nydelig! Prøvde den på vaniljeis, og det var virkelig en herlig smaksopplevelse. Terningkast 6!SirJames skrev: ↑man nov 14, 2022 5:09 pmDen med blåbær ser rett og slett DIGG utLeSorcier skrev: ↑man nov 14, 2022 3:30 pm Jeg skal teste to nye sauser etterpå. Begge er kjøpt på Gulating. Den første kommer nok til å svi ganske greit.
https://hellfirehotsauce.com/products/doomed
https://www.sterksaus.com/products/blab ... gJVs_D_BwE
Den andre har jeg ikke tatt sjansen på å teste enda, men det skjer nok i morgen.
Koster litt, ja. Jeg brukte vel ca. 1/3 av flasken på nesten en liter med is, så innholdet suser unna.SirJames skrev: ↑man nov 14, 2022 9:41 pmKanskje teste den med blåbær, tross litt psyke priser
Ser ut som det blir ny dansketur i desember, så blir det vel å teste ut noe julevarer.
Da har Freia kommet med en ny Firkløver med kaffesmak . Jeg forventet egentlig en slags mokkasmak, men denne smakte tydelig kaffe, kombinert med sjokoladen.
Terningkast 5 av 6 på denne, vil absolutt kjøpe den igjen.
Denne uken har Coop Extra 5 plater til 100 kroner, så det er bare å hamstre.
Terningkast 5 av 6 på denne, vil absolutt kjøpe den igjen.
Denne uken har Coop Extra 5 plater til 100 kroner, så det er bare å hamstre.
Noen som vet hvilket pinnekjøtt som fikk best i test i år? Finner bare tester fra i fjor. Vet Dagbladet har en test fra 2022, men den er bak en betalingsmur.
-
- Innlegg: 186
Jeg vil advare mot Nyt Iskrem Dobbelsjoko fra Hennig-Olsen. Den er omtrent uten sukker og er noe av det verste jeg har smakt. Jeg tok bare noen få skjeer men ble umiddelbart kvalm.
-
- Innlegg: 5307
Arne Brimis Langtidskokt salt kjøtt:
https://www.fjordland.no/kjott/arne-bri ... salt-kjott
En mettende rett dette her, der både kjøtt og "byggottoen" (separerte poser) ligger i en kremet saus, og med kålrabi i terninger som et perfekt tilbehør.
Kjøttet var mørt og saftig, og byggottoen var særs god.
Skal jeg utsette noe på dette, så kan det være at det var vel mye "kremet saus".., uansett en 5 av 6.
https://www.fjordland.no/kjott/arne-bri ... salt-kjott
En mettende rett dette her, der både kjøtt og "byggottoen" (separerte poser) ligger i en kremet saus, og med kålrabi i terninger som et perfekt tilbehør.
Kjøttet var mørt og saftig, og byggottoen var særs god.
Skal jeg utsette noe på dette, så kan det være at det var vel mye "kremet saus".., uansett en 5 av 6.
https://meny.no/varer/snacks-godteri/sj ... lsrc=aw.ds
Kjøpte meg en pose med Nidar Skumkarameller i går. Jeg synes Nidar karamell stjerner er veldig god, dermed tenkte jeg at skumkaramellen måtte bli en suksess. Sjokolade, skum og myk karamell, hva kan gå galt?
Alt, tydeligvis kan alt gå galt. Jeg håper inderlig jeg har fått et mandagsprodukt etter at samtlige trøndere hos Nidar har vært på spritfylla hele helga, for dette her var faen meg ikke verdt noe som helst. Karamellen er knudrete og jævlig, alt annet enn myk, resultatet blir at man får en merkelig blanding av tekstur hvor skummet er mykt og så møter man på klumpete karamell, det man sitter igjen med er nærmest to uavhengige smaker istedenfor at karamellen blander seg med skummet når man har den i munnen.
Faen for en nedtur.
Dette sender jeg faen meg i retur til fettløkene i Trondheim
Kjøpte meg en pose med Nidar Skumkarameller i går. Jeg synes Nidar karamell stjerner er veldig god, dermed tenkte jeg at skumkaramellen måtte bli en suksess. Sjokolade, skum og myk karamell, hva kan gå galt?
Alt, tydeligvis kan alt gå galt. Jeg håper inderlig jeg har fått et mandagsprodukt etter at samtlige trøndere hos Nidar har vært på spritfylla hele helga, for dette her var faen meg ikke verdt noe som helst. Karamellen er knudrete og jævlig, alt annet enn myk, resultatet blir at man får en merkelig blanding av tekstur hvor skummet er mykt og så møter man på klumpete karamell, det man sitter igjen med er nærmest to uavhengige smaker istedenfor at karamellen blander seg med skummet når man har den i munnen.
Faen for en nedtur.
Dette sender jeg faen meg i retur til fettløkene i Trondheim
Hadde forventninger til denne, men styrer trolig unna nå.Harduetforslag skrev: ↑ons nov 23, 2022 2:51 pm https://meny.no/varer/snacks-godteri/sj ... lsrc=aw.ds
Kjøpte meg en pose med Nidar Skumkarameller i går. Jeg synes Nidar karamell stjerner er veldig god, dermed tenkte jeg at skumkaramellen måtte bli en suksess. Sjokolade, skum og myk karamell, hva kan gå galt?
Alt, tydeligvis kan alt gå galt. Jeg håper inderlig jeg har fått et mandagsprodukt etter at samtlige trøndere hos Nidar har vært på spritfylla hele helga, for dette her var faen meg ikke verdt noe som helst. Karamellen er knudrete og jævlig, alt annet enn myk, resultatet blir at man får en merkelig blanding av tekstur hvor skummet er mykt og så møter man på klumpete karamell, det man sitter igjen med er nærmest to uavhengige smaker istedenfor at karamellen blander seg med skummet når man har den i munnen.
Faen for en nedtur.
Dette sender jeg faen meg i retur til fettløkene i Trondheim
Spent å se om du får noe svar fra "fettløkene"..
Svaret:SirJames skrev: ↑ons nov 23, 2022 2:56 pmHadde forventninger til denne, men styrer trolig unna nå.Harduetforslag skrev: ↑ons nov 23, 2022 2:51 pm https://meny.no/varer/snacks-godteri/sj ... lsrc=aw.ds
Kjøpte meg en pose med Nidar Skumkarameller i går. Jeg synes Nidar karamell stjerner er veldig god, dermed tenkte jeg at skumkaramellen måtte bli en suksess. Sjokolade, skum og myk karamell, hva kan gå galt?
Alt, tydeligvis kan alt gå galt. Jeg håper inderlig jeg har fått et mandagsprodukt etter at samtlige trøndere hos Nidar har vært på spritfylla hele helga, for dette her var faen meg ikke verdt noe som helst. Karamellen er knudrete og jævlig, alt annet enn myk, resultatet blir at man får en merkelig blanding av tekstur hvor skummet er mykt og så møter man på klumpete karamell, det man sitter igjen med er nærmest to uavhengige smaker istedenfor at karamellen blander seg med skummet når man har den i munnen.
Faen for en nedtur.
Dette sender jeg faen meg i retur til fettløkene i Trondheim
Spent å se om du får noe svar fra "fettløkene"..
Nidar Skumkarameller består av et lag luftig og mykt vaniljeskum, toppet med et lag karamell, det hele trukket i melkesjokolade.
På bildet ser karamellen veldig myk ut - dette vil imidlertid være avhengig av hvor ferskt/nyprodusert produktet er.
I helt nylaget produkt er karamellen hard og seig, mens skummet er ekstra mykt. Over tid blir karamellen gradvis mykere, mens skummet blir litt fastere (det skjer rett og slett en vannutveksling mellom skummet og karamellen, som gjør konsistensen mer og mer lik over tid).
Konsistensen vil være optimal etter noen få uker, og som regel vil produktet ha denne «alderen» når den når forbruker, men unntaksvis vil man oppleve å få et veldig ferskt produkt, og da vil karamellen være noe fast.
Okay...temmelig umulig for forbrukeren å forholde seg til dette, da.Harduetforslag skrev: ↑ons nov 23, 2022 4:38 pmSvaret:SirJames skrev: ↑ons nov 23, 2022 2:56 pmHadde forventninger til denne, men styrer trolig unna nå.Harduetforslag skrev: ↑ons nov 23, 2022 2:51 pm https://meny.no/varer/snacks-godteri/sj ... lsrc=aw.ds
Kjøpte meg en pose med Nidar Skumkarameller i går. Jeg synes Nidar karamell stjerner er veldig god, dermed tenkte jeg at skumkaramellen måtte bli en suksess. Sjokolade, skum og myk karamell, hva kan gå galt?
Alt, tydeligvis kan alt gå galt. Jeg håper inderlig jeg har fått et mandagsprodukt etter at samtlige trøndere hos Nidar har vært på spritfylla hele helga, for dette her var faen meg ikke verdt noe som helst. Karamellen er knudrete og jævlig, alt annet enn myk, resultatet blir at man får en merkelig blanding av tekstur hvor skummet er mykt og så møter man på klumpete karamell, det man sitter igjen med er nærmest to uavhengige smaker istedenfor at karamellen blander seg med skummet når man har den i munnen.
Faen for en nedtur.
Dette sender jeg faen meg i retur til fettløkene i Trondheim
Spent å se om du får noe svar fra "fettløkene"..
Nidar Skumkarameller består av et lag luftig og mykt vaniljeskum, toppet med et lag karamell, det hele trukket i melkesjokolade.
På bildet ser karamellen veldig myk ut - dette vil imidlertid være avhengig av hvor ferskt/nyprodusert produktet er.
I helt nylaget produkt er karamellen hard og seig, mens skummet er ekstra mykt. Over tid blir karamellen gradvis mykere, mens skummet blir litt fastere (det skjer rett og slett en vannutveksling mellom skummet og karamellen, som gjør konsistensen mer og mer lik over tid).
Konsistensen vil være optimal etter noen få uker, og som regel vil produktet ha denne «alderen» når den når forbruker, men unntaksvis vil man oppleve å få et veldig ferskt produkt, og da vil karamellen være noe fast.
Løsningen blir altså å kjøpe en pakke 2-3 uker før man tenker å spise den, bare for å være på den sikre sidenSirJames skrev: ↑ons nov 23, 2022 4:39 pmOkay...temmelig umulig for forbrukeren å forholde seg til dette, da.Harduetforslag skrev: ↑ons nov 23, 2022 4:38 pmSvaret:
Nidar Skumkarameller består av et lag luftig og mykt vaniljeskum, toppet med et lag karamell, det hele trukket i melkesjokolade.
På bildet ser karamellen veldig myk ut - dette vil imidlertid være avhengig av hvor ferskt/nyprodusert produktet er.
I helt nylaget produkt er karamellen hard og seig, mens skummet er ekstra mykt. Over tid blir karamellen gradvis mykere, mens skummet blir litt fastere (det skjer rett og slett en vannutveksling mellom skummet og karamellen, som gjør konsistensen mer og mer lik over tid).
Konsistensen vil være optimal etter noen få uker, og som regel vil produktet ha denne «alderen» når den når forbruker, men unntaksvis vil man oppleve å få et veldig ferskt produkt, og da vil karamellen være noe fast.
Samme regel som med Ahlgrens Bilar altså - men der må man av og til åpne pakken og la den være åpen et par dager før bilene slutter å være altfor myke og får en god konsistens.Harduetforslag skrev: ↑ons nov 23, 2022 4:40 pmLøsningen blir altså å kjøpe en pakke 2-3 uker før man tenker å spise den, bare for å være på den sikre sidenSirJames skrev: ↑ons nov 23, 2022 4:39 pmOkay...temmelig umulig for forbrukeren å forholde seg til dette, da.Harduetforslag skrev: ↑ons nov 23, 2022 4:38 pm
Svaret:
Nidar Skumkarameller består av et lag luftig og mykt vaniljeskum, toppet med et lag karamell, det hele trukket i melkesjokolade.
På bildet ser karamellen veldig myk ut - dette vil imidlertid være avhengig av hvor ferskt/nyprodusert produktet er.
I helt nylaget produkt er karamellen hard og seig, mens skummet er ekstra mykt. Over tid blir karamellen gradvis mykere, mens skummet blir litt fastere (det skjer rett og slett en vannutveksling mellom skummet og karamellen, som gjør konsistensen mer og mer lik over tid).
Konsistensen vil være optimal etter noen få uker, og som regel vil produktet ha denne «alderen» når den når forbruker, men unntaksvis vil man oppleve å få et veldig ferskt produkt, og da vil karamellen være noe fast.
Jeg liker faktisk ostepop også etter at posen har vært åpen i endel timer, kontra når den er helt "fersk".
Nyter denne til matchen mellom Belgia og Canada:
https://shop.herrs.com/products/carolin ... eese-curls
Supersterk ostepop som lever opp til navnet. Kostet vel 67,- for posen, så litt dyr var den, men fantastisk god!
Terningkast 6!
https://shop.herrs.com/products/carolin ... eese-curls
Supersterk ostepop som lever opp til navnet. Kostet vel 67,- for posen, så litt dyr var den, men fantastisk god!
Terningkast 6!
Noterer meg den bak øret, mener jeg har sett den hos coopers.LeSorcier skrev: ↑ons nov 23, 2022 9:01 pm Nyter denne til matchen mellom Belgia og Canada:
https://shop.herrs.com/products/carolin ... eese-curls
Supersterk ostepop som lever opp til navnet. Kostet vel 67,- for posen, så litt dyr var den, men fantastisk god!
Terningkast 6!
Jeg fant den på Joker, av alle steder.SirJames skrev: ↑ons nov 23, 2022 9:03 pmNoterer meg den bak øret, mener jeg har sett den hos coopers.LeSorcier skrev: ↑ons nov 23, 2022 9:01 pm Nyter denne til matchen mellom Belgia og Canada:
https://shop.herrs.com/products/carolin ... eese-curls
Supersterk ostepop som lever opp til navnet. Kostet vel 67,- for posen, så litt dyr var den, men fantastisk god!
Terningkast 6!
Den der gav meg magesår, og strømninger med det som virket som magma sivende ut av et allerede sårt rasshull.LeSorcier skrev: ↑ons nov 23, 2022 9:01 pm Nyter denne til matchen mellom Belgia og Canada:
https://shop.herrs.com/products/carolin ... eese-curls
Supersterk ostepop som lever opp til navnet. Kostet vel 67,- for posen, så litt dyr var den, men fantastisk god!
Terningkast 6!
Styr unna, med mindre du er en eller annen slags våghals som elsker å leke med døden.
Hmm, synd jeg ikke har Joker i nærheten, da.LeSorcier skrev: ↑ons nov 23, 2022 9:04 pmJeg fant den på Joker, av alle steder.SirJames skrev: ↑ons nov 23, 2022 9:03 pmNoterer meg den bak øret, mener jeg har sett den hos coopers.LeSorcier skrev: ↑ons nov 23, 2022 9:01 pm Nyter denne til matchen mellom Belgia og Canada:
https://shop.herrs.com/products/carolin ... eese-curls
Supersterk ostepop som lever opp til navnet. Kostet vel 67,- for posen, så litt dyr var den, men fantastisk god!
Terningkast 6!
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute