Ulvejakten

Svar
B.O.B.

Ulvejakten

Legg inn av B.O.B. »

Jadda, da står Norges mest uspiselige "kjendis" og poserer med død ulv. Halvor Sveen, en guffen bonde fra rendalen, poserer som fellingsleder sammen med en idiot av en statssekretær. Nå er SP i farten og skal drepe ulv, nå skal bøndene frem. De som allerede ruller seg rundt i subsidier og turbodiesel-Mercedeser på billigdiesel og fri hele dagen. Halvor Sveen er jo en kjent dyreplager, og tidligere tatt for å jage ulv med bil, og han har nok drept en mengde av dem uten tillatelse. Men nå skal altså disse folkene få lov til å herje i skogene slik at det blir mer elg for de selv å skyte. Det er grunnen til mye av sippingen, det blir så lite elgjakt igjen med masse ulv. I tillegg kjører de argumentet om at sauene som de selv ikke gidder passe på fire måneder blir borte, og de av sauene som vandrer seg bort til deres egne private slakterier får de erstatning for. Så ulven eter vel noe slikt som 53 sau i døgnet skal man tro bøndene.

NEI TIL ULVEJAKT!

https://www.dagbladet.no/nyheter/furore ... e/74794449

Crazy Horse

Legg inn av Crazy Horse »

Ja til litt ulvejakt, slik at bestandene holdes under en viss kontroll. Om SP hadde fått det som de ville hadde det ikke vært ulv igjen, og knapt andre rovdyr. Vi har en justisminister som angivelig ble konfirmert for 13 år siden som på Stortingets talerstol sa at den eneste gode ulven er en død ulv. Et smakløst syn på dyr og natur med et sitat hentet fra et mørkt kapittel i menneskehetens historie. Synes nesten denne avlivningen av jervunger er verre enn ulvejakt.. At statsansatte etter å ha skutt mora trekker unger ut av hiet for å drepe de. Alt for Norges nye nasjonaldyr - sauen. 2 millioner sau slippes ut på beite nesten uten tilsyn i områder hvor det «selvfølgelig» ikke kan være rovdyr. Ville sett reaksjonene om afrikanere trakk levende løveunger ut av hiet for å slå de i hjel. Disse TV bildene av drap på jerveunger og noe av den meningsløse ulvejakten burde vært sendt til de store internasjonale TV selskapene som BBC. Boikott norsk sauekjøtt.

Queenie

Legg inn av Queenie »

Sauelandet Norge ja, hvor vi har avlet frem en art som knapt klarer seg i det ville og som har flere rettigheter enn de fleste andre dyr (med unntak av de überhellige jakttrofeene hjortedyr).

Ulver er fantastiske dyr og de er svært viktige både kulturelt og spirituelt, det har de vært i tusenvis av år. Alle bør ha en "loner" som hjelper, hadde flere av disse drapskåte jegerne sett hva som bor i sjelene til dyrene de hjerteløst dreper så tror jeg de hadde spent på seg en rakett og forsøkt å rømme til månen :lol:

Kongemannen

Legg inn av Kongemannen »

Det gledes å se at 2 finske hann ulver er blitt sendt til de evige jaktmarker.

Hedning

Legg inn av Hedning »

Dette er en av alle grunnene til at jeg aldri kan stemme SP. Skal bønder drive med sau,så får de passe på den,og ikke bare slippe dem ut,og overlate dem til seg selv for deretter å kreve rovdyr fjernet så de skal slippe å passe på dyrene sine. Norske sauebøner er dyremishandlere som driter i dyre sine.

Stjerten

Legg inn av Stjerten »

Crazy Horse skrev: fre des 03, 2021 8:46 am Ja til litt ulvejakt, slik at bestandene holdes under en viss kontroll. Om SP hadde fått det som de ville hadde det ikke vært ulv igjen, og knapt andre rovdyr. Vi har en justisminister som angivelig ble konfirmert for 13 år siden som på Stortingets talerstol sa at den eneste gode ulven er en død ulv. Et smakløst syn på dyr og natur med et sitat hentet fra et mørkt kapittel i menneskehetens historie. Synes nesten denne avlivningen av jervunger er verre enn ulvejakt.. At statsansatte etter å ha skutt mora trekker unger ut av hiet for å drepe de. Alt for Norges nye nasjonaldyr - sauen. 2 millioner sau slippes ut på beite nesten uten tilsyn i områder hvor det «selvfølgelig» ikke kan være rovdyr. Ville sett reaksjonene om afrikanere trakk levende løveunger ut av hiet for å slå de i hjel. Disse TV bildene av drap på jerveunger og noe av den meningsløse ulvejakten burde vært sendt til de store internasjonale TV selskapene som BBC. Boikott norsk sauekjøtt.
Virtuell tommel til deg. Helt enig.

B.O.B.

Legg inn av B.O.B. »

Skulle sett hvordan verden reagerte om masaiene drepte alle rovdyr på savannen fordi de tok de skralle kuene og geitene deres. Da hadde det blitt oppstyr, men den fæle figuren Halvor Sveen får lov til å slakte ned for fote. Motbydelig!

Forøvrig så subsidierer vi bøndene så mye at de bare burde holde kjeft - alle som en!

Crazy Horse

Legg inn av Crazy Horse »

Det burde vært sendt ut film om norsk ulvejakt med flaggliner og 250 jegere som skyter valper på 6-7 måneder, eller at statsansatte drar ut jervevalper for å slå de i ihjel eller skyte de. Alt for disse fordømte sauene og eierne som ikke bryr seg nevneverdig. Det er gitt fellingstillatelse på flere ulver enn det er i Norge. Den eneste gode ulven i følge vår samlede justisminister er en død ulv. Villet utryddelsespolitikk. Spre dette til BBC, CNN mv.. Det vil ramme turist næringa, og kanskje få politikerne til å få opp øynene. Jeg ville som nevnt sett reaksjonen om afrikanere trakk ut løveunger for å slå de i ihjel. En skriver lengre opp her at nå er 2 finske ulver skutt. Tidligere var det påstander om hybrider og dyreparkulv og andre ville konspirasjonsteorier. Nå etter siste tøvete gen undersøkelse initiert av Bondepartiet er det vel at ulvene ikke er norske. Kristne og hvite.

Stjerten

Legg inn av Stjerten »

B.O.B. skrev: fre des 03, 2021 10:13 pm Skulle sett hvordan verden reagerte om masaiene drepte alle rovdyr på savannen fordi de tok de skralle kuene og geitene deres. Da hadde det blitt oppstyr, men den fæle figuren Halvor Sveen får lov til å slakte ned for fote. Motbydelig!

Forøvrig så subsidierer vi bøndene så mye at de bare burde holde kjeft - alle som en!
To gode poeng der, b.o.b.
Beviset for et godt og fungerende økosystem, er en stamme av sunne og friske rovdyr, på toppen av næringskjeden. Mulig det er finske ulver, men de hadde ikke kommet hit, om ikke den norske stammen hadde vært utryddet. Muligens en og annen streifer, som er nødvendig for nye gener.

Queenie

Legg inn av Queenie »

Ignoranse er den verste form for fattigdom, jeg tror ikke at de noengang vil kunne forstå hva de gjør.

Denne er aldri langt unna for min del, ulver og deres etterkommere er helt unike skapninger.

Baldor

Legg inn av Baldor »

Det er et bilde som kunne vært fra slutten av 1800-tallet. Stolte og heltemodige jegere har skutt den farlige ulven

Crazy Horse

Legg inn av Crazy Horse »

Jeg ser at regjeringen nå vedtar å felle 25 ulver i ulvesonen. Av fire helnorske ynglinger/kull, skal 2 familiegrupper skytes. I bestandsmålet heter det minimum 3 helnorske ynglinger. Det skal videre være 4-6 ynglinger, minimumstall, hvor grenserevir teller med faktoren 0,5. To familiegrupper med grenseulver skal også tas ut. Man er da med grenseulvene nede i 3,5 ynglinger/kull. At SP har som mål å utrydde ulven i Norge - hvilket de aldri klarer så lenge svenskene sier ja til rundt 500 ulv - vet alle. Landets lovende justisminister hevder jo fra Stortingets talerstol at den "eneste gode ulven, er en død ulv". Sitatet er hentet fra en av de verste generalene i US Army som stod for å utrydde de nord-amerikanske indianerstammene som fortsatt ikke bodde i reservat. Med den ferske ulvetellingen ajour per 23 12 2021 er det ca 34-38 helnorske ulver igjen i Norge. Om 15 av disse felles, gjenstår ca 20 ulv. Det er veien mot utryddelse. At Arbeiderpartiet går med på dette er ikke til å fatte. Hvor er medlemmer i dette partiet som er opptatt av natur- og miljøvern ? Er det bare dette klimagreiene ? Hvor er AUF ? Om man er opptatt av et visst vern av natur og dyreliv i Norge, må man heller stemme Høyre. Dette partiet med blant annet tidligere miljøvernminister Helgesen gjorde en atskillig bedre jobb enn sjarmtrollet Barth Eide.

Sisyfos

Legg inn av Sisyfos »

Crazy Horse skrev: tor des 23, 2021 1:07 pm Jeg ser at regjeringen nå vedtar å felle 25 ulver i ulvesonen. Av fire helnorske ynglinger/kull, skal 2 familiegrupper skytes. I bestandsmålet heter det minimum 3 helnorske ynglinger. Det skal videre være 4-6 ynglinger, minimumstall, hvor grenserevir teller med faktoren 0,5. To familiegrupper med grenseulver skal også tas ut. Man er da med grenseulvene nede i 3,5 ynglinger/kull. At SP har som mål å utrydde ulven i Norge - hvilket de aldri klarer så lenge svenskene sier ja til rundt 500 ulv - vet alle. Landets lovende justisminister hevder jo fra Stortingets talerstol at den "eneste gode ulven, er en død ulv". Sitatet er hentet fra en av de verste generalene i US Army som stod for å utrydde de nord-amerikanske indianerstammene som fortsatt ikke bodde i reservat. Med den ferske ulvetellingen ajour per 23 12 2021 er det ca 34-38 helnorske ulver igjen i Norge. Om 15 av disse felles, gjenstår ca 20 ulv. Det er veien mot utryddelse. At Arbeiderpartiet går med på dette er ikke til å fatte. Hvor er medlemmer i dette partiet som er opptatt av natur- og miljøvern ? Er det bare dette klimagreiene ? Hvor er AUF ? Om man er opptatt av et visst vern av natur og dyreliv i Norge, må man heller stemme Høyre. Dette partiet med blant annet tidligere miljøvernminister Helgesen gjorde en atskillig bedre jobb enn sjarmtrollet Barth Eide.
Med et sterkt miljøverstingen Bondepartiet i regjeringen, med rovdyrdrap som religion, med et AP som aldri har vært noe miljøparti, og med en tufs av en fjert som Barth Eide som natur- og miljøminister, ser dette ut til å bli skikkelig ille. Så nå skal Jonas og Trygve sette ny rekord i å drepe ulv i ulvesonen. Og ja, en Helgesen er langt, langt å foretrekke framfor Fjert Eide.

Jeg har i mitt etter hvert ganske lange liv aldri stemt borgerlig, men om ikke et mirakel skjer med denne tafatte regjeringen vi nå ser ut til å ha fått, så blir det for første gang borgerlig stemmegivning også på meg ved neste korsvei. Og jeg tror ikke denne Bondeparti/AP-regjeringen kommer til å få fire nye år.

Crazy Horse

Legg inn av Crazy Horse »

Bart Eide ja. Når man tenker på de ledere og politikere AP har hatt opp gjennom årene …, jeg lar ordene ligge. Det er julaften. Tranmæl, Gerhardsen, Frydenlund, ja Gro også osv.. Eller Thorbjørn Berntsen, en sann natur- og rovdyrvenn. Burde gitt Barth Eide en tordentale. I dag lar Barth Eide en statssekretær på 22 år (?) fra SP stå å smile ved felt ulv sammen med denne fyren fra Rendalen som er dømt for alvorlig faunakriminalitet. Det lyser nesten rovdyr- og ulvehat av statssekretæren. De skyter fire fredede ulver med tilhold i ulvesonen - bl a Slettåsparet - et par hundre meter utenfor sonen. Man tenker sitt. Barth Eide som AP leder når ikke mange av forgjengerne til anklene, blottet for karisma. Sikkert en flink og kunnskapsrik på mange områder, men som kraftfull politiker ? SP er en alvorlig trussel for norsk natur og artsmangfoldet. Når en viss TV 2 reporter leter opp og intervjuer livredde østerdøler som ikke tør dra på bærtur pga ulven tenker jeg på Østmarka. Det har levd ulv i Østmarka med Grorud, Lørenskog mv som nærmeste nabo i mer enn 10 år nå. Voksne og barn har i tusentall brukt Østmarka uten å se ulv, men de har opplevd spenningen ved å vite at det er ulv i skogene de går i. Norge bruker årlig penger på vern av tigeren langt langt borte. Et dyr som årlig dreper i snitt 100 mennesker. Det er en dobbeltmoral til å bli kvalm av, som med Bondepartiet. AP vil aldri mer få min stemme.

Folk_flesk

Legg inn av Folk_flesk »

Queenie skrev: søn des 05, 2021 1:29 pm Ignoranse er den verste form for fattigdom, jeg tror ikke at de noengang vil kunne forstå hva de gjør.

Denne er aldri langt unna for min del, ulver og deres etterkommere er helt unike skapninger.
Fint bilde. Var det ikke en som het VGoth som hadde dette?

Queenie

Legg inn av Queenie »

Folk_flesk skrev: fre des 24, 2021 3:57 am
Queenie skrev: søn des 05, 2021 1:29 pm Ignoranse er den verste form for fattigdom, jeg tror ikke at de noengang vil kunne forstå hva de gjør.

Denne er aldri langt unna for min del, ulver og deres etterkommere er helt unike skapninger.
Fint bilde. Var det ikke en som het VGoth som hadde dette?
Aner ikke.

Crazy Horse

Legg inn av Crazy Horse »

Oslo byrett har i kjennelse i en midlertidig forføyning stanset ulvejakten. I hvertfall foreløpig. Må være pinlig for bondemafiaen og ikke minst AP og Bart Eide. Jakten på dette Letjenna reviret i januar 2020 ble i sommer kjent ugyldig. Dommen er anket. At regjeringen nå på nytt er felt for ulovlig ulvejakt i «miljønasjonen» Norge burde være en vekker for noen og enhver. Den rovdyrforvaltningen vi så langt har sett med den nye regjeringen - ikke bare ulv, men også latterlige jervekvoter - er høyst sannsynlig i strid med Bernkonvensjonen. At Norge senere i vinter skal delta på en konferanse i FN regi for å forebygge naturødeleggelser og reduksjoner i artsmangfold er absurd med henblikk på vedtaket om å felle 4 flokker i ulvesonen hvor ulver skal kunne leve. Det er ikke mindre absurd at man i valget mellom AP og H må stemme på sistnevnte om man er opptatt av artsmangfold og naturvern, og ikke bare klima og flyktninger.

Sisyfos

Legg inn av Sisyfos »

Det er flott at vi har fått en midlertidig forføyning. Men det lille store miljøsvinet Espen Fjert Eide og kompisene Jonas og Trygve gir seg nok ikke før de får drept mye ulv:

Det fremgår av tingrettens kjennelse at det er klarert med partene at muntlige forhandlinger lar seg gjennomføre nokså tidlig i januar 2022, og dermed i forholdsvis god tid før utløpet av lisensfellingsperioden.

En får virkelig håpe at en får feid disse forferdelige menneskene, med Bondepartiet i spissen, ut av regjeringskontorene ved neste korsvei.

Crazy Horse

Legg inn av Crazy Horse »

Har lest kjennelsen, og det virker ikke å være noe venstrehåndsarbeid. Mangler kontradiksjon, eller at regjeringsadvokaten får komme med sine anførsler. Tror resultatet blir det samme etter muntlige forhandlinger. Oslo byretts dom i Letjenna saken - hvor staten ble felt både etter Bern konvensjonen og naturmangfoldloven - ligger der, selv om dommen er påanket. At en norsk regjering i sin iver etter nærmest å utrydde ulv gir blaffen i internasjonale forpliktelser, lover vedtatt av Stortinget og norske domstoler (maktfordelingsprinsippet), er ikke til å begripe. Møkkaregjering. Håper SP sin oppslutning blir halvert etter regjeringsslitasjen, og at AP sin posisjon i norsk politikk som landets største parti er historie i 2023, og at partiet kommer godt under 20 %.

TheBaseline

Legg inn av TheBaseline »

Gode nyheter fra retten at ulvejakten blir utsatt. Er vel kun Norge som gledelig utrydder en utrydningstruet dyreart. Er faen meg flaut. Er pga dette at jeg ALDRI kunne stemt SP. Synes SP har masse fornuftig politikk. Jeg støtter blant annet bøndene våre og bosetting i distriktene. SP er også mot EØS som er veldig bra. Men rovdyrpolitikken er helt på trynet. Skammelig.

TheBaseline

Legg inn av TheBaseline »

Malacay skrev: tor des 30, 2021 1:55 pm Hvis det ikke skal være plass til ulv i Norge, som ikke akkurat er et tett befolket land, hvor i all verden skal det være plass til den da ?
Det er bs. Alle skjønner at dette bare er en unnskyldning. De vil utrydde ulven fordi ulv liker sau og bøndene taper litt penger på drept sau. Akkurat som om det er en god grunn til å utrydde en truet dyreart. Bøndene får dekt tapet sitt uansett. Og det er ikke akkurat mange sauer som blir drept av ulv.

Sisyfos

Legg inn av Sisyfos »

Crazy Horse skrev: tor des 30, 2021 3:46 pm Har lest kjennelsen, og det virker ikke å være noe venstrehåndsarbeid. Mangler kontradiksjon, eller at regjeringsadvokaten får komme med sine anførsler. Tror resultatet blir det samme etter muntlige forhandlinger. Oslo byretts dom i Letjenna saken - hvor staten ble felt både etter Bern konvensjonen og naturmangfoldloven - ligger der, selv om dommen er påanket. At en norsk regjering i sin iver etter nærmest å utrydde ulv gir blaffen i internasjonale forpliktelser, lover vedtatt av Stortinget og norske domstoler (maktfordelingsprinsippet), er ikke til å begripe. Møkkaregjering. Håper SP sin oppslutning blir halvert etter regjeringsslitasjen, og at AP sin posisjon i norsk politikk som landets største parti er historie i 2023, og at partiet kommer godt under 20 %.
Jeg har også lest kjennelsen nå. Og ser at det er sannsynlig at Jonas og Trygve ikke får gjennomført noen jakt innenfor ulvesonen i alle fall før en får et for dem positivt resultat av saken som skal opp i Lagmannsretten 14. juni 2022. Det gir ingen mening at retten skal komme til noe annet enn jaktstopp i ulvesonen inntil eventuelt Lagmannsretten åpner for at jakten innenfor ulvesonen i angjeldende sak var lovlig. Og den saken blir sannsynligvis også anket til Høyesterett uansett utfall i Lagmannsretten.

Brukeravatar
Big George
Innlegg: 7745

Legg inn av Big George »

Jippi ! Ulvehaterne fortviler.,men vi trenger rovdyra i vår natur. Det er ettertrykkelig bevist.
Hjortedyra elg, rådyr,hjort og reinsdyr flytter mer på seg og etterlater frø i avføringa som sprer
planter mer.

TheBaseline

Legg inn av TheBaseline »

Big George skrev: tor des 30, 2021 3:56 pm Jippi ! Ulvehaterne fortviler.,men vi trenger rovdyra i vår natur. Det er ettertrykkelig bevist.
Hjortedyra elg, rådyr,hjort og reinsdyr flytter mer på seg og etterlater frø i avføringa som sprer
planter mer.
Ulven hører hjemme i Norge. I mye større grad enn sauen. Alle skjønner jo at det er sauebøndene som ønsker at ulven skal bli utryddet. De taper sauer og dermed penger dersom ulv dreper sau. Men det er svært begrenset hvor mange sauer som går tapt og de får uansett dekt tapet, så de har virkelig ingen gode argumenter for å utrydde en truet dyreart.

Brukeravatar
Big George
Innlegg: 7745

Legg inn av Big George »

TheBaseline skrev: tor des 30, 2021 3:59 pm
Big George skrev: tor des 30, 2021 3:56 pm Jippi ! Ulvehaterne fortviler.,men vi trenger rovdyra i vår natur. Det er ettertrykkelig bevist.
Hjortedyra elg, rådyr,hjort og reinsdyr flytter mer på seg og etterlater frø i avføringa som sprer
planter mer.
Ulven hører hjemme i Norge. I mye større grad enn sauen. Alle skjønner jo at det er sauebøndene som ønsker at ulven skal bli utryddet. De taper sauer og dermed penger dersom ulv dreper sau. Men det er svært begrenset hvor mange sauer som går tapt og de får uansett dekt tapet, så de har virkelig ingen gode argumenter for å utrydde en truet dyreart.
Ser at det opereres med 9 % av tapte sauer er tatt av ulv. Det er 1 av 11. Noen andre årsaker er det tydeligvis til at sauer ikke kommer hjem på høsten. Ulven er en grei syndebukk.
Nå har jeg veldig sympati med saue-eierne, men litt oppfinnsomhet med gjerder, gjeting og samarbeid med andre saueeiere må da gå an ? Nytenkning er ikke veldig utbredt på landsbygda. Det ligger litt til mentaliteten der.

B.O.B.

Legg inn av B.O.B. »

Kan jo ikke gjerde inn utmark. Men de kunne byttet til noen litt mer raske byttedyr, trenger jo ikke ha de dummeste dyrene som står i flokk og venter på å dø. Kunne kjørt noen litt mer spretne sau som kan løpe.

Crazy Horse

Legg inn av Crazy Horse »

Det er ikke sau - dette hjelpeløse dyret - som er årsaken til at den mektige bondemafiaen har lagt ulven for hat. Det finnes ikke sau på utmarksbeite i ulvesonen. Det ville raskt blitt et blodbad. Årsaken heter ELG. Skogeiere som denne Høyre Gundersen er også medlemmer av bondelag mv, og mange av disse skogeierne stemmer Bondepartiet. Skogeierne taper penger på at ulven tar elg. I et ulverevir med normal elgtetthet, tar ulven ca 7-10 % av den årlige produksjonen. De tobeinte jegerne tar det dobbelte. Det er forsket på dette også. Den andre store motstanderen av ulv er Norges Jeger og Fisk (NJFF). Ulv tar hund, også jakthunder. Løshundjakt etter hare og elg er selvfølgelig et problem. Fuglehunder tas i liten grad. Det med hunder og jakt har jeg en viss forståelse for. Disse pressgruppene har betydelig med makt. Det mest fantastiske i dette lett gjennomskuelige korstoget fra SP og bondemafiaen mot ulven - med formål utryddelse (den eneste gode ulv er en død ulv) - er at regjeringen i statsbudsjettet fjernet en budsjettpost som skulle brukes til å forebygge konflikter i ulvesonen. Penger til rovdyrsikre gjerder. Penger til skogeiere som lider tap ved redusert utleie av jakt osv.. Motivet er jo selvklart. Øke konfliktnivået slik at man får enda flere grunner til å skyte ulv. SP gjør meg henimot kvalm.

Sisyfos

Legg inn av Sisyfos »

Crazy Horse skrev: tor des 30, 2021 10:08 pm Det er ikke sau - dette hjelpeløse dyret - som er årsaken til at den mektige bondemafiaen har lagt ulven for hat. Det finnes ikke sau på utmarksbeite i ulvesonen. Det ville raskt blitt et blodbad. Årsaken heter ELG. Skogeiere som denne Høyre Gundersen er også medlemmer av bondelag mv, og mange av disse skogeierne stemmer Bondepartiet.
Det er nok begge deler, dette. I ulvesonen er det ikke mange sauebønder, og har aldri vært det, så her er det nok de større skogeierne som først og fremst innbiller seg at de eier elgen og som derfor vil kvitte seg med ulven.

Men sauebønder og andre bønder fra ellers i landet, som her i Gudbrandsdalen, hvor det ikke er kjent at ulv har tatt en eneste elg de siste mere enn hundre år, dro også i busslaster til Oslo for få år siden for å kreve utryddelse av ulven. Her er det først og fremst jerv av de store rovdyrene som tar sau, men det er ulven som gjør disse bøndene hysteriske og ikke jerven. Og ikke en eneste ulv fra ulvesonen, eller noe avkom av disse, har noensinne tatt en eneste sau her, med ett lite unntak, hvor muligens et avkom fra ulvesonen så vidt var over grensen fra Østerdalen og vel så vidt tok sau. Det dukker av og til opp en og annen streifulv her i selve dalen med de nærmest tilliggende fjellområder, men dette er alltid uten unntak ungulver som vandrer vestover fra revirer i Sverige. Og det hjelper ikke å drepe ulv i ulvesonen i Norge for å stoppe ungulver fra å komme vandrende fra Sverige, men dette forstår ikke bondeidiotene.


Sisyfos

Legg inn av Sisyfos »

Ja, denne gangen gjorde NOAH virkelig en god jobb.

Og jeg bet meg merke i dette om Fjert Eide:

Eide uttalte tidligere i år at det vil være «bærekraftig» å holde ulven nede på kritisk truet nivå. Noen dager senere etter uttalelsen sto han på FNs talerstol og ledet toppmøtet for biologisk mangfold. Der uttalte han at «Norge skal være en aktiv pådriver i arbeidet med et ambisiøst og effektivt globalt rammeverk for naturmangfold».

Du verden for en megahykler denne "miljøministeren" fra Helvetet er. Jeg skal ikke påberope meg å ha oversikt over alle ministrene siden departementet under navnet Miljøverndepartementet ble opprettet i 1972, men Fjert Eide må være noe av det verste som noen gang har bestyrt det. Han alene er grunn god nok for å stemme for å bli kvitt denne regjeringen ved neste korsvei.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Aktuelt»