Egon - ikke så bra

Svar
thomassim

Re: Egon - ikke så bra

Legg inn av thomassim »

Problemet er jo at man fort betaler 200-300kr mer enn man gjør hos de «bortgjemte» stedene. Ikke 50-100kr. De stedene er derimot fulle, mens Egon stort sett alltid har relativt tomme lokaler. Ikke uten grunn.

Egon er perfekt for folk som ikke bryr seg om hva maten smaker eller koster.

Brukeravatar
Daniel
Innlegg: 1880
Sted: Drammen

Legg inn av Daniel »

thomassim skrev: søn mar 26, 2023 5:16 pm Problemet er jo at man fort betaler 200-300kr mer enn man gjør hos de «bortgjemte» stedene. Ikke 50-100kr. De stedene er derimot fulle, mens Egon stort sett alltid har relativt tomme lokaler. Ikke uten grunn.

Egon er perfekt for folk som ikke bryr seg om hva maten smaker eller koster.
Snakker om pris for én middag, det var vel flust med alternativer oppunder 300kr sist jeg var innom.

Og ja, enig og skriver under på det siste :lol:
Så er jo ikke restaurantbesøk noe som skjer daglig, så kostnadene de sjeldne gangene har ikke stort å si.

Skraevadottir

Legg inn av Skraevadottir »

peraleks skrev: søn mar 26, 2023 5:15 pm
Sulfat skrev: søn mar 26, 2023 4:50 pm Tror mange setter pris på hvor enkelt det er på Egon. Ukomplisert mat og null service.

Av og til er det herlig å virkelig bli vartet opp, prøve spennende retter du ikke klarer å diske opp på eget kjøkken, sette av en helaften tilegnet mat og drikke.

Andre ganger er det digg å bare finne seg et bord, spise og gå. Slippe å forholde seg til fancy matretter, slippe å vente på servitører, vente på maten, vente på regning, slippe å svare på "smakte det?"...

Mangel på service og fantasiløs meny er kanskje det som paradoksalt nok trekker folk til Egon.
Egon er akkurat som Mcern for barn.
Man vet hva man går til hver eneste gang.

Problemet er bare det at der hvor Mcern fremdeles er temmelig billig, så har Egon svingt helt av i forhold til priser og ligger på et nivå nå hvor de er sammenlignbare med restauranter langt over dem i ren kvalitet på mat og service. Med mindre det enten skjer noe med kvaliteten på maten eller prisene så ser jeg ikke bort i fra at Egon på sikt kan bli nødt til å nedjustere kraftig.

Og det kan de gjøre fordi for en del der ute som kommer igjen og igjen uansett.
Å sammenligne Egon med McDonald's er et hån mot McDonald's.

Skraevadottir

Legg inn av Skraevadottir »

thomassim skrev: søn mar 26, 2023 5:16 pm Egon er perfekt for folk som ikke bryr seg om hva maten smaker eller koster.
Her oppsummerer du det perfekt.

peraleks

Legg inn av peraleks »

Skraevadottir skrev: søn mar 26, 2023 5:19 pm
peraleks skrev: søn mar 26, 2023 5:15 pm
Sulfat skrev: søn mar 26, 2023 4:50 pm Tror mange setter pris på hvor enkelt det er på Egon. Ukomplisert mat og null service.

Av og til er det herlig å virkelig bli vartet opp, prøve spennende retter du ikke klarer å diske opp på eget kjøkken, sette av en helaften tilegnet mat og drikke.

Andre ganger er det digg å bare finne seg et bord, spise og gå. Slippe å forholde seg til fancy matretter, slippe å vente på servitører, vente på maten, vente på regning, slippe å svare på "smakte det?"...

Mangel på service og fantasiløs meny er kanskje det som paradoksalt nok trekker folk til Egon.
Egon er akkurat som Mcern for barn.
Man vet hva man går til hver eneste gang.

Problemet er bare det at der hvor Mcern fremdeles er temmelig billig, så har Egon svingt helt av i forhold til priser og ligger på et nivå nå hvor de er sammenlignbare med restauranter langt over dem i ren kvalitet på mat og service. Med mindre det enten skjer noe med kvaliteten på maten eller prisene så ser jeg ikke bort i fra at Egon på sikt kan bli nødt til å nedjustere kraftig.

Og det kan de gjøre fordi for en del der ute som kommer igjen og igjen uansett.
Å sammenligne Egon med McDonald's er et hån mot McDonald's.
Haha altså jeg er helt enig med deg.

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

Så igjennom menyen til Egon nå, litt for nysgjerrighetens skyld.

215,- for denne cheeseburgeren. Helt galskap.

Bilde

Skraevadottir

Legg inn av Skraevadottir »

Chromeback skrev: søn mar 26, 2023 5:39 pm Så igjennom menyen til Egon nå, litt for nysgjerrighetens skyld.

215,- for denne cheeseburgeren. Helt galskap.

Bilde
Selv på bildene ser man hvor knusktørt det burgerbrødet der er.

stc887
Innlegg: 3684

Legg inn av stc887 »

Daniel skrev: søn mar 26, 2023 5:11 pm Artig at Egon engasjerer så mye. Alltid gjort.

Det man betaler for på Egon er vel ofte god/praktisk lokasjon, ålreite og ofte store lokaler, og et konsept som handler om å få noe mat i magen - gjerne relativt raskt. Så kan man gå andre steder om maten står i fokus..
Pleier å ha en ufrivillig tur et par ganger i året pga barnebarn og de eldste i storfamilien vil det og det er ikke mitt kort som skal til pers når regningen kommer men relativt raskt er det ikke vs andre spisesteder. Men for å bruke et engelsk uttrykk så har de jo everything and the kitchen sink på menyen så for husfreden er det jo praktisk ettersom alle finner noe men matopplevelsen er medioker i best case og prisen middels høy om ikke mer.

GiPazzini_85
Innlegg: 12991

Legg inn av GiPazzini_85 »

Chromeback skrev: søn mar 26, 2023 5:39 pm Så igjennom menyen til Egon nå, litt for nysgjerrighetens skyld.

215,- for denne cheeseburgeren. Helt galskap.

Bilde
Mulig dette har blitt en eller annen greie, men den hele sylteagurken på det trespiddet sier det meste. Hadde ikke pommfrien kommet som helfabrikat så hadde det vel vært et par poteter på det spiddet også. Så kan man sitte der og skjære sylteagurk med en taggete og sløv Tramontina-kniv der trehåndtaket holder på å gå i oppløsning dersom man "absolutt" skal ha sylteagurk på burgeren. Bon appétit!

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Mat og Drikke»