Egon - ikke så bra
Re: Egon - ikke så bra
Problemet er jo at man fort betaler 200-300kr mer enn man gjør hos de «bortgjemte» stedene. Ikke 50-100kr. De stedene er derimot fulle, mens Egon stort sett alltid har relativt tomme lokaler. Ikke uten grunn.
Egon er perfekt for folk som ikke bryr seg om hva maten smaker eller koster.
Egon er perfekt for folk som ikke bryr seg om hva maten smaker eller koster.
Snakker om pris for én middag, det var vel flust med alternativer oppunder 300kr sist jeg var innom.thomassim skrev: ↑søn mar 26, 2023 5:16 pm Problemet er jo at man fort betaler 200-300kr mer enn man gjør hos de «bortgjemte» stedene. Ikke 50-100kr. De stedene er derimot fulle, mens Egon stort sett alltid har relativt tomme lokaler. Ikke uten grunn.
Egon er perfekt for folk som ikke bryr seg om hva maten smaker eller koster.
Og ja, enig og skriver under på det siste
Så er jo ikke restaurantbesøk noe som skjer daglig, så kostnadene de sjeldne gangene har ikke stort å si.
Å sammenligne Egon med McDonald's er et hån mot McDonald's.peraleks skrev: ↑søn mar 26, 2023 5:15 pmEgon er akkurat som Mcern for barn.Sulfat skrev: ↑søn mar 26, 2023 4:50 pm Tror mange setter pris på hvor enkelt det er på Egon. Ukomplisert mat og null service.
Av og til er det herlig å virkelig bli vartet opp, prøve spennende retter du ikke klarer å diske opp på eget kjøkken, sette av en helaften tilegnet mat og drikke.
Andre ganger er det digg å bare finne seg et bord, spise og gå. Slippe å forholde seg til fancy matretter, slippe å vente på servitører, vente på maten, vente på regning, slippe å svare på "smakte det?"...
Mangel på service og fantasiløs meny er kanskje det som paradoksalt nok trekker folk til Egon.
Man vet hva man går til hver eneste gang.
Problemet er bare det at der hvor Mcern fremdeles er temmelig billig, så har Egon svingt helt av i forhold til priser og ligger på et nivå nå hvor de er sammenlignbare med restauranter langt over dem i ren kvalitet på mat og service. Med mindre det enten skjer noe med kvaliteten på maten eller prisene så ser jeg ikke bort i fra at Egon på sikt kan bli nødt til å nedjustere kraftig.
Og det kan de gjøre fordi for en del der ute som kommer igjen og igjen uansett.
Haha altså jeg er helt enig med deg.Skraevadottir skrev: ↑søn mar 26, 2023 5:19 pmÅ sammenligne Egon med McDonald's er et hån mot McDonald's.peraleks skrev: ↑søn mar 26, 2023 5:15 pmEgon er akkurat som Mcern for barn.Sulfat skrev: ↑søn mar 26, 2023 4:50 pm Tror mange setter pris på hvor enkelt det er på Egon. Ukomplisert mat og null service.
Av og til er det herlig å virkelig bli vartet opp, prøve spennende retter du ikke klarer å diske opp på eget kjøkken, sette av en helaften tilegnet mat og drikke.
Andre ganger er det digg å bare finne seg et bord, spise og gå. Slippe å forholde seg til fancy matretter, slippe å vente på servitører, vente på maten, vente på regning, slippe å svare på "smakte det?"...
Mangel på service og fantasiløs meny er kanskje det som paradoksalt nok trekker folk til Egon.
Man vet hva man går til hver eneste gang.
Problemet er bare det at der hvor Mcern fremdeles er temmelig billig, så har Egon svingt helt av i forhold til priser og ligger på et nivå nå hvor de er sammenlignbare med restauranter langt over dem i ren kvalitet på mat og service. Med mindre det enten skjer noe med kvaliteten på maten eller prisene så ser jeg ikke bort i fra at Egon på sikt kan bli nødt til å nedjustere kraftig.
Og det kan de gjøre fordi for en del der ute som kommer igjen og igjen uansett.
Så igjennom menyen til Egon nå, litt for nysgjerrighetens skyld.
215,- for denne cheeseburgeren. Helt galskap.
215,- for denne cheeseburgeren. Helt galskap.
Selv på bildene ser man hvor knusktørt det burgerbrødet der er.Chromeback skrev: ↑søn mar 26, 2023 5:39 pm Så igjennom menyen til Egon nå, litt for nysgjerrighetens skyld.
215,- for denne cheeseburgeren. Helt galskap.
Pleier å ha en ufrivillig tur et par ganger i året pga barnebarn og de eldste i storfamilien vil det og det er ikke mitt kort som skal til pers når regningen kommer men relativt raskt er det ikke vs andre spisesteder. Men for å bruke et engelsk uttrykk så har de jo everything and the kitchen sink på menyen så for husfreden er det jo praktisk ettersom alle finner noe men matopplevelsen er medioker i best case og prisen middels høy om ikke mer.Daniel skrev: ↑søn mar 26, 2023 5:11 pm Artig at Egon engasjerer så mye. Alltid gjort.
Det man betaler for på Egon er vel ofte god/praktisk lokasjon, ålreite og ofte store lokaler, og et konsept som handler om å få noe mat i magen - gjerne relativt raskt. Så kan man gå andre steder om maten står i fokus..
-
- Innlegg: 12991
Mulig dette har blitt en eller annen greie, men den hele sylteagurken på det trespiddet sier det meste. Hadde ikke pommfrien kommet som helfabrikat så hadde det vel vært et par poteter på det spiddet også. Så kan man sitte der og skjære sylteagurk med en taggete og sløv Tramontina-kniv der trehåndtaket holder på å gå i oppløsning dersom man "absolutt" skal ha sylteagurk på burgeren. Bon appétit!Chromeback skrev: ↑søn mar 26, 2023 5:39 pm Så igjennom menyen til Egon nå, litt for nysgjerrighetens skyld.
215,- for denne cheeseburgeren. Helt galskap.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute