Her var det så mye rart at jeg forstår at det er meningsløst å diskutere videre. God påsk!GiPazzini_85 skrev: ↑tir apr 12, 2022 10:16 pm
Jeg tror du får lese litt nøyere. Hvordan fikk du for deg at jeg spiser på Egon? Og "vettugt" er det vel ikke uansett å gå ut og spise.
Samtidig ser jeg jo også at for mange av mine bekjente som fortsatt bor i byen at dette mat- og kultur-mangfoldet er et slags halmstrå som man panisk griper etter for å fortsatt motivere seg selv mens mange jevnaldrende har flyttet ut av byen igjen. For det betyr å bli vel mye av slike mat-happenings i Oslo som går bra på tomgang.
Egon - ikke så bra
Re: Egon - ikke så bra
Ikke noe "problem" med maten på Egon, annet enn av vi ikke går det siden det er kjedelig og middelmådig til for høy pris. Et sted jeg etter et par litt dårlige opplevelser aldri går igjen.
-
- Innlegg: 12997
Stedet man går og spiser ordentlig hverdagsmat etter arbeid, med eller uten barn. Norsk og utenlandsk.peraleks skrev: ↑tir apr 12, 2022 10:44 pmDu må nesten presisere hva det siste der er.GiPazzini_85 skrev: ↑tir apr 12, 2022 10:33 pmIkke vanskelige, bare resignerte overfor sine omgivelser. Det der er jo egentlig ikke så hverdagslig det du ramser opp der. Hvor er liksom "stolovajaene" i Oslo?peraleks skrev: ↑tir apr 12, 2022 10:30 pm
Da hadde jeg tatt turen til Lorry om følget er litt vanskelig.
De serverer fjelløret, en ganske god fiskesuppe, reinsdyrkaker, viltburger, blåskjell etc.
Men man har også Kontrast, Rest restaurant, Smalhans, Vaaghals, Einer restaurant og noen flere jeg ikke kommer på i farten.
Da kan jeg anbefale street food markedene som har poppet opp flere steder i Oslo nå, har vært på flere av dem selv etter jobb, god mat til en helt ok pris.GiPazzini_85 skrev: ↑tir apr 12, 2022 11:09 pmStedet man går og spiser ordentlig hverdagsmat etter arbeid, med eller uten barn. Norsk og utenlandsk.peraleks skrev: ↑tir apr 12, 2022 10:44 pmDu må nesten presisere hva det siste der er.GiPazzini_85 skrev: ↑tir apr 12, 2022 10:33 pm
Ikke vanskelige, bare resignerte overfor sine omgivelser. Det der er jo egentlig ikke så hverdagslig det du ramser opp der. Hvor er liksom "stolovajaene" i Oslo?
-
- Innlegg: 12997
Nei, det er jo nettopp dette jeg skriver at jeg ikke synes er noe bra.peraleks skrev: ↑tir apr 12, 2022 11:11 pmDa kan jeg anbefale street food markedene som har poppet opp flere steder i Oslo nå, har vært på flere av dem selv etter jobb, god mat til en helt ok pris.GiPazzini_85 skrev: ↑tir apr 12, 2022 11:09 pmStedet man går og spiser ordentlig hverdagsmat etter arbeid, med eller uten barn. Norsk og utenlandsk.
-
- Innlegg: 12997
Hvor har jeg skrevet at det må være en restaurant? Er det mer hverdagslig så går man jo på en kafé, kro eller en bistro.
Nei da er det ingenting å gjøre.GiPazzini_85 skrev: ↑tir apr 12, 2022 11:17 pmNei, det er jo nettopp dette jeg skriver at jeg ikke synes er noe bra.peraleks skrev: ↑tir apr 12, 2022 11:11 pmDa kan jeg anbefale street food markedene som har poppet opp flere steder i Oslo nå, har vært på flere av dem selv etter jobb, god mat til en helt ok pris.GiPazzini_85 skrev: ↑tir apr 12, 2022 11:09 pm
Stedet man går og spiser ordentlig hverdagsmat etter arbeid, med eller uten barn. Norsk og utenlandsk.
Hvorfor betale for påkost for hverdagsmat? Dette er Norge, ikke et land der man slipper unna med slavekontrakter.GiPazzini_85 skrev: ↑tir apr 12, 2022 11:21 pm
Hvor har jeg skrevet at det må være en restaurant? Er det mer hverdagslig så går man jo på en kafé, kro eller en bistro.
Det er da masse bra bistro’er i Oslo, spesielt franske.
Så har man Rodins og Kampen Bistro feks. Dapper skal vel også være ganske ålreit.
Så har man Rodins og Kampen Bistro feks. Dapper skal vel også være ganske ålreit.
-
- Innlegg: 12997
Se der, ja. Der var det i hvert fall noen som var våken.Chromeback skrev: ↑tir apr 12, 2022 11:34 pm Det er da masse bra bistro’er i Oslo, spesielt franske.
Så har man Rodins og Kampen Bistro feks. Dapper skal vel også være ganske ålreit.
Egon er ingen Michelin-restaurant, men de har bedre mat enn hva 99% spiser til middag/lunsj. Unntaket er en sjelden anledning her og der.
Du må ikke bestille fries da.
Nå vet jeg ikke hvem du omgås. Men 99% av alle jeg kjenner lager bra mat hjemme på sitt eget kjøkken.
Eneste grunn til at andre må lage maten for deg er om man har dårlig tid, eller man er kulinarisk analfabet. Oppskriftene står i kokebøker, og i disse moderne tider har man til og med internett.
Var en svak formulering fra min side. Mange klarer å lage bedre retter, men få har en uke bestående av dette på løpende bånd. De fleste har en travel hverdag og lager nokså kjipe middager i hverdagen og koser seg litt ekstra i helgene.B.E. skrev: ↑ons apr 13, 2022 3:07 amNå vet jeg ikke hvem du omgås. Men 99% av alle jeg kjenner lager bra mat hjemme på sitt eget kjøkken.
Eneste grunn til at andre må lage maten for deg er om man har dårlig tid, eller man er kulinarisk analfabet. Oppskriftene står i kokebøker, og i disse moderne tider har man til og med internett.
Lav list for hva som er snobberi ass. La meg gjette, du er fra Drammen?
Det er mer enn ti år siden første og siste gang jeg spiste på Egon. Maten var helt ok, men alt måtte forhåndsbetales. Så hvis vi etter middagen ville ha noe mer, så måtte det forhåndsbetales på nytt, hver øl måtte forhåndsbetales, etc.
Det er ikke wannabesnobberi når man får bedre mat til en lavere pris på svært mange andre steder. Egon er særs overpris i forhold til kvaliteten på maten. Dersom prisene var kanskje 30 % lavere og dermed i større grad reflekterte kvaliteten på maten, så ville ikke folk klaget.
Sist redigert av KongOlav2 den ons apr 13, 2022 8:15 am, redigert 1 gang totalt.
Skulle stå bedre! Rettet nå.silkyglenjohnson skrev: ↑ons apr 13, 2022 8:13 am Men betaler man mindre?!?
Neida, helt enig med deg. Er nesten det motsatte av snobberi å ikke spise på Egon.
Egon er jo nesten fast-food, derav suksessen.Trolljegeren skrev: ↑tir apr 12, 2022 10:55 pmDet er ikke et problem for de som bor i Oslo. Skal du ha en «kjapp matbit» så er jo restaurant et dårlig valg til å begynne med.
-
- Innlegg: 5307
Hva kan grunnen til all denne forhåndsbetalingen være, mon tro?Hardy-guttene skrev: ↑ons apr 13, 2022 8:08 am Det er mer enn ti år siden første og siste gang jeg spiste på Egon. Maten var helt ok, men alt måtte forhåndsbetales. Så hvis vi etter middagen ville ha noe mer, så måtte det forhåndsbetales på nytt, hver øl måtte forhåndsbetales, etc.
-
- Innlegg: 5307
Men om det er slik at Egon går så bra som jeg har inntrykk av, så er vel dette det viktigste?KongOlav2 skrev: ↑ons apr 13, 2022 8:08 am
Det er ikke wannabesnobberi når man får bedre mat til en lavere pris på svært mange andre steder. Egon er særs overpris i forhold til kvaliteten på maten. Dersom prisene var kanskje 30 % lavere og dermed i større grad reflekterte kvaliteten på maten, så ville ikke folk klaget.
Jeg går ut i fra at de som klager på maten der, ikke er gjengangere.
Det er en del av strategien deres, (behov for færre ansatte) at man bestiller ved disken.Guttorm123 skrev: ↑ons apr 13, 2022 1:12 pmHva kan grunnen til all denne forhåndsbetalingen være, mon tro?Hardy-guttene skrev: ↑ons apr 13, 2022 8:08 am Det er mer enn ti år siden første og siste gang jeg spiste på Egon. Maten var helt ok, men alt måtte forhåndsbetales. Så hvis vi etter middagen ville ha noe mer, så måtte det forhåndsbetales på nytt, hver øl måtte forhåndsbetales, etc.
Det morsomme er jo, hadde de hatt bedre og billigere mat hadde de vært helt uslåelige. Det kan jo være en tanke om noen går med en gründer i magen
- busemannen
- Innlegg: 864
- Sted: Lauvtjern
Da foreslår jeg at du smører med deg ei nistepakke hjemmefra, tar båten ut til Gressholmen og koser deg sammen med blåveisen der.Bjeffbjeff skrev: ↑tir apr 12, 2022 5:39 pm
Skal til Oslo om ikke så alt for lenge. Har lest meg litt opp på forskjellige restauranter, men klarer ikke å finne noe jeg ser ut til å like.
Ser ikke for meg å reise på et dyrt sted, men heller på en litt skjult perle.
Tips og anbefalinger hadde blitt satt stor pris på:)
Gjerne med en bokkøl eller to.
Gode konkurransevilkår, både Egon og Peppes er temmelig gammelt og har fått holde på i tider preget av svært lite konkurranse.Guttorm123 skrev: ↑ons apr 13, 2022 1:17 pmMen om det er slik at Egon går så bra som jeg har inntrykk av, så er vel dette det viktigste?KongOlav2 skrev: ↑ons apr 13, 2022 8:08 am
Det er ikke wannabesnobberi når man får bedre mat til en lavere pris på svært mange andre steder. Egon er særs overpris i forhold til kvaliteten på maten. Dersom prisene var kanskje 30 % lavere og dermed i større grad reflekterte kvaliteten på maten, så ville ikke folk klaget.
Jeg går ut i fra at de som klager på maten der, ikke er gjengangere.
Det mer spennende er når vanekundene til Egon etter hvert dør og de må konkurrere om dagens 20 og 30-åringer.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute