Dessert
Dessert
Det er rabarbrasesong - ingenting er bedre enn rabarbra til dessert.
Men det er andre klassikere, Vidar Theisen er helt klar på hva som er hans favorittrett i hele verden. Men først presiseres det at han er "svært" amatør på kjøkkenet - det går mest i hermetikk, poteter og graut
Stekte epler i vinsaus! Det var en slager under krigen...
https://tv.nrk.no/serie/min-livrett/199 ... /avspiller
Men det er andre klassikere, Vidar Theisen er helt klar på hva som er hans favorittrett i hele verden. Men først presiseres det at han er "svært" amatør på kjøkkenet - det går mest i hermetikk, poteter og graut
Stekte epler i vinsaus! Det var en slager under krigen...
https://tv.nrk.no/serie/min-livrett/199 ... /avspiller
Rabarba smuldrepai med vaniljeis er 100/100.strandereng skrev: ↑søn mai 08, 2022 11:42 pm Smuldrepai slår alt. Med vaniljekrem. Testet ut og er overbevist.e
Edit: Jeg ser nå at tråden handlet om det, hehe
Når sommeren kommer og jeg kan få norske jordbær med vaniljesaus da blir jeg ekstremt lykkelig.
Enkel og perfekt dessert.
Enkel og perfekt dessert.
DoktorS skrev: ↑søn mai 08, 2022 4:35 pm Det er rabarbrasesong - ingenting er bedre enn rabarbra til dessert.
Men det er andre klassikere, Vidar Theisen er helt klar på hva som er hans favorittrett i hele verden. Men først presiseres det at han er "svært" amatør på kjøkkenet - det går mest i hermetikk, poteter og graut
Stekte epler i vinsaus! Det var en slager under krigen...
https://tv.nrk.no/serie/min-livrett/199 ... /avspiller
Rabarbrasesongen starter ikke før om minst en måned her. Når det kommer til dessert så er seterrømme og syltetøy godt. O jordbær med rømme eller fløte når trønderbæra kommer.
Hm, jeg fikk med rabarbra fra mors hage allerede 1. påskedag..... Ser at grønnsaksbutikken på hjørnet allerede har fått rikelig inn. Så da tror jeg det blir å slå til med en skikkelig klassisk dessert på 17. mai:
https://www.matprat.no/oppskrifter/trad ... vsdessert/
https://www.matprat.no/oppskrifter/trad ... vsdessert/
Jeg kom nå til å huske på en dessert vi lagde på skolekjøkkenet da jeg gikk framhaldsskolen i 67/68, det var hvitvinsgele med råkrem. Fantastisk godt.
https://www.aperitif.no/oppskrifter/opp ... em,1050682
https://www.aperitif.no/oppskrifter/opp ... em,1050682
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute